Alhaji Jeng Familj

Spread the love

Alhaji Jeng Familj:- Gambia är det land som födde Alhaji Jeng. När han bara var några månader gammal tog hans mamma och mormor honom på en resa till Sverige, där hans pappa redan hade etablerat ett hem. Efter att efter en tid flyttat till Göteborg med familjen började Alhaji sin ungdom med fotbollssporten. Han började dock inte intressera sig för löpning förrän han deltog i Angereds Cup, som är en lokal tävling. Just den säsongen bevittnade han Bubkas hopp och tyckte att det var verkligen fantastiskt. Efter den tidpunkten var det inget annat som var viktigt förutom stavhopp.

Alhaji Jeng Familj
Alhaji Jeng Familj

Det borde vara informativt, och det bör vara upp till individen att ta till sig vad de än känner att de behöver. Alhaji Jeng var deltagare i friidrottstävlingen vid friidrotts-VM 2013. En vän och specialist i SVT, Alhaji Jeng, besökte Armand Duplantis medan han var där. Han log och vinkade mot doktorn medan han pekade på guldskjortan som doktorn hade på sig, och doktorn vinkade tillbaka. Det är en helt ny expert vid namn Alhaji Jeng.

När det gäller att dricka är det bästa sättet att följa maximen “less is more” på grund av de potentiellt skadliga effekter som alkohol kan ha på kroppen. Hans förmåga att förbli nykter har aldrig ställt honom inför några utmaningar. Han har det nere. respekt för sina medarbetare.

Alhaji Jeng spurtade in i entrén och kippade efter syre när han gjorde det. Det är bara möjligt för honom att navigera i den trånga entrén till gymmet tack vare ett par riktigt långa stavar. Efter föredraget kommer han att köra en japansk idrottare från stan till deras hotell, och resten av dagen kommer att ägnas åt hårt fysiskt arbete.

Efter avslutningen av mästerskapsmatchen ses han för närvarande som den obestridliga föregångaren att ta hem trofén. Enligt Alhaji Jing hade han bara fyllt 14 år när friidrotts-VM hölls i Göteborg, Sverige år 1995. Hon föddes i Helsingborg, men när hon var liten flyttade hon till Göteborg med sin familj. Hon stannade där tills hon var 5 eller 6 år gammal. Hon har suttit vid datorn.

Alhaji Jeng, en veteranidrottare som varit aktiv inom idrotten länge, tror att han bara kan förverkliga sin fulla potential när han är helt nykter. Efter att ha drabbats av en fruktansvärd fotskada för tre år sedan har han sakta men säkert blivit frisk och ägnar nu alla sina krafter åt att nå det övergripande mål han satt upp för sig själv. Toppmålet som ska uppnås

Alhaji Jeng rusar fram, hans bröst stramar ihop sig medan han kämpar för att hämta andan för att stänga en lucka som är sex meter över golvet. De massiva stavarna som han använder styrs skickligt genom den trånga entrén till gymmet. Som ett resultat av intervjun med den japanska idrottaren tidigare under dagen var resten av dagens träning utmanande. Epicentrum för Göteborgs idrottsverksamhet hittar du här.

Alhaji Jeng Familj
Alhaji Jeng Familj

När du går ut, Sverige. när du går ut. Eftersom jag växte upp i Gambia, där muslimer utgör den stora majoriteten av befolkningen, och eftersom jag är en professionell idrottare, är jag skyldig att avstå från att dricka alkohol. Att dricka alkohol på en konsekvent basis är dåligt för din hälsa på lång sikt. Han gör detta samtidigt som han behåller ett slug leende på läpparna, och sedan fortsätter han. kvinnor som deltar i en mängd olika sporter.

Med tanke på både dess volym och vikt har Alhaji en höjd på 184 centimeter och väger 79 kilo. Hans längd och vikt är som följer. Han hävdar att han besitter alla dessa egenskaper, som är nödvändiga för stavhopp, inklusive en kraftig explosion, en blixtsnabb reaktionstid och exakt precision. Om du vill bli framgångsrik behöver du inte bara fokusera på din mentala hälsa utan också på ditt fysiska välbefinnande. För att nå detta mål måste du äta bra och träna regelbundet.

Den bör ha samma kvalitetsstandard som den hade innan händelsen ägde rum. Hur som helst gör han just nu framsteg mot en fullständig återhämtning. Det blir bättre och bättre för varje säsong som går, och vid det här laget kan jag inte vänta tills sommaren kommer. I slutändan är det yttersta målet att triumfera på en internationell tävling och ta hem en medalj för dina insatser. Vid 34 års ålder slog Bubka ett nytt rekord för att springa den längsta sträckan i en kontinuerlig ansträngning. Alhaji, som är 31 år, är nyfiken.

Han borde ha mentaliteten att allt kan åstadkommas förutsatt att han anstränger sig. Utöver sina många andra prestationer innehar han för närvarande det svenska inomhusrekordet med en distans på 581 centimeter, kom på andra plats i världscupen inomhus och har tävlat i ett antal mästerskapsfinaler. Trots mina avancerade år har jag fortfarande en hel del vitalitet. Å andra sidan är jag inte villig att betala ett så högt belopp.

