Annelies Verlinden Gezin

Spread the love

Annelies Verlinden Gezin:- Op 5 september 1978 kwam Annelies Verlinden ter wereld en werd politica in België. Op 1 oktober 2020 werd ze door premier Alexander De Croo benoemd tot minister van Binnenlandse Zaken, Minister van Institutionele Hervormingen en Minister van Democratische Vernieuwing in de regering-De Croo. Verlinden is lid van de christen-democratische en Vlaamse partijen.

Annelies Verlinden Gezin
Annelies Verlinden Gezin

Elke maand selecteren de redacteuren van Feeling een bekende vrouw die volgens hen het beste de kernkenmerken van het tijdschrift illustreert, waaronder trendy, doelgericht en meelevend zijn. Deze week is Annelies Verlinden, de Nederlandse minister van Binnenlandse Zaken, erbij. Ze is een publiek figuur die het hele jaar door vaak in het nieuws is.Op dit moment ben ik aan het nadenken hoe ik de tijd die ik heb zo goed mogelijk kan besteden aan de problemen die zich hebben voorgedaan.

Daarnaast heeft ze een zeer duidelijke en beknopte manier van communiceren. Ze zal uitstekend werk leveren en tegelijkertijd aandacht besteden aan elk aspect van het werk. Hendrickx complimenteert haar met de encyclopedische kennis van bestandssystemen die ze bezit. Haar advocatuur is met name gericht op bestuursrechtelijke en milieurechtelijke zaken. Ze heeft sterk ontwikkelde vaardigheden op het gebied van overheids- en bedrijfsrelaties.

Clerc is een van mijn meest betrouwbare metgezellen als het gaat om karaoke-avonden. Machiavelli’s lef van Tinneke Beeckman is een geweldig boek omdat het een onverwacht beeld geeft van een beroemde historische figuur die werkte in een vakgebied dat me erg interesseert.

politiek en Hanya Yanagihara’s “A Little Life”, dat de vriendschapsbanden op een verrassend emotionele manier verbeeldt. Het werk ademt in zijn geheel een griezelige en beangstigende sfeer uit. Mijn favoriete cadeau aller tijden was het kinderboek Jongen, de mol, de vos en het paard, geschreven door Charlie Mackesy. Zo simpel is het echt. hartverwarmend voor de geest. De frequentie is veel lager dan ik zou willen.

Dit is niet langer het geval, godzijdank. Zelfs als ik de mogelijkheid had om dit te doen, is het feit dat ik dat niet wilde, geen geldige reden. Vroeger was ik dat, en het was iets waar ik elke dag naar uitkeek. Ik zat in het bestuur van een school en was een prominent figuur in de jeugdbeweging. Er is geen manier om een ​​beslissende keuze te maken. Als onderdeel van mijn werk ben ik verantwoordelijk voor het controleren van een plaatselijke vaccinatiekliniek en het helpen verspreiden van de mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen.

Als je kunt leren dankbaar te zijn voor wat je hebt, zal geluk vaker naar je toe komen. Een van mijn favoriete indicaties dat de natuur weer aan het ontwaken is en zichzelf nieuw leven inblaast, is de terugkeer van het groen in de lente. Of, als ik de kans krijg om tijd door te brengen met de personen in mijn leven die belangrijk voor me zijn, Vanuit mijn perspectief was Moederdag, die op 15 augustus viel, de mooiste dag van het hele jaar.

Annelies Verlinden Gezin
Annelies Verlinden Gezin

We gingen naar het strand voor onze jaarlijkse traditiereis met het gezin. Die tijden kunnen nooit meer worden heroverd. 1998 was het jaar waarin Verlinden afstudeerde als licentiaat in de rechten aan het Sint-Ignatiuscollege van de Universiteit Antwerpen. Daarna volgde ze elk een jaar de Katholieke Universiteit Leuven en de Université catholique om de Master of Laws-opleiding te voltooien, waarbij ze zich toelegde op Europees recht. Ze behaalde beide graden in 2001.

de Louvain, een stad in België. In 2013 nam ze deel aan een leiderschapsprogramma aan de Harvard University. Ze werd lid van de Orde van Advocaten te Brussel, de Nederlandse Orde van Advocaten en de Kamer van Koophandel van Antwerpen. Haar carrière als advocaat begon in 2002 toen ze bij de Amerikaans-Britse firma DLA Piper aan de slag ging. Tijdens haar tijd daar werkte ze zich op tot hoofd van de Belgische afdeling van het bedrijf.

Hij volgde zijn juridische opleiding aan de universiteiten van Leuven en Louvain-la-Neuve, en nam in 2013 deel aan het Leadership Program aan de Harvard University. Verlinden was actief in verschillende domeinen, waaronder de baanbrekende Arco-zaak, het Antwerpse verbinding en de ontwikkeling van offshore windparken. Sinds 2014 is zij directeur bij A.

