Carin Götblad Barn

Spread the love

Carin Götblad Barn:- Carin Gotblad förlorade sin tjänst som regionpolischef för Region Mitt och sades upp för cirka ett halvår sedan. Uppsala, Västmanland och Gävleborg är de tre länen som utgör regionen Mitt.Då hade hon suttit i ledningsgruppen på polismyndigheten i över tjugo år.

Carin Götblad Barn
Carin Götblad Barn

Hon var den första kvinnan som ledde länspolisen i Stockholm och fick en stark start med att avgöra vem som var ansvarig för Anna Lindhs död.Hon tjänstgjorde som länspolismästare för huvudstaden i nio år, under vilken tid hon ansvarade för cirka 7 000 personer.

Detta kallas “duga”, och om hon så önskar kan hon gå i pension utan att uppleva några ånger över sitt beslut. Carin Gotblad har däremot inget intresse av att gå i pension. Istället är hon intresserad av att hitta ett nytt jobb.

Gotblad började sin yrkeskarriär som småbarnspedagog i Upplands Vasby strax efter avslutad inledande skolgång. Därefter skrev hon in sig på Stockholms universitet för att ta en examen i juridik och deltog även på psykologprogrammet där ett tag. Hon tog sin examen i juridik efter att ha gått juridik. Examen 1987

Hon tjänstgjorde som polischef vid Polismyndigheten i Stockholms län mellan den 5 maj 2003 och den 4 maj 2012. Hon tjänstgjorde som länspolischef för polismyndigheten på Gotland mellan den 1 september 2008 och den 4 maj 2012. I september 2003 , när polisen letade efter personen som dödade Anna Lindh var hon den första som allmänheten fick reda på.

Han hävdar att bruket att använda barn som en sköld mot hårda straff blir allt mer utbredd. Denna metod kan användas för många saker, som att få illegala droger och vapen dit de behöver gå.

Om en person över 60 år upptäcks begå ett brott, kan individen dömas till en längre tid i fängelse, särskilt om individen tidigare har brutit mot lagen. Men han säger att ett barn bara kan gå på ett visst antal sociala evenemang innan de blir utslängda från skolan.

Kim, tillsammans med de andra yngre barnen, delade samma primära intresse som hon hade, vilket var att tjäna pengar. Detta gällde också för henne. Men han gjorde det också för att han ville smälta in i de andra människorna där.

Det är anmärkningsvärt enkelt att falla offer för detta problem, trots att det är så utbrett i våra kulturer. Du går på ett sätt som är anmärkningsvärt likt hur alla andra gör.

Carin Götblad Barn
Carin Götblad Barn

NOAs nationella operativa avdelning leds av Carin Gotblad, som även tjänstgör som polischef. Största delen av hennes tid ägnas åt att titta på olika tillvägagångssätt som kan användas för att förhindra nya medlemmar från att registrera sig.

Hon menar att mer måste göras mycket tidigare än vad som nu görs, särskilt med barn i förskoleåldern som redan beter sig på ett sätt som inte är vanliga för deras åldersgrupp.

Barn så unga som sju eller åtta vänder sig redan till droghandel som ett sätt att känna att de tillhör och har status i sina samhällen. Hon hävdar att det även finns barn som inte insett vad de ger sig in på och som vill gå men som sedan blir hotade för att de står på utsidan och kikar in i anläggningen.

Enligt Gotblad behöver samtidigt berörda myndigheters arbetsrutiner modifieras eftersom de är byggda för ett samhälle som inte längre finns. Det betyder att de behöver uppdateras.

Vi måste lära lärarna att ta ansvar i klassrummet och polisen måste bli bättre på att upptäcka små barn som är i fara. Båda dessa saker är nödvändiga. För närvarande inkluderar sociologiska institutionen inga ämnen relaterade till ungdomsbrottslighet i någon av sina klasser.

Min anställning just nu är på den nationella operativa avdelningen på polisavdelningen, vilket är en tjänst som är både betydelsefull och fascinerande. Å andra sidan är mitt långsiktiga mål att arbeta mot en chefsposition som är mer involverad i den dagliga verksamheten.

