Ankie Rechess wikipedia

Spread the love

Ankie Rechess wikipedia:-Ankie Spitzer zag op 6 september 1972 omstreeks acht uur ‘s ochtends de druppelende bloedstroom aan de voet van de trap. De persoon naast haar stak zijn hand uit en smeekte haar om niet verder te gaan met haar actieplan. Maar Spitzer, geboren in Nederland en getrouwd met een Israëlische Olympische scherminstructeur, wilde de plek zien waar Andrei zijn laatste uren op aarde doorbracht. Spitzer’s vrouw was een Olympische schermcoach voor Israël. Spitzer was net drie weken voor het evenement bevallen van het eerste kind van het paar, een dochter.

Ankie Rechess wikipedia
Ankie Rechess wikipedia

Op dezelfde avond dat Andre Spitzer werd gedood, werden acht andere Israëli’s gedood toen ze probeerden de militaire landingsbaan bij Fürstenfeldbruck te bevrijden. In totaal kwamen negen Israëli’s om, waaronder één genaamd Andre Spitzer. Deze tekst zegt Ankie Spitzer in het tweeluik, dat donderdagavond in het Olympisch Stadion in Amsterdam in wereldpremière ging en zondag- en maandagavond op NPO1 te zien is door KRO-NCRV.

Donderdagavond vond de première plaats voor de hele wereld. Gedurende het tweeluik horen we het personage Ankie Spitzer dingen zeggen als: “We geloofden dat ‘het onmogelijk was’, maar het was haalbaar.” Op 5 september wordt een herdenkingsdienst gehouden ter nagedachtenis aan de tragische gebeurtenissen die vijftig jaar geleden in München plaatsvonden.

Foto’s die twintig jaar geleden in München door onderzoekers werden gemaakt, werden verkregen door een advocaat van Ankie Spitzer en de weduwe van gewichtheffer Yossef Romano. Rechercheurs hebben die foto’s zelf gemaakt. Toen dit gebeurde, was het 1992. Alle onderzoeksgegevens waren voorheen geheim gehouden door de Duitse regering en het bestaan ​​van de foto’s was herhaaldelijk ontkend. Hoewel de advocaat haar vrouwelijke cliënten waarschuwde om de films niet te kijken, gingen ze toch door.

Rechess vertelde de lezers van Joods Actueel om de petitie te ondertekenen en drong er bij hen op aan door toe te voegen: “Tachtigduizend voor elke stoel in het Olympisch stadion in Londen en elf voor de atleten van Jacques Rogge die werden vermoord.” De petitie vind je via deze link. Ze staat er ook op dat president Shimon Peres deze petitie persoonlijk overhandigt aan Jacques Rogge in Londen. Wat haar betreft, is er geen andere bezorgtechniek die kan concurreren. Op dit moment hebben we handtekeningen verzameld van ongeveer 70.000 mensen. De petitie is toegankelijk via de opgegeven URL.

Volgens Rechess is het moeilijk te voorspellen hoe de erkenning door de Verenigde Staten de lopende vredesbesprekingen zal beïnvloeden. Rechess beweert dat “de Palestijnse president Abbas al heeft aangegeven dat dit het einde van het vredesproces is”, ondanks het feit dat er de afgelopen jaren geen vredesproces heeft plaatsgevonden of dat het tot stilstand is gekomen. “De Palestijnse president Abbas heeft al verklaard dat dit het einde van het vredesproces is”, zoals Rechess het stelt, een andere schokkende onthulling. Het verbijstert haar waarom president Trump ervoor zou kiezen om deze waarheid überhaupt te accepteren.

“Waarom zou Trump Israël een cadeau willen aanbieden als hij niet wilde dat Israël meer concessies zou doen in de lopende onderhandelingen met de Palestijnen? Is dit het spelplan van Donald Trump? De waarheid is dat absoluut niemand ervan weet. Als dit zo is het geval is, dan kan dit als een goede gang van zaken worden beschouwd en bestaat de kans dat het vredesproces nieuw leven wordt ingeblazen.”

Het Internationaal Olympisch Comité kent een geschiedenis in het toekennen van medailles aan vervelende mensen, ondanks zijn beweringen vrede en harmonie te bevorderen door middel van sport. Deze praktijk gaat terug tot de begindagen van de Olympische Spelen. Toen, elf maanden en een week nadat de wetten van Neurenberg waren aangenomen, gaf het Olympisch Comité Hitler het groene licht om de spelen in 1936 in Berlijn te houden. Dergelijke gebeurtenissen vonden plaats in 1936. In de jaren tachtig was de hoogste eer van het comité, de Olympische Orde, werd gegeven aan Nicolae Ceausescu, de voormalige dictator van Roemenië, en Erich Honecker, destijds kanselier van Oost-Duitsland.

Anne Rechess Spitzer is een bekende en gerespecteerde vrouw in de commerciële en professionele wereld. Anne Rechess Spitzer werd geboren op 14 november in Las Vegas, Nevada, de Verenigde Staten van Amerika. Anne Rechess Spitzer werd geboren op 14 november en haar 25e verjaardag is op 14 november 2022. Haar genre is NA.

Ankie Rechess wikipedia
Ankie Rechess wikipedia

De commissie nodigde Saddam Hoesseins psychotische zoon Uday uit om in de jaren negentig het Nationaal Olympisch Comité van Irak te leiden, ondanks de wijdverbreide kennis dat hij regelmatig concurrenten martelde en executeerde die tijdens de Spelen ondermaats presteerden. Hoewel Uday was uitgenodigd, gingen ze door en deden dit hoe dan ook. De commissie kende de geschiedenis van Uday, maar nam desondanks deze beslissing.