Erik Van Looy Vermogen

Spread the love

Erik Van Looy Vermogen:- Filmmaker, acteur en producent Erik Van Looy werd geboren op 26 april 1962 in het Vlaamse Gewest van BelgiĆ«. Hij staat bekend om zijn werk in films. In 1991 maakte hij zijn acteerdebuut in de korte film ‘Ad Fundum’. Daarna begon hij heen en weer te huppelen tussen verschillende films en tv-shows, en uiteindelijk ontdekte hij dat zijn tegenpool, The Memory of the Killer, was ingewijd (2003).

Erik Van Looy Vermogen
Erik Van Looy Vermogen

Na de millenniumwisseling vertakt hij zich naar televisiehosting voordat hij triomfantelijk terugkeert naar het grote scherm. Vertiges (2014), een Amerikaanse film, is een remake van de spannende film Loft (2008), die in 2008 werd uitgebracht. De eerste nieuwe inhoud van hem werd uitgebracht in 2016, met de EP getiteld “Menace sur la Maison Blanche.”

Tijdens de eerste week dat James en Gert op de Evanna waren, nodigden ze hun levenslange vrienden Jani Kazaltzis, Kevin Janssens en Erik Van Looy uit om zich daar bij hen te voegen. De gastheren waren het erover eens dat de vorige week de vreemdste was die ze zich konden herinneren. Toen ik nog niet zo lang geleden de tv aanzette, klonk het alsof het voorbij was. Toen het tijd was voor een goede anekdote, was geen van beide gastheren bereid om er een te brengen, wat jammer was voor het publiek omdat ze ernaar uitkeken. Alles wat er op de Evanna gebeurt, blijft op de Evanna. “Er komt niets van af. Dat was een garantie die we al onze gasten moesten geven.

In 2011 publiceerde hij zijn debuutroman “De Zaak Alzheimer”, die meteen een bestseller werd. In 2016 publiceerde hij zijn tweede roman, ‘De Premier’. Als de Hollywood-remake van Loft in 2014 geen flop van een miljoen dollar was geweest, zou zijn rijkdom vandaag aanzienlijk hoger zijn dan het is. Daarnaast is Van Looy al 17 jaar presentator van “De Slimste Mens ter Wereld”, de populairste tv-quizshow van Vlaanderen.

In BelgiĆ« zijn de films van Van Looy die zijn uitgebracht, zoals “De Loft” en “The Alzheimer’s Case”, commercieel succesvol. Sinds “The Premier” het nodige respect kreeg in Kinepolis, geniet hij dezelfde status in de rest van de stad. Door zijn bedrijf, Fandango, is Van Looy al miljonair. Deze prestatie is mede mogelijk gemaakt door hem. Het lijkt erop dat Van Looy’s werk als presentator van de tv-show “The Brightest Man” een grotere invloed heeft gehad op zijn reputatie als “de slimste man” dan zijn werk in films. In de loop van de afgelopen twee jaar heeft Fandango totale dividenden uitbetaald voor een bedrag van 0,445 miljoen EUR.

Zijn regie-credits omvatten de film Ad Fundum (uitgebracht in 1993) en de televisieserie Windkracht 10 (uitgezonden in 1997). In 1999 verscheen de film Shades, die hij ook regisseerde en mee schreef. Zowel Mannen op de rand van een zenuwinzinking (2001) als Documentaire Via Vanoudenhoven (2002, TV) werden begeleid door Van Looy. The Memory of a Killer, uitgebracht in 2003, is door hem geschreven en geregisseerd.

Hij was de regisseur van zowel Loft (2008) als The Loft (2014), die hij beide regisseerde. In 2009 was hij ook verantwoordelijk voor het schrijven van het script voor de film Dossier K en het schrijven voor afleveringen van de televisieserie De slimste mens ter wereld. In 2003 ontving hij een prijs van de critici en het jaar daarop, in 2004, kreeg hij een prijs van het publiek. In 2004 ontving hij zowel het Joseph Plateau voor beste Belgische regisseur als het Joseph Plateau voor beste regisseur. Belgisch schrift.

Erik Van Looy staat bekend om zijn werk als presentator van het Belgische programma “De Slimste Mens” en als regisseur van de films “The Alzheimer’s Case” en “Loft”, dus hij heeft een flinke schare fans. Daarnaast heeft hij de reputatie dat hij zowel erg luid als gewelddadig lacht, en dat hij veel godslastering gebruikt als hij aan het werk is. Ingrid Parewijck, een beroemd model, is de vriendin van Erik.

Ik krijg nu al een overweldigende hoeveelheid informatie van het lezen van kranten en het bezoeken van nieuwswebsites. Er is hier absoluut niets om trots op te zijn, maar ik ben zelfs gestopt met het lezen van die dikke weekend-tabloids. Bovendien heb ik dit jaar slechts 25 films gezien, wat een aanzienlijke daling is ten opzichte van mijn gebruikelijke aantal van 250. Daarvoor had ik een jaarlijks gemiddelde van 600.

Ze begonnen te daten in 2017 en waren samen tot 2020 voordat ze uit elkaar gingen. Na meer dan een jaar uit elkaar te zijn geweest, kon het paar weer bij elkaar komen en wonen nu weer samen. Om de eindjes aan elkaar te knopen in Londen en Parijs, werkt Ingrid als model en neemt ze ook nog allerlei andere klussen aan. Zij had, net als Erik, een kind uit een eerdere relatie met iemand anders.

Erik Van Looy Vermogen
Erik Van Looy Vermogen

HRITCS was een van Erik Van Looy’s haltes op de schoolbus terwijl hij daar was. Na enkele kortere films te hebben geregisseerd, debuteerde hij in 1993 als speelfilmregisseur met de film Ad Fundum. Zijn film Shades, die hij in 1999 regisseerde en speelde, bevatte een script dat hij zelf had geschreven. Tot op de dag van vandaag is zijn meest opmerkelijke prestatie echter de verfilming van de gelijknamige roman van Jef Geeraerts, getiteld De Zaak Alzheimer, die in 2003 werd uitgebracht. De Belgische provincie Vlaanderen was zelf verantwoordelijk voor de verkoop van meer dan 500.000 kaartjes voor deze film, met in de hoofdrol Jan Decleir, Werner De Smedt en Koen De Bouw. In de Verenigde Staten werd de sneak peek verspreid onder de naam ‘The Memory of a Killer’.