Emilio Ingrosso Ung

Spread the love

Emilio Ingrosso Ung:- Emilio Ingrosso flyttade sedan till den vackra ön Mallorca i Spanien. 2015 gifte han sig med sin långvariga flickvän och blivande fru, Maria Ingrosso, för andra gången på den ön.Dessutom publicerade paret under föregående år två böcker: en av dem var en kokbok och den andra var en idébok med titeln “Sensi”.

Emilio Ingrosso Ung
Emilio Ingrosso Ung

Emilio tror att en av anledningarna till att de har varit så framgångsrika tillsammans är att de båda är villiga att prova nya saker, och detta har bidragit till deras partnerskaps övergripande framgång.

Till att börja med kommer vi att avgöra om det orsakar några komplikationer för våra matsmältningssystem när det färdas genom våra kroppar.Det beror mest på att vi ogillar att delta i aktiviteter som redan har genomförts av andra. Resultatet bestäms i slutändan av till synes obetydliga faktorer och detaljer.

Vi håller oss till extremt höga standarder, har en djup medvetenhet om även de mest subtila detaljerna och lägger stor vikt vid alla dessa aspekter. Att göra saker ger oss bråttom, och det finns bokstavligen ingenting som du inte kan uppnå på riktigt.

Det finns inget som du inte kan åstadkomma. Vad det än är som du hävdar att du “inte kan göra”, så borde vi andra göra det till vårt uppdrag att visa att du är felaktig och att vi fortfarande kan åstadkomma det.

Detta kommer att tillåta oss att överraska inte bara andra människor utan också oss själva. På grund av den skicklighet som vi bedriver vår verksamhet med är du på väg att välta som ett direkt resultat av det arbete vi har gjort.

Emilio hävdar att han och Pernilla först blev bekanta med varandra på 1980-talet, då han var producent för ett antal inspelningar för Pernilla. Pernilla var en av Emilios kunder på den tiden.Han var också dansare, och han deltog i Melodifestivalens uppträdande av den ikoniska hit Piccadilly Circus 1985, som framfördes av Pernilla Wahlgren.

Sången sjöngs av Pernilla Wahlgren.Melodifestivalen var en musiktävling som ägde rum det året. På grund av detta tillbringade paret mycket tid tillsammans under repetitioner, vilket så småningom ledde till att de blev kära i varandra.

Emilio Ingrosso Ung
Emilio Ingrosso Ung

Det var hon som visade ett stort intresse för ämnet. Ämnet för vår chatt skulle inte spela någon roll om hon bara ringde mig. För att fortsätta från föregående stycke säger Emilio: “Hon ville aldrig åka hem, och när Vito gick hem var det bara vi två kvar; det var då allt började.” Händelsen hänvisades till som “en typ av fantastiskt ögonblick” i beskrivningen.

Efter att det blev allmänt känt att de setts började ett stort antal individer omedelbart viska om de två bakom varandras ryggar. Detta beteende fortsatte efter att det blev känt att de setts.

Efter det var det fullständig anarki runt om i världen. Ungefär trehundra personer sågs sitta på huk i nära anslutning till varandra och kommunicera med varandra i en tyst ton. Emilio hävdar att media i Sverige då framställde min fru och mig som ett extremt argumenterande förhållande, och han menar att denna skildring var korrekt.

Nästa fråga som Parleros ställer till Emilio handlar om antalet personer som tyckte att Pernilla var “för trevlig” för honom. Parleros riktar denna förfrågan mot Emilio. Följande är Emilios svar på frågan som just ställdes:

Emilio ger sin synpunkt, som är att han anser att hela situationen har innehållit en mängd olika utmanande hinder. Enligt honom följde media ständigt efter dem för att övervaka vad de höll på med.

Resan till Maldiverna som vi planerade var från början designad med ett visst mål i åtanke. Sammanlagt sex broschyrer delades ut, och ett omfattande register över allt vårt material upprätthölls noggrant.
Han berättar för Alexander att han när han var yngre, runt 20 års ålder, led av ångest och bara antog att allt var jobbigt, vilket är ett antagande som inte alls ska kännas.

