Bart Chabot Ouders

Spread the love

Bart Chabot Ouders:- Sinds de beide ouders van Chabot zijn overleden, is de dichter en tv-presentator openhartiger over zijn jeugd nu ze er allebei niet meer zijn. Dat is echt verschrikkelijk om te horen. Zowel zijn moeder als zijn vader waren gewelddadig, maar zijn moeder is doorgaans gereserveerder dan zijn vader. Vanwege het bestaan ​​van de katholieke godheid in het huis van Chabot, tikt de katholieke godheid hem op het hoofd wanneer Chabots zoon Barteen bidt. Dit gebeurt elke keer. Er is geen rechtvaardiging voor hem om de vaardigheid van het fietsen niet onder de knie te krijgen, slechte cijfers te halen of zijn fiets kapot te maken. Geen van deze dingen is zijn schuld.

Bart Chabot Ouders
Bart Chabot Ouders

Ze hebben met eigen ogen gezien hoeveel hun moeder van mij houdt, en ze hebben ook gezien hoeveel ik van hun moeder houd. Ze hebben gezien hoeveel ik om ze geef en hoe ik over de muur ben geklommen om mijn eigen leven te redden, en als gevolg daarvan zijn ze zich ervan bewust hoeveel waardering ik voor hen heb. Ze had de indruk dat deze man het potentieel had om een ​​goed rolmodel voor haar kinderen te zijn.

Mijn vormende jaren werden gekenmerkt door het uitbreken van een conflict. Ik viel uiteen in een miljoen stukjes en werd weggeblazen door de wind terwijl ze me wegdroegen. Anders gezegd: thuis verviel het in een uitzichtloze situatie waaruit geen ontsnappen meer mogelijk was. Zijn familie kon alleen leren over zijn gruwelijke opvoeding door het boek te lezen, omdat hij er niet over wilde of kon praten.

Splinter beweert dat zijn vader liever niet over de goede oude tijd praat en liever alleen naar Elvis luistert en luchtgitaar speelt. Hij had geruime tijd een muur rond zijn geschiedenis gebouwd om zichzelf ertegen te beschermen. Er werden slechts twee verhalen verteld, maar elk bevatte elementen die ons hardop hadden kunnen doen lachen. Zijn genialiteit was vluchtig, maar het was voldoende om de aandacht te trekken van degenen die bij hem in de kamer waren. Van de handen van mijn grootvader naar beneden.De deur van mijn kamer stond wagenwijd open toen mijn vader me daar kwam bezoeken.

Bart Chabot Ouders
Bart Chabot Ouders

Ik heb nog nooit een ongeluk gehad terwijl ik mijn broek droeg. Als je zoveel mogelijk van je hersenen zou uitschakelen, inclusief de bedrading en het circuit, zou er niet veel zijn dat je pijn zou kunnen doen. Toen het allemaal voorbij was, vroeg hij: ‘Heb ik mezelf duidelijk gemaakt?’ Hij besloot zijn verklaring met de vraag: “Of moet ik het nog duidelijker voor je maken?”

Laat het alsjeblieft weten dat ik je graag van dienst zou zijn. omdat we over niets in het ongewisse willen blijven. Wat heb je te bieden? Door de verschuiving in zijn gedachten besloot hij zich om te draaien en de deur dicht te doen in plaats van erdoorheen te lopen. Er werd haar gevraagd of ze nog kon gaan zitten en er werd haar gevraagd: “Geloof je dat?” Niet alleen Bart, maar ook

Zijn vrouw en kinderen zijn zich ervan bewust hoe moeilijk het voor hem was om volwassen te worden als gevolg van zijn onvermogen of onwil om over zijn jeugd te praten. “Mijn vader zet Elvis liever op volle kracht en speelt luchtgitaar dan herinneringen op te halen aan de goede oude tijd”, zei Splinters zoon. Hij heeft al geruime tijd barrières opgeworpen tussen zichzelf en zijn geschiedenis. Hij kon ons maar twee verhalen tegelijk vertellen, maar elk verhaal werd op zo’n manier verteld dat we er om moesten lachen.

