Annie Lööf Dotter Sjukdom

Spread the love

Annie Lööf Dotter Sjukdom;- Det verkar som om Annie Loof planerar att kandidera igen någon gång inom en snar framtid. Centerledaren talar nu med Dagens Nyheter om deras föräldraledighet och oron kring dottern Sagas tidiga födsel.

Annie Lööf Dotter Sjukdom
Annie Lööf Dotter Sjukdom

En lördagskväll i slutet av november föregående år började Annies problem. Det har gått ett år sedan dess. Den tre dagar långa resan till Småland, som inkluderade ett besök på ett sågverk, gjorde henne trött, och det visste hon.

Partiets ledare, Annie Loof (C), laddade upp en bild på Instagram som var lite oväntad den 4 december 2015.

Trots att hon hade offentliggjort sin graviditet så långt tillbaka som i augusti föddes hennes dotter Saga mer än ett år för tidigt.

Efter att ha fött sin dotter Saga i den 28:e graviditetsveckan meddelade C-ledaren Annie Loof att hon avgår från politiken tidigare än väntat. Både hon och hennes barn släpptes till slut från sjukhuset efter en ansträngande tio veckors behandling.

När hon blev gravid fick hon sin första magsjuka. En störning i cellutvecklingen orsakade blödning i buken, vilket upptäcktes av läkarna efter detta ingrepp. Efter att Annie Loof opererats fann kirurgerna att Saga kan få ligga kvar i magen på obestämd tid.

Så blev det dock inte.

Jag hade fruktansvärd smärta igen. En magnetröntgen visade senare att min livmodervägg hade spruckit och jag lades in på sjukhuset för behandling. Barnet klarade sig dock oskadat vid händelsen. De fick göra det på henne efter att ha opererat det lilla barnet de valt ut, säger Annie Loof till Dagens Nyheter.

Hon kunde förbli vid medvetande under kejsarsnittet, men hon var tvungen att sövas för det första av två stora ingrepp som skedde i december.

Hon hade blivit utvärderad i Stockholm och det visade sig att hon inte var redo att bli mamma.

Men hon hade en betydande mängd blod i buken, hon hade svåra bristningar och hon var tvungen att genomgå en bukoperation under vilken läkarna “täppte till läckan”. Efter några dagar på sjukhuset sa Annies läkare till henne att hon nu tryggt kunde fortsätta med sin graviditet resten av vägen, bara hon var försiktig.

Trots detta fortsatte smärtan att dyka upp igen. Istället, allt eftersom tiden gick, fortsatte hon att ta mer och mer skada. Man upptäckte att livmoderväggen trots allt hade brutits, tack vare en magnetröntgen som togs i slutet av veckan. Att revan inte hade hittats tidigare berodde på dess placering under hennes höftben. Ett större kirurgiskt ingrepp skulle krävas, liksom förlossningen av det ofödda barnet i vecka 28 av graviditeten.

Annie Lööf Dotter Sjukdom

Vice partiledaren Anders W. Jonsson fick besked om att han skulle tillträda Annies uppdrag per telefon. Eftersom de hade arbetat tillsammans i nio år och var ganska bekanta med varandra kände hon sig helt trygg med honom. Anders steg däremot i graderna för att bli säkerhetsprivat. Som barnläkare skulle jag vilja veta om Annie undersökte att hitta ett lämpligt alternativ för honom.

Vi mår bra båda två, men vi måste stanna på sjukhuset längre eftersom vår dotter förlöstes alldeles för tidigt. Trots omständigheterna mår vi båda bra.” “Vi är oerhört tacksamma för livet, för vår andra dotter och för den svenska sjukvården”, sa Loof tillsammans med en bild på en liten fot.

Att Saga hade svaga lungor och en gång slutade andas när hon låg på mammas bröst nämns i intervjun. Efter att flickan blev slapp kunde läkarna få henne i rörelse igen på kort tid.

Så fort hon har lugnat ner sig tar jag mig till vår lilla sovplats. Det saknas också. För media erkänner Annie Loof: “Jag gråter.” Hon fortsätter med att beskriva situationen som den mest ansträngande hon någonsin mött.

Så fort de kom hem i februari sveps Sverige upp av pandemin som väntat dem. På grund av detta, även om Annie Loof alltid hade velat vara i hjärtat av saker och ting, var hon medveten om att det skulle bli svårt för henne att återgå till föräldraledighet efter att ha tjänstgjort som förtroendevald.

Denna policy av rekommendationer och frivillighet, även om hon anser, är utmärkt för Sverige; ändå anser hon att landets nivå av nationella ansvar bör ökas medan en pandemi inträffar. Framför allt för att kunna göra mer grundliga undersökningar för sjukdom.

Vid det här laget var hon gravid i 27 veckor och hade under en tid upplevt ett tråkigt magbesvär. Även om alla värden verkade vara normala antog sjukvården att foglossning och bäckenlossning, som drabbar mer än hälften av alla gravida kvinnor, var orsaken.

Innan hon hann gå upp ur sängen kände hon att något splittrades i hennes mage. Det var så plågsamt att hon skrek så högt hon bara kunde. Mitt i natten vaknade Esters fyraåriga syster och sa att hennes mamma hade kommit in och tagit bort hennes nalle. Ett barn i den åldern skulle ha gjort detta.

Annie Lööf Dotter Sjukdom
Annie Lööf Dotter Sjukdom

Mitt liv vändes upp och ner på det mest hemska sätt jag kunde ha föreställt mig. Spädbarnet till den ena har slutat andas medan det vilar på den andra. I en intervju med tidningen sa hon att alla verkade fredliga utifrån, men att allt förändrades snabbt inuti.