Nu förklarar han hur han kunde lyckas trots vad Emilio kallade “mediernas förtryck” under ett antal år. Enligt honom var detta en svår uppgift för honom.

Det har aldrig förekommit någon bevakning av mig i media som ens kan anses vara uppmuntrande eller gynnsam på något sätt, och jag säger detta med absolut säkerhet. Även om Emilio och hans fru är ganska skickliga inom sitt område, skulle du aldrig hitta dem i en berg-och-dalbana som denna. I stycket diskuterar han hur han kom fram till denna slutsats.

Emilio Ingrosso, som nu är 56 år gammal, slog upp dörrarna till sin allra första restaurang 1994. Denna händelse markerade en viktig milstolpe i hans liv. Enligt honom har det under loppet av dessa många år funnits totalt 18 distinkta ätaredvs.

Emilio Ingrosso Ung
Emilio Ingrosso Ung

Det gifta paret gick in i besöksnäringen genom att driva en bar på Mallorca, som också är platsen för deras stora verksamhet. Å andra sidan har de också en lägenhet som finns att hyra i stadsdelen Vasastan i Stockholm, som ligger i stadens geografiska centrum.

Oliver, Bianca och Benjamin Ingrosso är de tre barn som Emilio Ingrosso och hans exfru Pernilla Wahlgren, som också är artist och tv-personlighet, fick tillsammans. Paret Ingrossos har för närvarande gemensam vårdnad om sina barn. Namnen på Ingrosso-barnen är alla härledda från deras fars namn.

Paret presenterade La Perla, som ligger på Södermalm i Stockholm, för allmänheten för allra första gången för drygt två år sedan. Dessförinnan hade de etablerat ett fåtal matställen på ön Mallorca.
Under åren innan öppnade dessutom Scarpetta, stadens andra restaurang, på Drottninggatan, som utan tvekan är den mest kända gatan i Stockholm, Sveriges huvudstad. Scarpetta ligger på Drottninggatan.

Emilio Ingrosso, välkänd krögare, och Pernilla Wahlgren, en välkänd artist, står båda för närvarande vid 56 års ålder medan Pernilla Wahlgren bara är 54 år. Under deras äktenskap, som startade 1993 och varade till 2002, ansågs de vara ett av Sveriges mest eftertraktade par.

Paret fick nio underbara år tillsammans som ett gift par. De är stolta föräldrar till tre barn: Oliver Ingrosso, som är 32 år gammal; Bianca Ingrosso, som är 27 år gammal; och Benjamin Ingrosso, som är 24 år.
Medan de fortfarande var tillsammans som ett gift par, levererades vart och ett av deras barn framgångsrikt till världen.

Under dessa år var de föremål för ett betydande antal artiklar som skrevs om dem i samband med ett framgångsrikt äktenskap.Men på mycket kort tid förändrades omständigheterna, och viskningar började cirkulera i skrifterna om den katastrofala kopplingen som de två hade delat.

Podden som arrangeras av Alexander Parlero är känd som The Success Podcast, och den har sänts under de senaste 37 åren. Emilio var gäst i programmet. I avsnittet som sändes i går pratade Emilio om framgångarna för deras restaurangkedja, La Perla, och delade berättelsen om hur han och hans nuvarande fru, Sa Ingrosso, 47, träffades för första gången. Sa är 47 år gammal.

Sa Ingrosso har nått en ålder av 47. Berättelsen tar sedan en oväntad vändning som ingen såg komma vid något tillfälle under berättandet. Efter att ha gjort några förfrågningar angående problemet, ställer Alexander sedan några frågor till Emilio om hans förhållande till Pernilla Wahlgren så att han kan lära sig mer om det.

Att säga att affärerna blomstrar på Stockholms restauranger vore en underdrift, men trots detta är “booming” en korrekt beskrivning av nuläget. De är alltid fulla, och kön av människor som väntar på ett bord på kvällen är notoriskt lång och slingrande.