Haar advocatuur is toegespitst op zaken op het gebied van milieu en bestuursrecht. Zij heeft ruime ervaring in zowel het bevorderen van publiek-private samenwerkingen als het uitbesteden van overheidsdiensten. Verlinden werkte voor CD&V aan een aantal spraakmakende projecten, waaronder de uiterst belangrijke Arco-case, de Antwerpse Oosterweelverbinding en de ontwikkeling van offshore windparken. Daarnaast bekleedt ze sinds 2014 onafgebroken de functie van directeur van de Internationale Luchthaven Antwerpen.

Op 1 oktober 2020 nam ze na haar benoeming de functie van minister van Binnenlandse Zaken in het kabinet-De Croo over. Zij zou vanaf dat moment de verantwoordelijke worden voor het uitvaardigen van dit soort ministeriële besluiten naar voren wijzen. Ze heeft niet alleen de leiding over de minister van Binnenlandse Zaken, maar heeft ook de leiding over Sammy Mahdi, die belast is met immigratie en asiel.

wijzigingen ontworpen door de administratie, onder leiding van minister David Clarinval (MR). Toewijding van vrijwilligers aan patiëntenzorg in onze faciliteiten De vriendelijkheid van de dorpelingen is duidelijk zichtbaar. Als je gaat, neem je een goede vibe mee en laat je die achter. Je kunt het niet echt zien, en je kunt het aan die specifieke mensen toeschrijven.

Ik wil groeien als persoon en tegelijkertijd werken aan een betere wereld. Mijn uiteindelijke doel in het leven is om van de wereld een betere plek te maken voor de kinderen en kleinkinderen die haar zullen erven. Nummers waar ik makkelijk mee kan meezingen, zullen altijd mijn favorieten blijven. Af en toe draai ik de volumeknop helemaal naar elf en begin ik uit volle borst te zingen. Gezegend. Geef je over aan het ritme. Naast Clouseau, Yevgueni en Bart Peeters zijn Leonard Cohen en Julien toegevoegd.

Annelies Verlinden Gezin
Annelies Verlinden Gezin

Daarnaast hecht ik veel belang aan de bijdrage. Desondanks besloot ze al snel om haar volledige aandacht aan haar professionele leven te geven. Verlinden is partner bij het bekende Amerikaans-Britse advocatenkantoor DLA Piper. Momenteel leidt hij het filiaal van het bedrijf in België.

Geef me alsjeblieft toestemming om met mijn vrienden om te gaan. Wetende dat ze me in hun gedachten herinneren, brengt een glimlach op mijn gezicht en verwarmt mijn hart. Ze moeten zich ervan bewust zijn dat zelfs als ik een volle agenda heb, ze er altijd op kunnen rekenen dat ik er voor hen ben. Als je me ooit nodig hebt, mag je op mijn hart rekenen om er voor je te zijn. Er zijn een groot aantal nuances om te overwegen. De Franse filosoof Emmanuel Levinas staat erom bekend veel belang te hechten aan het belang van zelfs de kleinste daden van vriendelijkheid.

Ongelooflijke bergketens, gezamenlijk aangeduid als de Tuinroute, kunnen worden gevonden die parallel lopen aan de kustlijn van Zuid-Afrika. We maakten gebruik van de kans van mijn zus om in Zuid-Afrika in het buitenland te studeren door met elkaar door het land te reizen. Tot op de dag van vandaag denk ik met veel plezier terug aan die periode in mijn leven. In de toekomst zouden mijn neven en ik daar een bezoek willen brengen. Een van de grootste geneugten in het leven is het delen van de ervaring van reizen naar prachtige locaties met iemand om wie je geeft.

De belangrijkste luchthaven van België vind je in Antwerpen. Ze heeft veel respect gekregen bij DLA Piper vanwege de toewijding die ze heeft getoond aan haar vak, de grenzeloze ambitie die ze bezit en de strikt hoge normen die ze handhaaft. Het concept van het succesvol combineren van iemands professionele en persoonlijke leven is achterhaald. Ze twitterde in 2011 dat een gezonde balans tussen werk en privé ‘in’ was. Iemand die Verlinden kent, omschrijft haar als ‘krachtig en stoer’.

Mijn motivatie komt uit het leven zelf. Als minister van Binnenlandse Zaken moet ik vaak mijn persoonlijke plannen uitstellen om het hoofd te bieden aan de nasleep van natuurrampen en andere soorten rampen. Deze zorgen vereisen dat er snel aandacht aan wordt besteed. Maar daarnaast zijn er nog andere belangrijke kwesties die op de lange termijn mijn aandacht zullen vergen. Ik kwam tot deze conclusie, dominee, omdat ik denk dat er ruimte is voor verbetering.

Ze vertegenwoordigde de Belgische regering voor het Europees Hof van Justitie en de hoorzittingen van de Raad van State over de Arco-zaak en sprak namens de Europese Unie. Tussen 2005 en 2009 bekleedde Verlinden de functie van ondervoorzitter van de Jonge CD&V. Daarnaast bekleedde ze een belangrijke functie als groepsleider bij VKSJ Schoten. Daarnaast was ze van 2003 tot 2012 lid van de gemeenteraad van Schoten. In 2004 nam ze deel aan de Vlaamse verkiezingen op het gezamenlijke CD&V/N-VA-ticket en eindigde ze op de achtste plaats. Ze kwam niet bepaald als overwinnaar uit de verkiezingen.