Dominika Peczynski Barn

Spread the love

Dominika Peczynski Barn:- Dominika Peczynski är både artist och framgångsrik affärskvinna, så hon vet vilken unik sak det är att ha en känd förälder.Dominika Peczynski, artist med Army of Lovers, bidrog med ett stycke för SVT Opinions diskussionssektion 2014.

Dominika Peczynski Barn
Dominika Peczynski Barn

Ett inlägg på Facebook som har delats mer än 21 000 gånger ser ut att vara ganska populärt.Det var Malou von Sivers diskussion med Hannah som uppdagade det faktum att hon fick umgås med sin mamma vid vuxna tillfällen när hon var barn, vilket är något som har haft en betydande inverkan på hennes livs gång. Efter klockan 10:00 på morgonen hittar du Malou på denna webbplats.

Att media uppmärksammade händelsen mycket hjälpte verkligen inte saken heller. Eftersom Hannah tog beslutet att tillbringa mer tid med sin pappa, blev hennes relation med sin mamma en direkt följd av detta val.

Efter att ha fått ett mejl från Sveriges finansminister Anders Borg svämmades hennes inkorg över av brev från andra avsändare. Han uttryckte sin tacksamhet till henne för den e-postartikel hon hade skrivit. Så var det dock inte alltid.

Mina tankar gick genast till spänningsromaner och actionfyllda spionhistorier. Dominika Peczynski var den som kom ihåg första gången hon och jag låtsades kyssas på kinden framför en bokhandel på Arlanda för att smyga in ett hotellnyckelkort till hans rum.

Hon gjorde detta medan vi försökte lura honom att tro att vi var romantiskt inblandade i varandra. Hon rapporterade att hon hittade ett nyckelkort i hans rum.Hon och hennes två barn, Hannah, 15, och Harry, 4, bor på Södermalm i Stockholm.

Hannahs biologiska farfar är Claes Bahri, som för närvarande är i mitten av femtioårsåldern och driver ett företag (hans pappa är Yoav Bartal, 36, som Dominika har sitt företag med).Anders Borg, som tidigare haft posten som finansminister för Sverige, gick över till att arbeta som rådgivare för den multinationella finansgiganten Citigroup när han bara var 47 år gammal.

Du har tidigare tagit upp ämnet missfall. Missfall är ett så vanligt problem att det måste pratas mer om dem.Att jag fortfarande var i båset kommer att sändas på tv, det är jag säker på. Med det sagt var jag mycket medveten om det och kunde känna dess närvaro. Under mitt liv har jag upplevt totalt fyra missfall, varav tre skedde innan jag födde Harry.

Dominika Peczynski Barn
Dominika Peczynski Barn

Händelsen i fråga ägde dock rum efter att Harry redan hade anlänt. Eftersom graviditeten inte fortskred normalt kom jag och min sambo fram till att vi inte ville ha fler barn.

Det fanns tillfällen då jag inte kunde gå till jobbet för att jag var så äcklad av mina kollegor. Jag misshandlade människorna i min närmiljö verbalt. När jag tog mig runt kvarteret blev jag alltmer irriterad över antalet människor som stirrade på mig och undvek mitt på vägen av oro för en stor last.

Jag var tvungen att åka till sjukhuset för ett dropp flera gånger om dagen eftersom jag mådde så dåligt. Under hela min graviditet kämpade jag kraftigt med hyperemesis, ett tillstånd som kännetecknas av en onormalt hög frekvens av episoder med illamående och kräkningar (röd anm).

När jag drack vatten gjorde det smärtan i magen värre och det slutade med att jag kastade upp blod. Om jag ska vara helt ärlig hade jag intrycket att Harry helt hade gett upp kampen.

Det var en tid som präglades av betydande övergång och störningar. Min mamma tar inte telefonen när jag ringer henne. Vi fick aldrig en möjlighet att vara isär. När det hände var jag 14 år och vi hade alltid varit riktigt bra vänner. Denna information avslöjas av Hannah under showens gång.

Dominika Peczynski gick tillbaka till jobbet exakt en vecka efter att hon födde sin dotter Hannah, och hon har fortsatt att göra det kontinuerligt sedan dess. Dominikas mamma, Hannah Bahri, delar för närvarande med sig av berättelser om sin extraordinära uppväxt och hur hon reagerade på Anders Borgs närvaro i sitt liv.

Hon fortsätter att uttrycka sina åsikter om sin mammas förhållande till Borg under loppet av avsnittet. Världen var i ett tillstånd av kaos och omvälvning under den tidsperioden. Hannah hävdar att hon på grund av omständigheterna inte kunde prata med sin mamma.

Trots närhet till vårt band har jag goda minnen av att alltid betrakta min mamma som en vän när jag var barn. Eftersom jag har varit med i stort sett allt från första början har jag anledning att tro att så är fallet. I kapitlet med titeln “Malou efter tio” diskuterar Hannah sitt bisarra beteende, såväl som sina kamper med pojkvänner och sina resor.

Dominika Peczynski Barn
Dominika Peczynski Barn

Människor uppträdde på ett sätt som överensstämde med fullskalig hysteri. Eftersom jag är barnets mamma, jaghar ansvar och laglig rätt att ta med henne när jag skrivs ut från sjukhuset.

Jag tog henne med mig till jobbet eftersom hon fortfarande sov när jag gick för dagen, och författaren till boken “Malou efter tio” skriver att hon så småningom blev restaurangens inofficiella maskot med tiden.

Hennes barndom hindrade henne inte på något sätt, men hon tror att de flesta positiva effekterna på hennes utveckling kom från att hon spenderade mer tid med vuxna som uppmärksammade henne mer än hennes jämnåriga när hon växte upp. Hennes uppväxt skadade henne inte på något sätt.

I ett nötskal, jag hade en fantastisk tid, jag fick lite hud på näsan och jag upptäckte att jag är kapabel att hantera en rad olika situationer. Hannah säger att det att bli äldre har hjälpt henne att kunna söka jobb och prata med människor på en mer social nivå.

2015, när Dominika Pecznyski först stötte på Anders Borg, togs hon omedelbart med honom. Hon fortsatte med att utveckla starka känslor för honom. Dottern, som då var tonåring, tyckte att det var tufft.Dominika Peczynski, som är 45 år, är inte bara deltagare i TV4:s “Idol”, utan hon är också delägare i Mafioso PR tillsammans med Yoav Bartal. Hon är medlem i bandet Army of Lovers.