Elvis Rappare Fängelse

Spread the love

Elvis Rappare Fängelse:- I sin deposition uppgav han att han hade besökt kyrkogården för att hylla en familjemedlem eller vän som nyligen hade gått bort.Man tror att brotten ägde rum någon gång mellan åren 2020 och 2022. Musikern greps tidigare i år, trots sina orubbliga påståenden om att han inte gjort något fel.

Elvis Rappare Fängelse
Elvis Rappare Fängelse

En känd svensk rappare gör just nu sin tid bakom galler efter att ha funnits skyldig till attack mot sin ex-flickvän och dömts till fängelse för sitt brott. Straffet består av en rad andra brott utöver ett fängelsestraff på två år.

Han hävdar att han rymde för att han handlade olagliga ämnen, och han ville inte möta konsekvenserna av att bli ertappad till följd av sina handlingar. Och det verkade som om han inte var intresserad av att bli lokaliserad någon gång.

Utöver misshandeln slog juryn fast att han var ansvarig för ytterligare brott, såsom grov misshandel och våldsamt motstånd. En mindre tid togs av från hans straff för var och en av dessa överträdelser.

Åren 2020 och 2022 är enligt utredarna de år då de aktuella brotten begicks. Trots hans insisterande på att han är oskyldig till de anklagelser som har väckts mot honom, greps han i början av detta år.

Rapmusikern har en historia av kriminell verksamhet, och hans ramsor beskriver ett liv i brott och dess tillhörande bildspråk. Han är dock inte hemmahörande i Skaraborg. Han har en historia av förseelser och brottsdomar i sitt namn.

Elvis Rappare Fängelse
Elvis Rappare Fängelse

Musikvideorna skildrar våldsdåd och hotar alla som pratar med polisen om området Enskede som ligger i stadsdelen Söderort i Stockholm. Kvarteret Enskede är hem för kvarteret Dalen.

I dessa filmer kommer alla som vågar säga emot kvarteret Dalen att bli trakasserade och hotade. En hel del låtar har berört detta ämne på ett eller annat sätt.Mer än en miljon människor har lyssnat på hans låtar på Spotify efter offrets bortgång, som var 20 år gammal och dödades i Dalen i december föregående år.

Bara på Spotify har det varit över en miljon människor som har lyssnat på hans musik. Helt enkelt på Spotify har hans låt lyssnats på mer än en miljon gånger.Trots rapparens häftiga invändningar fann Södertorns tingsrätt honom skyldig till brottslig handling och dömde honom till två års fängelse.

Rapporter tyder på att ett överklagande av domen har överklagats till hovrätten, enligt advokaten som representerar rapparen Joel Apitzsch.Det aktuella evenemanget ägde rum i Skogskyrkarden i november året innan och området, som sträcker sig ända upp till Dalen, beaktades vid beslutet.

Elvis Rappare Fängelse
Elvis Rappare Fängelse

En polispatrull som hade rullat in på kyrkogården under hela natten kunde identifiera rapparen, som tidigare dömts för en mängd narkotikarelaterade brott. Dessutom hade rapparen gripits vid flera tillfällen.Skaraborgs tingsrätt har dömt ut två års fängelse till en känd svensk rapmusiker som är i 30-årsåldern och har miljontals fans över hela världen.

Den ansvarige domaren i målet beslutade vad utgången skulle bli. Musikern befanns skyldig till upprepade övergrepp på sin ex-flickvän och fick till följd av avslöjandet ett straff som stod i proportion till hans brott.Så fort en polis rullade ner ett fönster för att komma i kontakt med rapparen började den andra killen springa iväg så fort han kunde.

Hon tog beslutet att stanna kvar och undersöka saken efter att hon hört ett ljud som lät som om det kom från metall från en av papperskorgen. Enligt utseendet var det hållet från vilket det kom. Redan innan hon var medveten om vad som hade hänt hade myndigheterna redan gett upp med att identifiera den verkliga förövaren av brottet.

Brottsbekämpande personal kunde samla ett halvautomatiskt vapen tillverkat av märket Tokarev som upptäcktes i en av containrarna. Skjutvapnet hittades i en av containrarna.

Därefter visade en serie provskott att geväret fungerade utmärkt i rollen som det var designat för att göra, nämligen som tjänstevapen för de väpnade styrkorna och polisen i det territorium som tidigare var ockuperat av Jugoslavien.

Utöver misshandeln åtalades han för grovare narkotikabrott samt det mer allmänna misshandelsbrottet. I domen som avkunnats av tingsrätten framgår att de aktuella handlingarna “medvetet” utförts av den enskilde.

Strax efter inledningen av en operation som innefattade helikoptrar, hundpatruller och patrullbilar, lyckades myndigheterna med att bringastoppade fordonet där 20-åringen hölls fången på en närliggande väg.Det var även ytterligare två personer som kändes igen, varav en var en tjugoåring som satt bredvid föraren av fordonet. Båda dessa personer erkändes av polisen.