Carola Schouten Zwanger

Spread the love

Carola Schouten Zwanger:- Carola Schouten is geboren op 6 oktober 1977 en zit sinds 10 januari 2022 in het kabinet-Rutte IV als minister voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen in Nederland. Ze diende in het kabinet-Rutte III als minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit van 2017 tot 2022. Ze is een actief lid van de ChristenUnie (CU).

Carola Schouten Zwanger
Carola Schouten Zwanger

Carola Schouten, een Brabantse politicus, erkende in de maand januari 2021 een belangrijke ontwikkeling op het gebied van romantische relaties. Ze vertelde AD Magazine: “Ik ga gewoon zeggen dat ik inderdaad blij ben met iemand.” Dit is heel spannend, en kijk eens naar alle erkenning die ze ervoor heeft gekregen!

Tlaqui mag dan afhankelijk zijn van overheidssteun omdat, zoals ze zelf zegt, “het op mijn leeftijd moeilijk is om aan een baan te komen”, maar dat betekent niet dat het haar aan ambitie ontbreekt: “Ik zoek weer subsidie ​​zodat ik evenementen kan organiseren voor meisjes uit deze wijk. Ik zou heel graag mijn eigen bloemenwinkel of cafetaria willen openen. Hiervoor is echter initiële financiering nodig en het is moeilijk voor mensen om collectief geld te besparen in de huidige samenleving. ” (Het is moeilijk om een functie.)

Opvoeding en ontwikkeling als individu werden benadrukt. Er was veel lezen en activiteit van mijn kant met de groep. Gesprekken, geklets en nachtelijk geklets Niet alleen werkeloos in de drinkplaats, maar actief op zoek naar wederzijds begrip voor elkaars standpunten. Het eerste jaar van de universiteit was toen ik echt losliet. Natuurlijk wilde ik op elk gebied slagen, maar dat betekende niet dat ik de beste moest zijn.

Carola nam de beslissing om haar baby te houden nadat ze terug was in Nederland. Ze is altijd tevreden geweest met de uiteindelijke keuze die ze maakte. Nu hij zeventien jaar oud is, is Thomas de trots van zijn moeder. Ze wonen op een plek die vroeger een bordeel was, wat Carola’s punt bewijst dat een goed leven niet saai hoeft te zijn.

De minister heeft zich ingeschreven voor een opleiding Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam. Enige tijd later ging ze ook naar school in Tel Aviv, waar ze tijdens haar studie in het buitenland een band opbouwde met een aardige jongeman. Ze keerde terug naar Nederland in de verwachting een kind met hem te krijgen, maar de zwangerschap bleek loos alarm.

Carola Schouten, toen negen jaar oud, nam het familiemelkveebedrijf over nadat Schoutens vader in 1985 overleed aan verwondingen die hij opliep toen hij in een landbouwmachine viel. De moeder van Schouten verkocht de boerderij voordat Schouten veertien jaar werd. Schouten groeide op in het hervormde Land van Altena, dat niet vaak wordt erkend vanwege zijn extreem vooruitstrevende positie ten opzichte van vrouwen.

Daarna, in 1995, toen Schouten amper 17 jaar oud was, besloot hij bedrijfskunde te gaan studeren. De Brabantse vrouw twijfelde tussen Groningen en Rotterdam, maar besloot zich vanwege haar wereldwijde aantrekkingskracht uiteindelijk in de “nuchtere” havenstad te vestigen.

Voordat Schouten in 2011 in de Tweede Kamer werd gekozen, werkte hij onder meer als beleidsmedewerker. Van 2017 tot 2022 was zij vicepremier en minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit van Rutte III. En nu ben ik de Minister van Beleid inzake Armoede, Inclusie en Pensioenveiligheid. Het is een dooie.

Carola Schouten werd geboren in ‘s-Hertogenbosch, Nederland, in 1977. Ze bracht haar jeugd door op korte afstand in Giessen en beheert de familieboerderij met de hulp van haar moeder en twee zussen sinds haar vader in 1985 overleed. Maar tien jaar na de dood van haar vader maakte ze in haar eentje de reis naar het Rotterdamse Spangen om lessen te volgen aan de Erasmus Universiteit. Daarna ging ze werken bij het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Ze is zich volledig bewust van de impact die haar keuzes hebben op anderen om haar heen. Carola Schouten, politica voor de ChristenUnie, omschrijft het het beste in de uitgave van het blad van deze week: “Het probleem is om intellectueel goed gevoed te blijven.”

Ze nam de beslissing om haar kind alleen op te voeden ondanks het feit dat ze zwanger was toen ze terugkeerde naar Nederland, dat ze haar school moest afmaken, dat ze werkloos was en dat ze heel weinig geld had. Toch vond ze nog tijd om te koken. Ik heb veel voorbereidingen getroffen, zelfs voor de maaltijden van de baby.

Ze legt in de Volkskrant uit: “Ik heb het gewoon niet in me om voedsel te verspillen.” Er is niets mis mee om een ​​week lang voedsel uit je koelkast te eten, en dat doe ik al jaren. Als ze tijd heeft, is koken een van haar hobby’s, en ze kan heel goed creatief omgaan met restjes.

Carola Schouten Zwanger
Carola Schouten Zwanger

Ook nadat haar echtgenoot, André Rouvoet, in 2011 terugtrad uit zijn zittingsperiode, kon Carola Schouten nog de Tweede Kamer in en kreeg ze de titel Politiek Talent 2011 van de wetgevende pers. In 2010 verscheen de naam Carola Schouten voor het eerst opbij de stemming voor de Tweede Kamerverkiezingen eindigde ze als zesde en won ze geen zetel in de Tweede Kamer.