Braithwaite Vermogen

Spread the love

Braithwaite Vermogen:- Martin Braithwaite, die alleen zijn voornaam gebruikt, werd geboren op 5 juni 1991 in Esbjerg, Denemarken. Hij is alleen bekend onder zijn voornaam. Deze voetballer uit het jaar 2022 is een bekend gezicht bij FC Barcelona. Martin Braithwaite is sinds 1985 een inwoner van de wereld, wat hem 31 jaar oud maakt en een Tweeling per sterrenbeeld. Vanwege de ernst van zijn ziekte zat Martin Braithwaite, die slechts 5 jaar oud was, in een rolstoel. Het kan zonder twijfel worden gezegd dat dit de belangrijkste gebeurtenis was die hij had toen hij een kind was.

Braithwaite Vermogen
Braithwaite Vermogen

Terwijl Martin Braithwaite in 2017 student was aan de Universiteit van Toulouse, deden hij en zijn vader een investering van € 700.000 in het vastgoedbedrijf dat later bekend zou worden als NYCE Companies. Het grootste deel van de investeringen van het bedrijf zijn in gebouwen met meerdere units, en het merendeel van die gebouwen bevindt zich in gebieden in de Verenigde Staten die grotendeels zwart zijn.

Volgens de Afro-Amerikaanse voetballers hebben ze het potentieel om van minstens 100.000 Afro-Amerikanen miljonairs te maken, wat een bewonderenswaardig doel is. Martin Braithwaite is momenteel de speler met het hoogste salaris in de geschiedenis van FC Barcelona en La Liga. Dit is voor een groot deel te danken aan het succes van zijn eigen bedrijf.

Daarnaast heeft Braithwaite een aantal opmerkelijke investeringen gedaan in Denemarken. Hij is eigenaar van ongeveer 1.500 appartementen van dit type. Er zijn nu 500 woningen in aanbouw en binnenkort klaar voor bewoning. Deze woningen zijn nog te koop. Volgens Forbes wordt de huidige waarde van NYCE-bedrijven geschat op $ 210 miljoen.

Naar verwachting zullen NYCE-bedrijven binnen enkele jaren een waarde hebben van meer dan een miljard dollar (!). Snelheid, duurzaamheid, kwetsbaarheid voor blessures en mogelijk nog veel meer? Als dit het geval is, is het Pro-pakket precies wat je nodig hebt om je volledige potentieel als voetballer te bereiken.

De keuze om een ​​investering te doen is gemaakt toen hij toen nog voor Toulouse speelde.Zowel hij als zijn oom investeerden in totaal 700.000 euro in de vastgoedontwikkelingsmaatschappij NYCE Companies. Dat bleek een uiterst effectieve strategie. Een jaar later was de initiële investering van 700.000 euro iets meer dan 8.000.000 euro waard. Naast wat ze nu doen, proberen de twee mensen ook goedkope woningen op te zetten in zowel Philadelphia als New Jersey.

In zijn eigen leven is hij een voorbeeld van het Amerikaanse ideaal van denken en dromen op grote schaal en tegelijkertijd actie ondernemen op die schaal. Anders gezegd, er zijn geen grenzen of beperkingen. Het bleek een zeer winstgevende investering om geld te steken in belangrijke Afro-Amerikaanse gemeenschappen in de Verenigde Staten. Om u een indicatie te geven van de omvang van hun vastgoedbezit: Braithwaite en zijn oom Michael bezitten nu bijna 1.500 appartementen, een aantal dat een zekere Bernhard van Oranje jaloers zou maken.

Lionel Messi en Cristiano Ronaldo voerden in de loop van een aantal jaren een felle strijd om te bepalen welke speler zou worden erkend als de best betaalde voetballer ter wereld. Naast het salaris dat ze van de club ontvangen, zijn deze twee personen in de dertig en genereren ze een aanzienlijk bedrag aan sponsordeals en advertenties. De ontwikkeling van vijfhonderd extra appartementen loopt ten einde en die appartementen zullen binnenkort in gebruik worden genomen. De beste voorbeelden hiervan zijn de boeken van Martin Braithwaite, die in Denemarken zijn geschreven.

Volgens de gespecialiseerde pers in Denemarken zouden Michael en Braithwaite 1.500 huizen bezitten die zijn ontwikkeld door NYCE-bedrijven, en nog eens 500 eenheden bevinden zich blijkbaar in de ontwikkelingsfase. Daarnaast zijn de Deense aanvaller en zijn vrouw succesvolle zakenmensen in de Franse kledingindustrie. Braithwaite is niet alleen de eigenaar van zijn eigen restaurant in Barcelona, ​​maar hij heeft daar ook een ander restaurant. Tijdens de EK-wedstrijd tegen Wales scoorde Braithwaite één punt voor zijn team.

Braithwaite Vermogen
Braithwaite Vermogen

De 30-jarige aanvaller is de enige Deen die voor de meest prestigieuze club speelt. Toen FC Barcelona Braithwaite in februari 2020 naar LĂ©ganes trok om 18 miljoen euro op te halen, zorgde de handel voor meer dan een paar opgetrokken wenkbrauwen. Braithwaite was net gedegradeerd naar de tweede klasse met LĂ©ganes. De Deen was niet echt “Barca-materiaal” na zijn tijd bij Toulouse en Middlesbrough, dus besloot de club hem niet vast te leggen. Echter, met Luis Suarez buitenspel vanwege een blessure, bevond de trotse Catalaanse club zich in een moeilijke positie. Hier zien we Braithwaite instappen.