Celine Dion Ziek

Spread the love

Celine Dion Ziek:- Celine Dion werd voor het eerst aan het publiek getoond op 30 maart 1968 in de gemeente Karel de Grote, gelegen in de provincie Quebec. Céline is de jongste van een gezin van 14, en hoewel ze misschien niet de beste leerling is, hebben haar zangvaardigheden zowel haar familie als haar vrienden verbaasd sinds ze een klein kind was. Omdat haar moeder en broer Jacques haar talent erkenden, werkten ze in 1980 samen om haar eerste nummer te produceren, getiteld It was only a dream.

Celine Dion Ziek
Celine Dion Ziek

In 1982 zegevierde Celine op het 13e jaarlijkse Yamaha World Popular Song Festival, dat werd gehouden in Tokio. Ze kreeg de eerste plaats. Ze zong “Tellement j’ai d’amour pour toi” van Marnay en Giraud voor 115 miljoen mensen die naar haar keken op tv. Ze was toen nog maar 14 jaar oud. Het feit dat ze werd uitgekozen om op te treden tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Atlanta in 1996, bevestigde haar status als wereldwijde beroemdheid. Ze bracht in 1996 een album uit met de titel Falling Into You, dat bijna onmiddellijk na de release naar de top van de hitlijsten schoot. Celine Dion’s carrière bleef bloeien gedurende het hele jaar 1997.

Celine Dion heeft gedurende haar hele carrière veel moeite gedaan om de reputatie van een legendarische diva te verdienen. Ze was een van de 14 kinderen, maar de Frans-Canadese zangeres werd enorm populair toen ze haar eerste album uitbracht toen ze nog maar 13 jaar oud was. Ze was de jongste van al haar broers en zussen. Een aantal nummers van Celine Dion, waaronder ‘That’s the Way It Is’, ‘It’s All Coming Back to Me Now’ en ‘My Heart Will Go On’, droegen bij aan haar snelle opkomst in de jaren negentig en dreven haar naar de status van een internationale superster (uit de film Titanic).

Het lichaam van Céline had onnodige stress gehad als gevolg van haar acties. Er verandert nooit iets omdat ze zo streng voor zichzelf is en zich nooit laat ontspannen. Volgens wat haar zus Claudette schrijft in de Franse publicatie Paris Match, is ze ‘plotseling gestopt met werken’. De leeftijd van de zanger is een andere factor die een aanzienlijke impact heeft. De veranderingen in de hormoonspiegels die het teweegbrengt, zijn ook schadelijk.

Hoewel Céline veel rust zou moeten krijgen, verzekert Claudette ons dat de situatie “niets rampzaligs” is. Céline heeft maar één doel voor ogen, en dat is de eerste plaats op het podium heroveren. Aan de andere kant kan dat even duren, mogelijk zelfs enkele maanden. Aan de andere kant is beweerd dat de reden voor haar recente gewichtsverlies te wijten is aan haar ziekte. De scherpzinnige supporter kan dwars door deze tactiek heen kijken, ondanks het feit dat sommige mensen denken dat ze probeert de aandacht af te leiden van haar kleine vorm door angstaanjagende en vreselijke kostuums te dragen.

In februari 2009 beëindigde ze haar tour en ging toen met pensioen voor een periode. Ze kwam uit haar pensioen om een ​​eerbetoon te brengen aan de Grammy’s van Michael Jackson. Op 23 oktober 2010 werden de tweelingzonen van de muzikant, Nelson en Eddy, verwelkomd in de wereld.De 3,3 miljoen volgers van Céline Dion op Instagram maken zich nog meer zorgen over de zangeres als gevolg van haar meest recente post op het platform. Haar bouw wekt de indruk een beetje aan de delicate kant te zijn.

De reacties van de bewonderaars, waarvan sommige de zin ‘Ik denk echt dat je ziek bent’ bevatten, lijken erop te wijzen dat dit het geval is. Een tijdje geleden was Céline Dion ook het onderwerp van veel commentaar dat op haar gewicht was gericht. “Het is waar dat ik aan de magere kant van de dingen ben. Dat wil zeggen, helemaal teruggaan naar het begin. Maar ik ben altijd een fatsoenlijk persoon geweest en zal dat blijven. Begrijp niet het verkeerde idee; ik gaat prima, heel erg bedankt. “meteen nadat ze de opmerking had gemaakt.

In 1988 zegevierde ze op de prestigieuze Eurovisiewedstrijd in Dublin, Ierland, voor een publiek van 600 miljoen televisiekijkers. Het moment dat plaatsvond markeerde het begin van haar wereldwijde verovering in alle ernst. Op 25 januari 2001 verwelkomde Celine Dion in Palm Beach, Florida, haar eerste kind, een zoon genaamd René-Charles. In hetzelfde jaar werkte ze ook samen met Garou om het duet “Sous le vent” op te nemen op diens debuutalbum.

Hij ontving in totaal vijf Grammy Awards, waaronder die voor Album of the Year en Record of the Year. In 2016 eerde Billboard haar met de Icon Award ter ere van de jarenlange toegewijde dienst die ze heeft geleverd. Opnieuw moest ze een aantal van haar optredens herschikken. Volgens een bron die met de National Enquirer sprak, is ze bang dat ze haar stem definitief zal verliezen. Sinds het overlijden van haar geliefde echtgenoot, René, heeft ze ongelooflijk veel werk verzet en heeft ze het moeilijk.

De tweede etappe van de Courage World Tour zou plaatsvinden van 9 maart tot en met 22 april. Ondanks het feit dat Celine al 52 shows heeft gespeeld als onderdeel van haar huidige tour, is de tour puitgesteld vanwege de uitbraak van het coronavirus. Op dit moment hebben we besloten om alle resterende shows uit te stellen. De datum van haar optreden in de Ziggo Dome in Amsterdam is vastgesteld op 10 september. De Europese tour, die op 25 mei van start gaat in Birmingham en voorlopig volgens het oorspronkelijke schema zal doorgaan, gaat gewoon door.

Ondanks dat Celine al 52 optredens heeft gegeven als onderdeel van haar tour, is deze vanwege de corona-epidemie uitgesteld. Het was oorspronkelijk de bedoeling dat ze de tour op 9 maart zou hervatten, maar op dit moment zullen geen van de optredens die gepland staan ​​voor de maand maart of april plaatsvinden. De show die op 10 september in de Ziggo Dome in Amsterdam staat gepland, gaat voorlopig gewoon door. Ondanks alle bewijzen van het tegendeel, blijft ze vasthouden aan de overtuiging dat ze de pijn uiteindelijk met dezelfde moed als Rene zal kunnen verdragen.

Mogelijk maakt de persoon die op 30 maart 2022 54 werd binnenkort ook zijn rentree. In feite adviseert Vital Vegas de kunstenaar: “Hij kan zijn verblijf voor het nieuwe jaar beginnen.” [Citaat nodig] Zelfs een citaat van Celine Dion, dat luidde: “Hij ging in gesprek met de ontwerpers om het kostuum klaar te maken voor zijn presentatie”, werd op de nieuwswebsite voor Las Vegas geplaatst.

Celine Dion Ziek
Celine Dion Ziek

Celine Dion zei op 19 oktober 2021 dat ze niet zou kunnen deelnemen aan haar volgende Las Vegas-shows die gepland waren voor de maand november omdat ze gezondheidsproblemen had. Op 29 april 2022 deelde de zangeres het nieuws dat ze de start van haar Europese tournee zou uitstellen tot 2023 vanwege aanhoudende gezondheidsproblemen.