Anniko Van Santen Zwanger

Spread the love

Anniko Van Santen Zwanger:-Anniko van Santen heeft in de zestien jaar dat ze daar begon naam gemaakt bij Opsporing Verzocht. Ze heeft echter nog hogere doelen voor zichzelf. Ze wil vloeiend Russisch worden, veel boeken lezen en eindelijk de wereld zien, wat al heel lang een droom van haar is.

Anniko Van Santen Zwanger
Anniko Van Santen Zwanger

Er bestaat een band tussen Van Santen en Remco van Leen, die in het verleden CEO was van SBS. Haar kinderen zijn een klein meisje en een kleine jongen, en zij is de moeder van beiden. Toen Anniko van Santen voor het eerst aan haar “terugkeer” begon, deed ze dat met grote voorzichtigheid en nauwkeurigheid. Toen ik voor het eerst kwam, had ik het idee dat de giftige combinatie van eigengerechtigheid en vergetelheid een formule was voor een ramp. Ik had gelijk over dat idee.

Houd je aandacht gewoon bij de dingen waar je blij van wordt. Anniko is erg blij met haar twee kinderen, Kat en Mink, die ze kreeg met tv-mediamagnaat Remco van Leen. Dit is waar, ook al hebben ze wat problemen gehad. Kat is de oudste van de twee en Mink is de jongste. Anniko is van mening dat moeder worden een van de grootste vreugden is die je in je leven kunt ervaren. Ze probeert de realiteit niet te verbergen dat haar kinderen ouder worden en dus minder van haar tijd en aandacht nodig hebben, ook al krijgen ze van beide minder naarmate ze ouder worden.

Het was in het jaar 2000 toen ze voor het eerst begon te werken voor de nationale omroep. Zij heeft ooit een dienstverband gehad bij de TROS. Ze organiseerde een aantal shows, waaronder Anniko’s Wild World Travel en Ranger Report, evenals The World Wildlife News.

Kat vloog naar Leiden en Mink zit momenteel op een school in Zwolle, ondanks het feit dat zijn ouders op de Veluwe blijven wonen. hoe geïsoleerd zijn leven in de “hut in de tuin” ook lijkt te zijn. Vorig jaar rond deze tijd kwamen Anniko en haar familie tot de conclusie dat verhuizen naar een minder hectische regio van het land het beste voor hen zou zijn.

Anniko Van Santen Zwanger
Anniko Van Santen Zwanger

Als ze naar buiten stapt, wordt ze nu begroet door het geluid van bijen, lammeren en kippen. Het zou geweldig zijn als Anniko vandaag in plaats van morgen het gegiechel en grappen zou kunnen horen van spelende kinderen in de tuin. Op dit moment in haar leven staat 35 worden en grootmoeder worden bovenaan haar to-do-lijstje. Anniko heeft grote verwachtingen.

Sindsdien is Van Santen in dienst van de AVRO. Ze heeft een aantal shows voor dit specifieke netwerk georganiseerd, waaronder Counting All Animals, AVRO Zoo, Anniko’s Wild World Travel en Nature Adventure. Samen met haar co-presentator Frits Sissing is zij verantwoordelijk voor de productie van de voorstelling Opsporing Verzocht. In november werd bekend dat ze de televisiewedstrijd De Slimste Mens had gewonnen.

Ik heb absoluut geen idee wat ik hier doe.” Aan het begin van haar toespraak maakte ze een opmerking. Ze erkende haar waardering voor haar kinderen en prees hen voor hun deelname aan de activiteit. Ze zijn zich bewust van de overwinning die ik bereikt. Het was een onderdeel van de ervaring die ze tot onze vreugde deelden, zelfs als ze niet wisten dat het een onderdeel van de ervaring was. Dit is een show waar we als groep graag samen naar kijken. Ze hebben op een bepaald moment contact met me opgenomen. punt.

Hoewel ze haar carrière begon bij het Wereld Natuur Fonds, wat haar de kans gaf om de wereld rond te reizen en unieke wezens te observeren, evolueerde hun relatie uiteindelijk tot een partnerschap. Op zondagochtend, nadat Cartoon Express voorbij was, zou Van Santen dan Teleteens laten zien.

Ze is helemaal sprakeloos en kan alleen maar met verbazing reageren. Toen hij dertig werd, begon de gastheer van Opsporing Verzocht op zijn hoge leeftijd tekenen van toegenomen zelfbewustzijn te vertonen. Ze betreurt het feit dat ze nooit meer een wonderkind zal zijn wanneer ze in haar schilderachtige en gloednieuwe hut diep in het bos is. Toen het gebeurde, was een van mijn gedachten: “Verdomme, ik zal nooit meer een wonderkind zijn.” Gezien mijn leeftijd kan ik er zeker van zijn dat ik nooit meer de titel van jongste werknemer op de werkvloer zal dragen.