Hij veroorzaakt schade aan een standbeeld dat in het huis van de familie werd bewaard terwijl hij aan het voetballen was. De moeder van Chabot praat niet met hem en ze heeft hem nooit een knuffel gegeven. Chabot heeft nog nooit een knuffel van zijn moeder gekregen. Maar waar mogelijk doet zijn vader zijn best om met hem te knuffelen en hem dicht bij hem te houden. Hij werd geïnterviewd door De Volkskrant over het boek dat hij schreef over die jongeren. Als cadeau van mijn vader en moeder:

Namen als Martin Bril en Herman Brood komen als voorbeelden naar voren. Naast hem was zijn vrouw Yolanda (red.) een belangrijke factor in mijn weg naar herstel. Mijn leven werd gespaard toen ze me aan mijn schoenveters in veiligheid trok. Ze had de indruk dat deze man het potentieel had om een ​​goed rolmodel voor haar kinderen te zijn.

Het was er nog steeds toen ik ‘s middags thuiskwam van school, ondanks het feit dat ik het eerder op de ochtend voor het eerst had waargenomen. Bovendien, de dag erna. Anders gezegd, het feit dat ik Het meisje met de gouden oorringen heb gezien, toont aan dat ik de waarheid spreek. Dat was een zeer aangename bevinding. Want ondanks de ontkenningen en pogingen van mijn ouders om te verbergen dat ik besta, ben ik hier te vinden.

Toen ik naar het schilderij van Het meisje met de gouden oorbellen keek dat aan de muur hing, realiseerde ik me dat ik afstand nam van de situatie. Dit is de liefde die Bart Chabot en Laurette de Kievit delen, en er zijn geen voorwaarden aan verbonden. Rock-‘n-roll werd niet alleen in die tijd, maar ook in de jaren daarna zijn levensader. Het ethos van die periode was “hoe gekker, hoe leuker”, en daarom werd rock-‘n-roll zijn redding. Daarnaast maakte hij nieuwe vrienden die, net als hij, een positieve kijk op de toekomst en die hem bijstond als hij steun nodig had.

Bart Chabot Ouders
Bart Chabot Ouders

slachtoffer van zowel fysiek als emotioneel misbruik. Mijn vader heeft, om de een of andere onverklaarbare reden, niet langer naar me verwezen als ‘die figuur’ en is in plaats daarvan begonnen me bij mijn naam te noemen. eerst teruggebracht tot “dat daar” en vervolgens tot “dat” tegen de tijd dat het klaar is. Dat had tegen die tijd moeten gebeuren, nietwaar? Het is een waarschuwingssignaal dat er iets ernstig mis is met je geestelijke gezondheid. Er is er momenteel een die plaatsvindt.

In deze gebombardeerde vlakte is puin te zien dat zich in alle richtingen over het landschap uitstrekt. De volgende stap is om jezelf weer op te pakken, de gebroken stukjes weer in elkaar te zetten en het nog een keer te proberen. Hij herinnert zich een dag in zijn leven, rond de tijd van zijn verjaardag, toen hij de woorden ‘The Golden Earrings’ tegenkwam die op een muur waren gekrabbeld die anders blanco was. Dit was een belangrijk moment voor hem. Dat was destijds de naam van een band uit Nederland die behoorlijk populair was.

Ik geloof dat ik alles heb bereikt wat andere mensen van mij verwachtten. Ik geloof dat ik een goede ouder ben, ondanks het feit dat er niet veel mensen zijn die perfecte ouders kunnen zijn. Toen ik Yolanda voor het eerst leerde kennen, voelde ik de onsterfelijke liefde die ze voor mij had. Drie jaar eerder bevond Bart zich in een situatie die hem mogelijk zijn leven heeft gekost. Daarna kwam hij tot de conclusie dat hij zijn herinneringen aan zijn jeugd moest vastleggen voor toekomstige generaties om te lezen.

Zijn hoogste prioriteit was het zorgen voor zijn gezin, vooral zijn vier kinderen, van wie hij een volledig begrip wilde hebben van de opvoeding van hun grootvader. Daarom heeft hij hoge verwachtingen dat zijn verhaal, naast zijn positie als vader, kinderen zou helpen de kracht te begrijpen die door liefde kan worden gegenereerd.