Annika Jankell Ung

Spread the love

Annika Jankell Ung:- Sting och Rod Stewart är bara två av de många kända personer Annika Jankell har intervjuat under sin långa författarkarriär. Två av de mest avgörande händelserna som ändrade hennes livs riktning var direkt relaterade till det arbete hon valde, och båda möjliggjordes av det arbete hon valde.

Annika Jankell Ung
Annika Jankell Ung

Han blev så imponerad av en ung kvinna från Sverige som svarade på frågor om sitt hemland utan att tveka att han bad henne prata om det på en lokal radiostation. ‘From My Point of View’, namnet på Annikas eget radioprogram på VIPS, är en pjäs om hennes namn (Från min synvinkel).

Varje fredag ​​eftermiddag efter skolan var jag värd för en liveshow där tittarna kunde ringa in och ställa frågor till mig. Annika kan inte låta bli att le när hon minns hur roligt de hade tillsammans.

En framgångsrik start inom radion lade grunden för en lång och produktiv mediekarriär i USA. För många år sedan genomgick Annikas yrkesliv en enorm förändring. Ulrica Orn, en tv-producent, och hon började arbeta på företaget Wakais strategiska strategi tillsammans.

Wakai är en onlinegemenskap för personer över 45 år som vill komma i kontakt med andra i sin egen ålder. Målet för Robert Wells och andra är att öka antalet personer över 45 år som är aktiva på sociala medieplattformar som Facebook och Twitter. Detta ska ske med hjälp av mäktiga personer som Malin Berghagen, Carola och Annikas ungdomar, samt andra.

Den japanska frasen “wakai”, som betyder “ung i hjärtat”, är ursprunget till namnet. De som är entusiastiska över livet och intresserade av allt det har att erbjuda är kända som “unga i hjärtat” i Japan, enligt Annika. Oavsett hur gamla de är, kommer dessa människor inte att låta något hindra dem från att nå sina drömmar.

Alla som känner Annika vet att hon är en tvättbar wakai, och det faktumet är obestridligt. För en kvinna som är 59 år framstår hon som mycket yngre. I hennes skräddarställning i soffan fylls hennes ögon av livshunger och framtidshopp. I ljuset av förändringen i hennes arbete har hon fått en nystart.

Vi har stött på så många fascinerande kvinnor när vi har rest över landsbygden. Det är svårt att förstå. De pratar om allt från klimakteriet, cancer och skilsmässa till recept och personliga upplevelser.Som bonus kommer två andra döttrar, Ronnie Strom, som är 45 år, och Winston, som föds i november 2019. Döttrarna är 29-åriga Félice och 27-åriga Happy.

Annika hade inte kunnat föreställa sig något av detta när hon var 17 år och precis började sin journalistkarriär. En utbytesstudent från Sverige höll en presentation om Sverige för en lokal rotaryklubb medan hon bodde i USA. När hon var i USA gjorde hon detta.

Enligt programledaren har hennes ålder inget inflytande på vem hon är vid denna tidpunkt i sitt liv och hon vägrar identifiera sig med sin ålder. När det gäller hennes ålder säger hon att hon inte känner det alls.

Som ett resultat av att “Annika Jankell, som porträtterade Annika i “Livets hjul”, påstås ha sagt: “Jag är Annika oavsett om jag är 40, 50 eller 32”.. Sedan jag kom dit har jag Jag har aldrig åkt. Min ålder är försvunnen eftersom jag har levt i ett år till.

När det gäller att jämföra sig med de i hennes egen ålder säger hon att hon har svårt att relatera till de som är födda samma år som hon på grund av detta. Hennes födelsedag infaller samma dag som hennes syster. Det råkade bara vara så att de båda föddes samma dag samma år.

På frågan om huruvida Jankells vägran att jämföra sig med andra i hennes ålder har påverkat hennes val av partner säger hon tydligt att det inte har spelat någon roll för att göra det valet. Det stör inte Annika Jankell att Ronnie Strom, hennes pojkvän, är 14 år yngre än hon.

När det gäller vårt förhållande spelar det ingen roll att han är fjorton år yngre än mig. Hans själ, hävdar hon, har funnits i tusen år och han är en jämnårig med henne.

Faktum är att jag brukade vara en svår person att komma förbi punkten “på” eller “full” tidigare. Vi kunde inte leva tillsammans först på grund av hur snabbt saker och ting förändrades.

Annika Jankell Ung

“Sanningen är att jag innerst inne vill riva ut min mobiltelefon och visa alla bilder och filmer, berätta om små detaljer som hur mycket hans hår har växt, hur den första tanden är på G, hur söt han är när han dreglar, skrattar, kryper, äter, sover, gurglar… hans väsen, själ och enastående personlighet.”

Verkligheten är att innerst inne vill jag ta fram min mobiltelefon och visa alla foton och videor som jag har tagit “Senligt, jag skulle vilja göra något mer med mitt liv.

Som ett resultat bodde han i sin egen lägenhet medan jag bodde i min, som var större och där jag höll barnen. Han var ständigt ensam i sin lägenhet, där han kunde koppla av och njuta av lugnet och stillheten. Att ha exklusiv vårdnad om henne som en

ung, Félice Jankell fick en fruktansvärd uppväxt till följd av sin mammas frånvaro, Félice bestämde sig för att hedra sin mamma i våras.

Hennes dotter Annika Jankell kommer sannolikt att bli glad över att hon nu är mamma, med tanke på att hon är sin egen mamma. Hon skrev ett Instagram-inlägg sommaren 2017 där hon visade sin kärlek till sitt barnbarn Winston.

För att vara säker på att jag inte precis har vaknat ur en god dröm brukar jag ge armen en försiktig nypa när jag öppnar ögonen på morgonen. Många vill veta hur det är för mig nu när jag är mormor och hur det påverkar min rutin.

“Bra” och “Fantastiskt” tenderar att vara de mest enkla och professionella svaren på frågan “Efter att ha sagt det fortsatte hon med att säga:Jankell ljög om sin ålder när de träffades första gången eftersom det ansågs olämpligt att nämna ens ålder på den tiden. De senaste åtta åren har de varit i ett förhållande.

Så fort vi tog kontakt upptäckte jag att han var 14 år yngre än jag själv. På frågan om att ljuga om sin ålder och raka några år av sitt utseende erkänner Annika Jankell i podcasten att det var “fullständigt värdelöst och bara lite dåraktig fåfänga”.

Winston föddes i november 2019 till Félice Jankell, som blev mamma för första gången. Félice fick sitt första barn med den här bebisen. Hon och hennes sambo, Nils Tham, planerar att fostra barnet gemensamt. Félice Jankell är namnet på Annika Jankell och Thorsten Flincks första barn. Skådespelaren Happy Jankells systers bror råkar också vara en släkting till henne.

Annika Jankell Ung
Annika Jankell Ung

Félice och Happy togs om hand av Annika medan deras pappa, Thorsten, kämpade med missbruksproblem. Annika hade svårt att hantera detta, som alla vet.När det kommer till att hantera maken Thorstens missbruk öppnar Annika Jankell upp i podden Hedman och Hédens senaste avsnitt, som ägnas åt ämnet beroende.