Floortje Dessing Relatie

Spread the love

Floortje Dessing Relatie:- Floortje is zo ingenomen met de relatie van Bibian en Edwin dat ze er lyrisch over is tegen haar vriendin Margriet. Floortje vindt dat ze een geweldig stel vormen. Desondanks wil de voormalige snowboardster weten of de presentatrice al dan niet blij is met de liefdesrelaties die ze in haar eigen leven heeft. Het is nog erg vroeg, maar ik heb al een leuke ontmoeting met iemand gehad’, zegt Floortje.

Floortje Dessing Relatie
Floortje Dessing Relatie

Wat was er eerst, de boom of het dier? Het is absoluut noodzakelijk dat ik eerlijk ben tegenover mezelf en met ‘nee’ antwoord. Ze is zeer zelfredzaam en produceert haar beste werk wanneer ze haar eigen normen stelt. Dat is zeker een bron van twist in elke relatie waarbij een toegewijde partner betrokken is.

Tegen het einde van het jaar was Floortje open en eerlijk over de manier waarop kanker haar had veranderd en hoe het haar verlangen om te reizen had beïnvloed. Het is eigendom van haar nieuwe vriend. Onder degenen die de diagnose kanker kregen, behoorden een aantal vrienden van Floortje. Een geanimeerd gesprek ontstond als direct gevolg van Ine’s betrokkenheid bij de chatshow van Humberto Tan. We maken er een punt van om elke hachelijke situatie als een andere en fascinerende kans te zien.

Ze leerden elkaar in die tijd kennen en ze zegt dat ze nu iemand ziet die haar gelukkig maakt, ondanks het feit dat het nog heel vroeg in de relatie is. Floortje heeft de details van haar nieuwe passie met niemand anders gedeeld. Floortje Dessing had al eerder aan RTL Boulevard verteld dat ze het ooit had opgegeven om echte liefde te vinden.

Floortje Dessing Relatie
Floortje Dessing Relatie

Ze heeft besloten een week bij hen te blijven, zodat ze een beter beeld krijgt van hoe het is om in zo’n situatie te leven. Floortje’s favoriete bezigheid is reizen, omdat het haar de kans geeft nieuwe mensen te ontmoeten en kennis te maken met verschillende culturen en levenswijzen. De overvloed en verscheidenheid van de regio komen tijdens de presentatie aan het licht.

In de publicatie Margriet van vorig jaar gaf Floortje Dessing toe dat ze met een man aan het daten was en een geweldige tijd met hem had. Vanwege de gevolgen van corona bracht ze een aanzienlijke hoeveelheid tijd door in Nederland omdat ze op geen enkele andere locatie in de wereld verhalen kon filmen. Toen zei ze verder:

Ze zei: “Ik zie momenteel iemand met wie ik plezier heb”, ondanks het feit dat de relatie zich nog in de beginfase van ontwikkeling bevindt. Floortje is vrij discreet geweest over de manier waarop deze interesse zich in de loop van de tijd heeft ontwikkeld. Floortje Dessing had in een eerdere aflevering van RTL Boulevard al gezegd dat het een van haar levenslange doelen was om haar soulmate te vinden. Ze is niet iemand die signalen van mensen om haar heen accepteert en houdt het grootste deel van de tijd liever voor zichzelf. Dat is een uitdaging, ongeacht de kracht en consistentie van jullie relatie.

Dessing, die 47 jaar oud is, is het afgelopen jaar vrijgezel gebleven ondanks dat ze geen plannen had om te trouwen. Nadat er enige tijd was verstreken, kwam ze eindelijk in het reine met het feit dat ze nooit meer liefde zou vinden. Het houden van dat huis, die boom of dat dier zou geen van mijn doelen op de best mogelijke manier dienen, “zoals ze het uitlegde.” Natuurlijk ben ik ook het type dat mijn eigen weg zoekt en uitdagingen aangaat op een manier die voor mij uniek is.

Floortje Dessing Relatie
Floortje Dessing Relatie

Floortje is vrij om haar reizen over de wereld weer te hervatten nu de epidemie veroorzaakt door het Corona-virus onder controle is. Ze reist naar deze unieke en zeer effectieve plek op aarde in haar meest diepgaande aflevering, getiteld ‘Floortje tot het einde van de aarde’, om mensen te ontmoeten wiens leven ingrijpend is veranderd door de ervaring. . Die individuen die besluiten hun leven geïsoleerd van de rest van de wereld te leven, krijgen de kans om een ​​cultuur te ontwikkelen die uniek is voor hen.

Als je op de hoogte wilt blijven van onze meest actuele prijsvragen en de interessante artikelen die we hebben gepubliceerd, meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief. Dessing, die nu een jaar oud is, heeft het afgelopen jaar met niemand een relatie gehad. Het is noodzakelijk voor mij om in het reine te komen met het feit dat het huis, de boom en het dier in kwestie niet voorbestemd zijn om van mij te zijn. Een onthulling die Floortje Dessing vorig jaar al had gedaan in het tijdschrift Margriet, werd begin dit jaar door Floortje Dessing met de rest van de wereld gedeeld. Floortje Dessing zei dat ze, nu ze een vriendje heeft, de beste tijd van haar leven heeft.

Het is nog niet eens in de buurt van ochtend. De reis die ik vorig jaar naar Nederland maakte, markeerde mijn eerste bezoek aan het land in bijna twintig jaar; daarvoor had ik in de Verenigde Staten gewoond. Na zo’n lange pauze duurde het erg lang voordat ik begon te anticiperen en uiteindelijk in het reine te komen met de informatie die ik daar had aangekondigd. Ze verwijst naar “deze man” in het corona-jaar dat toen plaatsvond en zegt: “Een jaar zoals we de laatste tijd hebben meegemaakt geeft ook the gelegenheid voor introspectie.”