Boris Van Severen Vriendin

Spread the love

Boris Van Severen Vriendin:- Boris Van Severen begon zijn muzikale opleiding in 1989 aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen, waar hij tot 2013 ingeschreven bleef. De cabaretopleiding was zijn hoofdvak, en hij studeerde daar af met een diploma. Zijn bekroning, The Great Downhill Journey of Little Tommy, was een theatraal concert dat muziek en theater combineerde tot een productie die hij op heel wat tournees op zich nam.

Boris Van Severen Vriendin
Boris Van Severen Vriendin

In 2013 studeerde hij af aan het Conservatorium van Antwerpen met een diploma cabaretvoorstelling. Op zeer jonge leeftijd lanceerde hij zijn vroege carrière in de podiumkunsten, zowel op het podium als achter de schermen. Verschillende bands, zoals de Kopergietery, Paleis, KIP en Laka, lieten hem op verschillende momenten live optreden.

Door het succes van zijn eigen optreden, “The Great Downhill Journey Of Little Tommy”, dat hij samen met zijn oude medewerker Jonas Vermeulen creëerde, heeft hij nieuwe hoogten bereikt, niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. Inmiddels heeft hij bewezen een betrouwbare bijdrage te leveren aan het KIP. Op muzikaal gebied geeft hij optredens met zowel Hong Kong Dong als Nightman, de nieuwe artiestennaam van Tijs Dilbeek.

Boris Van Severen en Frances Lefebure maakten hun eerste publieke optreden samen als koppel op de rode loper toen ze beiden 32 jaar oud waren. Ik woonde de première van “My Father Is a Saucisse” in Oostende bij terwijl ik naast het VTM-gezicht stond. Ze zien elkaar al meer dan een jaar en hebben besloten dat ze een gezin willen stichten in de weelderige buitenwijken van Gent.

Boris, die te graag wilde proberen, besloot het niet te proberen. Toen Frances zich realiseerde dat er iets mis was, werd ze onmiddellijk overmand door angst. Hij ging op één knie zitten toen ze allebei erg dronken waren en na hun avondje uit naar huis waren teruggekeerd. Frances verklaarde: “Op dat moment was ik niet langer ongelukkig met hem.” [Citaat nodig]

Op dit moment kan ik niet zoveel tijd met mijn zonen doorbrengen als ik zou willen, maar wanneer ik dat doe, zorg ik ervoor dat ik elk van hen mijn volledige en onverdeelde aandacht geef. De pijn die ze doormaken als gevolg van de scheiding van hun ouders heeft ervoor gezorgd dat ik nog meer voor hen ga zorgen, vooral nu ze er doorheen gaan.

Boris Van Severen en Frances Lefebure trouwden ongeveer drie maanden geleden, nadat ze daarvoor ongeveer anderhalf jaar hadden gedate. Het is algemeen bekend dat ze bij elkaar thuis dingen doen zoals in hun ondergoed rondlopen. Het lijkt erop dat Frances Lefebure, die het afgelopen weekend ook zonder broek voor hem stond, de persoon is die het beste bij deze beschrijving past.

Deze overweldigende wens om een ​​gezin te stichten kan in de toekomst onbedoelde gevolgen hebben. Mijn bestaande relatie kan bijvoorbeeld in de nabije of verre toekomst enkele veranderingen ondergaan. Omdat ik het toegeef, is dit het ding dat me het meest angstig maakt: ik heb nog nooit een relatie gehad die zo ongelooflijk mooi was als deze. Hij is iemand voor wie ik het grootste respect heb. Het is echter niet zo dat ik een keuze heb; Ik wil oprecht een kind, en ik wil het zijne. Ik wil dat het kind van hem is. “

Frances Van Severen en Boris Van Severen trouwden op 22 juli 2016 en herdachten de gelegenheid door een lieve foto op Instagram te plaatsen van hun huwelijksuitnodiging. Het bijschrift luidde: “Uitnodiging voor de mooiste dag van mijn leven, nu 1 jaar geleden.” “Heel erg bedankt dat je een vrouw van me hebt gemaakt en voor al het andere dat je voor me hebt gedaan, Boris Van Severen. Ik heb me nog nooit zo geliefd gevoeld.” Het was door hem gepost met de zin “Happy birthday baby.”

Boris Van Severen Vriendin
Boris Van Severen Vriendin

Ze zijn de laatste tijd niet samen over de rode loper gezien omdat er in het recente verleden geen belangrijke gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. My Father Is a Saucisse, de eerste film ooit gemaakt in Vlaanderen, beleefde zijn werelddebuut in de Corona Times met veel tamtam; we zien je zaterdag. Johan Heldenbergh, 54 jaar oud, speelt de rol van een bankier die besluit zijn beroep achter zich te laten om een ​​acteercarrière na te streven. In deze rol kleedt Heldenbergh zich als saucisse. Hilde De Baerdemaeker vertegenwoordigt zijn echtgenote.