Bockie De Repper Vriendin

Spread the love

Bockie De Repper Vriendin:- Bockie De Repper, afkomstig uit de stad Aalst in België, staat in de publieke belangstelling sinds hij als jurylid diende voor “The Smartest Person in the World” en zijn eigen tv-show presenteerde, “That Eats Being Gelukkig.” Onlangs onthulde hij echter in een interview met het Belgische tijdschrift Humo dat hij zes kilogram is aangekomen, wat zijn totale gewicht op 330 pond brengt. kilogram. Volgens hem zal de weegschaal de aanwezigheid van drie huisgemaakte maaltijden per dag weerspiegelen.

Bockie De Repper Vriendin
Bockie De Repper Vriendin

Hij maakt kennis met Alice, die op dat moment 19 jaar oud is. Door haar zijn Bockies geest en de keuken allebei in een staat van verwarring. Vooral als ze nieuwsgierig is en geïnteresseerd is in alles wat er te weten valt over zijn romantische interacties met andere vrouwen. Er is geen precedent voor iets dat er zelfs maar enigszins op lijkt. Onze eerste bijeenkomst vond plaats in een coffeeshop in Aalst. Ik knipperde nog een keer met mijn ogen en voor ik het wist zat ik met haar te grappen in het pornografische toilet van de coffeeshop. “”Bockie “lacht.

“Absoluut! Het leven van anderen om mij heen vreugde brengen is mijn enige doel in dit leven. Dat is iets dat kan worden toegepast op zowel de hoogte- als de dieptepunten. Mijn eigen gedachten zijn het enige dat consequent als een obstakel voor mij, en ik maak er een punt van om mezelf regelmatig aan deze waarheid te herinneren.

Het is een wonder dat we ons kunnen ontwikkelen uit een enkele zaadcel. Ik heb niet veel materiële bezittingen nodig om wees gelukkig. Wat mezelf betreft, ik heb ook niet veel. Geen vergunning, geen huis, geen kinderen, geen schulden, geen pensioengeld, geen noodfonds. Ik beschouw elk geld dat ik verdien als niets meer dan kleingeld, die ik graag besteedde aan de luxere aspecten van het leven.Eet je vulling en vier dan in stijl.

Door de corona was de productie van de video moeilijker dan normaal: “Ik kon maar een paar meter lopen, dus ik had nog vijf dips tussen het eten en om drie uur ‘s nachts kon ik niet meer. Toen kon ik had vier uur. Het filmen moet ook in veilige omstandigheden gebeuren, en je kunt niet zomaar eten uitdelen als je niet opraakt. Mijn vriendin en de cameraman hebben wel geholpen. Ik ben maar 1,3 kilo aangekomen, van 99,2 naar 100,5 Ik heb ruimte over.

ondanks het feit dat hij er alles aan doet om ze te negeren. Ik ben op dit moment niet op zoek naar een nieuwe significante andere. Ik zou echter nog niet zo ver gaan om haar mijn vriendin te noemen. “Bockie geeft een verklaring voor de complicaties van zijn persoonlijke leven door te stellen: “Vrouwen hebben meestal wat tijd nodig om erover na te denken voordat ze zich willen inzetten voor de zorg voor een 35-jarige baby.”

Als gevolg hiervan open ik uiteindelijk een zak chips, ondanks het feit dat ik veel liever bleekselderij zou eten en veel minder last zou hebben als ik dat zou doen als ik in plaats daarvan de zak chips zou openen. “Als direct gevolg hiervan wil de YouTuber zijn gewicht op of onder de 100 kilogram houden. Mijn enige echte ijdelheid is het doel om een ​​gewicht van minder dan 99 kilogram te bereiken, wat zou betekenen dat ik niet langer als ernstig zwaarlijvig beschouwd.”

Het is interessant om op te merken dat ik altijd in een goed humeur ben. In het verleden waren er momenten waarop ik mijn charmante houding in het offensief moest zetten. Dat lijkt mij ook volkomen logisch. Die mensen begrijpen niet wie ik ben of waarom ik überhaupt met hun dochter omga. Dat gezegd hebbende, dit is slechts hun eerste indruk van mij, gebaseerd op hoe ik voor hen overkom.

Ze wensen nooit dat ze het geluk bij mij vindt, omdat ze altijd hopen dat ze het ergens anders zal vinden. Hoewel mijn schoonouders soms een uitdaging kunnen zijn, heb ik geleerd hoe ik met succes met hen om kan gaan. Ze merken al snel dat het goed gaat met hun dochter. Als alternatief, mijn vriendin op dit moment.

Door mijn geld uit te geven, kan ik aan meer leuke dingen deelnemen, daarom zou ik er meer van moeten hebben. Gelieve ons in de richting van Aalst te wijzen. Volgens hem was de respons werkelijk overweldigend in zijn omvang. Veel mensen zijn verrast en hebben uitspraken gedaan als: “Ik dacht dat je in Aalst alleen friet en dürüm kon eten.”

Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar de prevalentie van instant fangirling als het gaat om televisiesterren die er ongeveer hetzelfde uitzien als de mijne. Ondertussen zijn de liefdesbrieven aan Jonas Van Boxstael, of Bockie, zoals hij beter bekend is, zijn mailbox overgelopen. Bockie grapt: “Over de hele dag wed ik om een ​​dollar dat ik er veel van zal krijgen.” “Nu je het vraagt, ben ik me bewust van het antwoord.

Om de eenvoudige reden dat dit perfect weergeeft hoe ik mijn zondagen doorbreng. Bovendien wordt dit, gezien het feit dat carnaval in Aalst technisch in strijd is met de wet, een unieke versie van het evenement. Door het afgelasten van de optocht zijn er minder toeristen aanwezig. Aan de andere kant zijn cafés open voor het publiek en hebben ze geen verplichte dresscode om binnen te komen. Dat duidt op een grotee aantal mensen zullen samen feesten op hetzelfde moment. In feite creëren we op dit moment geschiedenis. Het zal een meevaller zijn als ik slaag.

Bockie De Repper Vriendin
Bockie De Repper Vriendin

Daarnaast is er kreeft van restaurant Kastrol, een broodje pastrami van restaurant Moker, een Bloody Mary met pendejo van restaurant De Geniepegen Drauk, paella van restaurant La Table d’Hugo, seafood tajine van restaurant Purple 15, tong meunière van restaurant Cul’eau, en verbrande varkensbuik en eieren van restaurant Burnt. Tot slot zorgt Bockie voor pulled pork sandwiches van Lucifer, kalfszwezeriken van Kelderman, paling in ‘t Groen van Cochez, kip in rode curry van Bouffette en ramen van Zero53. Al deze gerechten komen uit andere restaurants.