Zowel Disney’s Cartoon Express als het Festival zijn hier te zien. Als direct gevolg van deze gebeurtenis heeft ze momenteel een baan bij een publieke omroep. Haar professionele leven begon bij de TROS. Terwijl ze daar was, presenteerde ze verschillende shows, waaronder Ranger Report, Anniko’s Wild World Travel en The World Wildlife News.

Maar tot mijn grote opluchting lukte het niet om door te gaan. Dit inzicht opende mijn ogen in de mate waarin de invloed van een show op mijn televisieoptredens zou beslissen over de mate van succes of mislukking die ik daar zou hebben. Wat komt er nadat het volledig is verwijderd?

in een kar, “dat haar kinderen niet zouden wachten tot ze klaar was om een ​​nieuw gezin te stichten voordat ze dat zelf deden, dat ze een nieuw gezin zouden stichten voordat zij dat deed.” Na het hosten van de dagelijkse en zondagochtendshows voor RTL’s Telekids en Cartoon Express programmering, groeide Van Santen uit tot een prominente figuur in tde televisie-industrie op nationale schaal. In haar studio is het project begonnen.

Aan de andere kant overweegt ze momenteel serieus om zich in te schrijven voor een opleiding tot instructeur bijenteelt. Ze gelooft dat als ze maar één dag per week les zou geven, het een bevredigende ervaring voor haar zou zijn. Het zou perfect zijn als de prijs hetzelfde zou blijven, maar er was elke dag wel een lezing. Dat zei ze althans in een interview met Plus Magazine.

Anniko van Santen, al zestien jaar een vaste waarde bij Opsporing Verzocht, heeft ambitieuze doelen voor de komende jaren. Ze heeft nog steeds het verlangen om de wereld te zien, vloeiend Russisch te worden en veel boeken te lezen.

De zin werd keer op keer herhaald. Ach, mama! Als ze erop staan ​​dat je je aanmeldt, heb je niet veel andere keus dan aan hun verzoek te voldoen. Het feit dat Ferdi Stofmeel toegaf een andere concurrent te zijn, stelde haar eindelijk gerust. Dat stelt de actrice. “Mijn allereerste crush op een televisiepersonage was Anniko. In die tijd was ik tot over mijn oren verliefd.

Anniko Van Santen Zwanger
Anniko Van Santen Zwanger

Dan, om mijn vraag te beantwoorden: “Hoe zag ze er toen uit?” Ik wendde me tot Wikipedia. Kijkers van de afbeelding op Wikipedia kunnen een glimp opvangen van hoe mensen ontspannen in hun eigen huis. Om te begrijpen waarom niet, hoef je niet verder te gaan dan het kiekje dat Anniko van Santen maakte. “Ik was tot over mijn oren verliefd op haar.” De opmerking die Anniko van Santen maakte, die luidde: “Ik geloof dat dit ongelooflijk lief is”, kwam uit het diepst van haar hart.

Maar in latere jaren gedroeg ze zich weerzinwekkend tegenover de persoon die ze vroeger had bewonderd. Ze werd tweede in de competitie voor de stralende dag, die werd gewonnen door Ferdi Stofmeel, die haar enkele seconden voor was. Ondanks het eerdere succes van de acteur (zes eerdere optredens en vier overwinningen), was Jip van der Toorn gewoon te sterk voor hem in de finale. “Dat heb je goed begrepen. Als direct gevolg hiervan zag de Nationale Publieke Omroep zich genoodzaakt flink te bezuinigen op het aantal uitzendingen van Opsporing Verzocht (NPBC).

Ik kookte de hele tijd van woede. Omdat ik deelnam aan het evenement dat in september van dit jaar plaatsvond, kreeg ik als blijk van waardering een koninklijk lintje. Aan de ene kant werd ik beloond voor mijn inspanningen, maar aan de andere kant werd ik gedwongen mijn hakken in het zand te zetten om het programma te redden. Met andere woorden, ik werd in zekere zin voor mijn werk beloond, maar in een andere zin werd ik daartoe gedwongen. Dat was heel vreemd, om het zacht uit te drukken.

onder degenen in het publiek die meer levenservaring hebben. Dit programma werd beëindigd voordat het zelfs maar de kans kreeg om te beginnen met uitzenden. RTL en Disney hebben overeenstemming bereikt over het uitzenden van Disney-programma’s en tekenfilms in de loop van de komende drie jaar op het televisienetwerk van RTL. Van Santen was in deze zaak ook verantwoordelijk voor de presentatie van Disney.