Eva Jinek Zwanger

Spread the love

Eva Jinek Zwanger:- Tijdens een interview dat in juni plaatsvond met NPO Radio, besprak Eva de voortijdige zwangerschapsafbreking als volgt: Als je luistert naar wat andere vrouwen te zeggen hebben, kom je misschien tot de conclusie dat je zwangerschap een makkie was. Een van de meest verontrustende sensaties die ik ooit heb gehad, was de beweging van mijn ongeboren kind, die ik in mijn binnenste kon voelen kronkelen.

Eva Jinek Zwanger
Eva Jinek Zwanger

Hierdoor kreeg ze niet het resultaat waar ze op had gehoopt. Ondanks het feit dat ik me had voorbereid op vrijwel elk soort medisch noodgeval en mijn onderzoek had gedaan, was het toch een verrassing toen de dokter me vertelde dat ik een spoedkeizersnede nodig had en dat ik pre-eclampsie had. Uiteindelijk mogen we onze zegeningen tellen dat alles goed is afgelopen. Omdat mensen die echt vrij zijn zich kunnen verheugen op de best mogelijke resultaten.

Dit soort geruchten en speculaties begonnen zich te verspreiden. Veel andere mensen, waaronder Bridget Maasland, interpreteerden dit om te suggereren dat de kwestie spoedig zou worden geregeld als gevolg van de zwangerschap van Jinek van hun kind. Het was echt onattent van de gastheer om aan te nemen welk geslacht ik had op basis van het feit dat er een andere bezoeker was die een man was. Deze locatie is onder geen enkele omstandigheid voor mij toegankelijk geweest.Mijn omstandigheden op het werk zijn de laatste tijd erg verontrustend.

Op de radio klinkt een jammerlijke toon. Hoewel ze niets had gedronken, vormde zich al snel een menigte. Als gevolg hiervan is het gebruik van alcoholische dranken sinds de invoering van de kroningsregel verboden voor iedereen die ouder is dan de wettelijke leeftijd om alcohol te drinken. Ondanks dat ik regelmatig bier drink, voelde ik me genoodzaakt om dit koude biertje te kopen.

Ik verloor al mijn respect op een onomkeerbare manier. De meest recente annulering, die Eva had gepland, droeg alleen maar bij aan de chaos. Na de release van haar debuutboek, zei Eva prompt alle promotie-interviews die ze had gepland af. We hebben vernomen dat vandaag een zeer belangrijke dag is.

Heb ik uw verzekering dat u placenta’s zult onderzoeken, inclusief de mijne? Eva geeft het volgende antwoord als haar wordt gevraagd of ze wel of niet geïnteresseerd is: “Je vroeg, en ik zei ja; ik had niet verwacht dat ik daarna een zwangerschapskwaal zou krijgen.” Als u de video hierboven bekijkt, krijgt u meer informatie over deze situatie en de reactie van het bedrijf.

Het is niet gepast voor een vrouw om haar baan op te zeggen om voor een ongeboren kind of een vriend te zorgen. Ondanks dat ik het grootste deel van drie decennia voor de televisie heb gewerkt, ben ik nooit op de hoogte geweest van een stukje roddel. Ik voel me echter genoodzaakt dit onderwerp ter sprake te brengen vanwege het schijnbare seksisme dat het met zich meebrengt. Wat ik zag was gewoon onbegrijpelijk voor mij. Als een onwetend persoon zo kan razen in een talkshow, dan is alles mogelijk.

Eva Jinek Zwanger
Eva Jinek Zwanger

om alle taken te voltooien die nodig zijn om RTL Boulevard te worden. Jinek begrijpt waarom sommige mensen de indruk kunnen hebben dat ze zwanger is. Door de geboorte van zijn dochter Pax kan hij zich nu meer inleven in anderen dan voorheen. Mijn vermogen om mijn woede te beheersen kan soms een uitdaging zijn.

In mijn dertien jaar dat ik bij de televisie werk, heb ik nooit te maken gehad met geruchten, maar ik voel me verplicht om het hier naar voren te brengen omdat het zo duidelijk seksistisch is. Ik hoop dat je het niet erg vindt. De dingen die ik waarnam, verbaasden me volledig. En het zou jouw verantwoordelijkheid zijn om zulke onzin te leveren in een roddelprogramma als RTL Boulevard, dat is het soort programma waar een ongeïnformeerd persoon zomaar zoiets zou kunnen zeggen.

Ik was behoorlijk gefocust op het miniatuur bierflesje in mijn hand. Het lijkt erop dat Eva’s moraal overeenkomt met die van meer ervaren mensen. Het valt niet te ontkennen dat Eva haar gezin zou willen vergroten door meer kinderen te krijgen, en dat Pax dolblij zou zijn met een nieuw broertje of zusje. In november werd voor het eerst gemeld dat Humberto Tan zich als lid van het productieteam bij de talkshowstaf zou voegen.