Med tanke på att jag inte har bott i centrala regionen det senaste halvåret tycker jag att det är förvånande att det går så långsamt där. Även om jag är van vid att folk vill ha mig betyder det inte att jag har gett upp tanken på att jobba någon annanstans. Min nuvarande ålder är 65, men jag tänker fortsätta arbeta tills jag är 69 år. Ändå och allt.

Det är rimligt att anta att mina barnbarn, som nu är i tonåren, inte vill fortsätta tillbringa helgerna med mormor. Dessutom, med tanke på att min man är forskare, tvivlar jag inte på att han kommer att fortsätta arbeta ända tills han går bort.

Min förmåga att hjälpa andra människor är som högst när jag arbetar, och jag tänker hålla den kapaciteten på en hög nivå under överskådlig framtid genom att behålla min anställning. Efter det kommer jag att kunna se fram emot att få min pensionn.

Carin Götblad Barn
Carin Götblad Barn

Att olika människor i Sverige behandlas olika beroende på ålder gör henne upprörd. Vi kan inte få de medel som krävs för att betala för det. Eftersom utmaningarna vi står inför är så betydande just nu, är alla positiva aspekter av samhället mycket nödvändiga.

Vi i Sverige har ett perspektiv på att bli äldre som skiljer sig från människor i andra delar av världen. I dagsläget behöver vårt samhälle ett större antal människor som inte bara är kompetenta och erfarna utan också aktivt deltar i arbetskraften.

De insatser som människor över 60 år gör för samhället är ovärderliga.Inte minst är det inom polisavdelningen, där vi har anställt många nya personer i 20- och 30-årsåldern den senaste tiden och kommer sannolikt att fortsätta göra det under överskådlig framtid.

Eftersom informationsutbytet är så viktigt behöver organisationen ha en sund andel av både unga och gamla medlemmar och vi har inte råd att förlora någon av den yngre generationen.

“Kim” greps för innehav av illegala substanser och skjutvapen, och hon har en historia av kriminell verksamhet. Trots att han bara var 14 år när han började sälja hasch var det en av de allra första sakerna han någonsin sålde.

Av vad han sa låter det som att det inte är ovanligt att kriminella grupper använder barn och tonåringar i sina planer.Flera experter inom straffrätt har sagt att kriminella nätverk använder yngre barn för att utföra jobb som blir allt viktigare för hur nätverken fungerar.

Carin Gotblad, nu 19 år och tvåbarnsmamma, tillbringade sin barndom på en gård nära Sigtuna. Hon hävdar att hon hade en trevlig och praktiskt taget idealisk barndom eftersom hon hade ett stort antal husdjur och syskon, kärleksfulla föräldrar, och hon tillbringade mycket tid utomhus.

Författarens make, Erling Bjurström, är professor emeritus vid Linköpings universitet. Barnbarnen är Julius och Elvira, som båda är 14 år gamla; Tyra, som är 17, och Martin, som är familjens son och analytiker.

Gotblad initierade Projekt Nova i september 2003 med avsikt att bekämpa den organiserade brottsligheten i Stockholms län. Folk ansåg att Gotblad grovt hade överdrivit investeringens resultat, trots att data som användes för att utvärdera den var baserad på incidenter och insatser som inträffat tidigare och på andra platser än Stockholm.

Efter att Dagens Nyheter slutfört några undersökningar stod det klart att Gotblad hade ljugit om i vilken utsträckning den kriminella organisationen Black Cobra hade motverkats. Gotblad sa att organisationen var på sista benen, men Black Cobra blev bara starkare.

När han bara var 14 år gammal blev Kim, vars riktiga namn egentligen är något annat, medlem i ett gäng kriminella. Han är en av medlemmarna i gruppen och har varit det väldigt länge. Sedan dess har han ställts inför rätta för flera brott, och var och en av dessa rättegångar har resulterat i ett fängelsestraff för honom.