Mitt framför dina ögon på Slottsskogsvallen ligger Göteborgs alldeles egna idrottsmecka. Här lägger Alhaji ett träningspass mellan sex och sju gånger i veckan i snitt. Kroppens muskler och reflexer kan hållas i optimalt skick genom aktiviteter som löpning, korta spurter och hinder. Efter att ha drabbats av en bruten fot för tre år sedan har han ansträngt sig mycket för att komma tillbaka till spelplanen. Stabiliteten har ännu inte återhämtat sig till de nivåer den var på innan skadan. Han gör dock framsteg.

Vid de olympiska sommarspelen i Peking 2008 kom han upp en plats från att kvalificera sig till finalen. Sedan dess har han tävlat i IAAF:s världsmästerskap inomhus (2008 och 2009), världsmästerskap (2011 och 2012), olympiska spelen (2012 och 2013) och IAAF:s världsmästerskap (2013 och 2014).

Du kan träna på en så fantastisk plats. Alhaji Jeng föddes i Gambia, till sin mors stora förvåning; ändå hade hans far redan etablerat ett hem i Sverige långt före den tid då han någonsin blev gravid. Som ung började Alhaji spela fotboll efter att hans familj flyttade till Göteborg. Men han blev inte intresserad av sport förrän han deltog i den lokala Angereds Cup för första gången.

Efter att ha inspirerats av Bubkas hopp vid friidrotts-VM 1995, bestämde han sig för att stavhoppet var den enda händelsen som spelade någon roll framöver. Eftersom jag är mer av en ensamvarg än en lagspelare, tycker jag att tävlingar där jag kan få poäng är de mest intressanta att delta i. För Alhaji, som blev kär i sporten stavhopp, är följande anledningen till varför: ett nytt kapitel hade precis börjat i hans liv.

Min barndom tillbringades i ett svårt område, så sport var en välkommen distraktion för mig. Plötsligt fann jag mig själv som en del av en helt annan sorts gemenskap som höll sig till en unik uppsättning principer. “Jag lärde mig att träna”, tillägger Alhaji, och inte långt efter det började han träna fem dagar i veckan.

Alhaji Jeng Familj
Alhaji Jeng Familj

Min förmåga att få kontakt med unga människor som kom från mer privilegierade familjer förbättrades på grund av mina mål och mitt engagemang. För allra första gången i karriären slog han rekordet för den svenska juniordivisionen. Du kommer att behöva mycket beslutsamhet och uthållighet om du vill bli framgångsrik. En persons känslomässiga och fysiska hälsa är lika viktig som deras nuvarande ekonomiska status när man överväger Försäkrad.

Snarare än så är det ett sätt att leva som jag trivs med. Jag har en stor drivkraft att bli framgångsrik och jag tycker om att träna för att förbättra min prestation. Min strategi för att närma mig mitt arbete består av att ständigt komma på nya mål och hålla koll på hur jag mår. Eftersom han lägger så mycket vikt vid att behålla sin fysiska hälsa är Alhaji övertygad om att han kommer att kunna segra över alla hinder som står i hans väg.

Och håll dig borta från droger av alla slag. När jag var i sena tonåren arbetade jag som leverantör av alkohol till andra människor, men det var aldrig något jag funderade på att göra för mig själv. Jag tycker att alkoholiskt beteende är moraliskt förkastligt. Det är inte olämpligt att på något sätt njuta av ett glas vin till din måltid. Att dricka bara för sig själv är en meningslös användning av sin tid. Att dricka anses vara en socialt oacceptabel aktivitet i det här samhället.

På denna anläggning i Sverige, känd som Slottsskogsvallen, utför han sina träningspass allt från sex till sju gånger i veckan. För att behålla din fysiska kondition bör du prova olika former av sprint, som långa sprintar, korta sprintar eller hoppa över häckar. Han fick en benfraktur för tre år sedan och sedan dess har han lagt ner mycket arbete för att komma på fötter igen. Vid det här laget verkar det inte finnas tillräcklig stabilitet.

Du skadar dig själv. När jag reser till olika delar av världen har jag ofta möjlighet att träffa och prata med lokalbefolkningen från dessa platser. Innan dess hade jag bott i Qatar i två år. Fotskadan jag fick var det som fick mig att boka tid med henne. Min tid med en annan instruktör har gett mig chansen att växa inom ett antal olika kompetensområden. Det var en chans som bara skulle komma en gång i livet.

Delta i Qatar Athletics vmi genom att bli medlem. Armand Duplantis, som kommer att tävla i finalen i den olympiska stavhoppstävlingen idag, förväntas vinna guldmedaljen tack vare sin familjs stöd. Jag skulle i alla fall vilja vända mig till Alhaji Jeng på SVT. Enligt Alhaji Jeng, en SVT-specialist, är upplevelsen av att uppleva något liknande personligen något som bara händer en gång i livet.