In een gesprek werd ter sprake gebracht dat er een mogelijkheid was dat Eva een kind droeg. Het zal niemand verbazen dat Eva, die de afgelopen week wegens ziekte niet in de ether is geweest, zich al dan niet snel heeft voorbereid op een tweede zwangerschap. Als Eva dat heeft gehoord, kan ze er zeker van zijn dat er veel gekwalificeerde mensen wachten om haar plaats in te nemen. Ze kan ontspannen en de tijd nemen om een ​​vervanger te zoeken. Daarna werd Jinek in totaal nog twee keer opgenomen in het ziekenhuis.

Nee, ze is niet overdreven opgewonden; toch beweert ze dat “als ik er zin in heb, ik veel energie heb en veel gedaan kan krijgen op een dag.” Op dit moment heb ik nauwelijks genoeg kracht om het iets meer dan de helft van de afstand te dragen. In het licht van de recente aankondiging van RTL dat Humberto Tan zal toetreden tot de cast en crew van hun nachtelijke discussieshow,

Een oud spreekwoord zegt dat vrijheid altijd wenselijk is, en het gaat ongeveer zo: toen ze haar verhaal met andere vrouwen vertelde, was ze verrast te horen dat velen van hen iets soortgelijks hadden meegemaakt. Het is alsof je wordt meegesleurd door een vloedgolf van verschillende verhalen. Als dat het geval is, vraagt ​​u zich misschien af ​​waarom we dit onderwerp in het verleden niet hebben behandeld. De volgende suggestie is gedaan in een poging om dingen te vereenvoudigen.

Het moet ter sprake komen in een gesprek, en waarom niet? Als antwoord op deze behoefte is de serie ontwikkeld om invloedrijke moeders een forum te bieden om hun perspectieven en ideeën over een breed scala aan onderwerpen te delen. Ik ga deze belofte doen omdat ik iets te verliezen heb als ik het niet doe: In een latere scène onthult Chahinda dat ze haar kind vasthield op het moment dat hij of zij stierf.

Eva Jinek Zwanger
Eva Jinek Zwanger

Daarnaast schreef en publiceerde ze een boek over het onderwerp, en Eva en ik waren allebei betrokken bij het redactieproces. Ze legt uit: “Ik voelde me slecht na de geboorte van mijn kind, maar niet omdat ik iets deed dat verband hield met wat jij deed.” Dit is een verduidelijking van wat ze eerder zei.

Toen ik een doodsbange puber was, kreeg ik een waarschuwing over deze situatie. In haar dagboek gaat ze haar woede ‘uiten’ over wat ze ‘de subtiele, irritante vorm van seksisme waar mensen elke dag mee te maken hebben’ noemt. Een dame is verantwoordelijk voor de compositie van die opbeurende toon. Omdat het gecorrodeerd was, werkte de riemgesp aan mijn riem niet meer. Deze drie staan, samen met de leugenaar Rob Goossens, in het rood.

In een recente editie van Shownieuws bracht Evert Sankrediets het boek ter sprake en zei: “We zouden ook met Eva praten over het boek en wat haar inspireerde om het te maken en de intrigerende dingen die erin staan.” Evert Sankrediets noemde het boek ook al in de vorige zin. Jinek is zich er terdege van bewust dat ze over een gezaghebbende spreekstem beschikt. Zowel de dingen die ik verlangde als de onafhankelijkheid waar ik naar verlangde, konden dankzij mannen worden vervuld.

Inek is zich er terdege van bewust dat ze een bevoorrechte spreker is vanwege haar positie in de gemeenschap. Om te citeren: “Mannen hebben me voorzien van de mogelijkheden die ik heb gezocht.” Maar het algemene idee dat de carrièregroei van een vrouw afhangt van een man of een baby, moet verdwijnen.

Toen het gebeurde, was ik in een vreselijke bui. Ik beschouw mezelf graag als een enigszins redelijk persoon, en gedurende een aanzienlijke tijd had ik de indruk dat ik nooit meer met pensioen zou kunnen gaan. Mijn emotionele toestand was daardoor op een verschrikkelijke plek. Eva is iemand waar haar familie op heeft kunnen vertrouwen tijdens de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen jaren.

Op dat moment wist ik niet of iemand anders mijn gevoelens deelde. Volgens de resultaten van het onderzoek van Chahinda Ghossein-Doha kan de placenta veel informatie opslaan over de frequentie en ernst van veel verschillende aandoeningen die een zwangerschap kunnen beïnvloeden.