Geraldine Kemper Zwanger

Spread the love

Geraldine Kemper Zwanger:- Geraldine Jane Kemper werd geboren op 26 januari 1990 in de stad Amsterdam, de hoofdstad van Nederland en tevens de dichtstbevolkte stad. Ze is momenteel 32 jaar oud en werkt sinds 10 jaar bij de Nederlandse televisiezender BNN, waar ze de rol van televisiepresentator heeft vervuld. Nadat ze meedeed aan de show Sterretje Gezocht, besloot deze publieke televisiezender haar in dienst te nemen. Kemper werd in 2015 en 2016 tweemaal genomineerd voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw.

Geraldine Kemper Zwanger
Geraldine Kemper Zwanger

Het is nogal twijfelachtig of we de gastheer binnenkort zullen tegenkomen, want er moet nog veel werk worden verzet voordat ze in haar nieuwe bus kan reizen. Geraldine schrijft dat ze van plan is zich de komende maanden bezig te houden door haar auto om te bouwen tot camper. De eerste stap is gezet, dat is te zien op de beelden; de inhoud van de bestelwagen is verwijderd. Ze schrijft “Kemper in de camper” in de kop van het bericht.

Een stortvloed aan reacties werd veroorzaakt door het besluit van Geraldine om de foto te voorzien van het woord ‘Hangover’. Mensen begonnen tot de conclusie te komen dat er meer tussen hen aan de hand moest zijn dan simpele vriendschap. Dat is echter niet alles. Een van Geraldines beste vrienden, Sofia, is de persoon met wie ze onlangs dronken werd en nu last heeft van een kater.

Toevallig is Sofia al geruime tijd een steunpilaar op het Instagram-account van Geraldine. Haar bazen bij RTL Boulevard zijn op dit moment op de hoogte van de informatie. Desondanks kunnen ze humor in de situatie vinden. “Ik vind het heel grappig dat dit idee uit het niets is opgedoken”, zei de spreker.Het lichaam van Geraldine kan vanuit verschillende gezichtspunten worden bekeken.

Haar teint heeft hier en daar een paar witte vlekken. De gastheer onthulde het feit dat ze aan psoriasis lijdt. ‘Onzeker. boos. Jeuk. Voor een kras. Pijn. sneeuw. Luipaard, spikkels, vlekken. Zo begint ze het stuk dat ze over haar Dalmatiër Psoriasis heeft geschreven. Om te citeren: “Ik verafschuw het, maar het is ook een onderdeel van wie ik ben.” Deze keer heb ik een vast besluit genomen om de gebeurtenis te documenteren en te herdenken.

Ook dit facet van mijn leven moet worden gepresenteerd. Want dan kan ik er ook bij zijn. ‘Volgens de bevindingen van het Maxima MC is het meest voorkomende symptoom van deze aandoening de vorming van rode vlekken op de huid. Er zijn echter ook vormen die zich manifesteren als een verandering in de kleur van de hoofdhuid of nagels, en er zijn ook vormen die gewrichtspijn veroorzaken.

De Big Brother 2021-presentatoren waren de eersten die de zaken op gang brachten. Geraldine Kemper, ster van Spuiten en Slikken en Drie op Reis, kreeg de kans om samen te werken met Peter van de Veire, een beroemde DJ, presentator en performer uit België. Deze kans werd geboden door tv-magnaat John de Mol. De show met Big Brother Ik heb nog nooit een mooier paar gezien. Niet lang daarna ontstond er een gesprek over de bekende synergie die nodig is voor een voorstelling met twee personen.

Zondag deelde de talkshowhost een pikante selfie met Sofia Maria die ze samen op Instagram hadden gemaakt. Ze koos de titel “Hangover” voor de foto om haar ontevredenheid over de manier waarop ze zich op dat moment voelde over te brengen.

Geraldine heeft niet bevestigd dat de mooie vrouw op de foto haar vriendin was; haar opmerkingen wekten echter de indruk dat de twee een romantische relatie hebben. Tess Milne merkte onder de foto op dat het een mooi stel was. Naast mezelf was ook mijn oud-collega en vriend Jan Versteeg deelnemer. ‘Liefde,’ dacht hij even na.

Ze onthult niet veel over haar huidige schoonheid, behalve het feit dat ze al heel lang weet dat hij “het” voor haar is. Maar ze zegt wel dat ze al een tijdje samen zijn. “Corona, de hele shutdown, is eigenlijk best aardig voor mij omdat ik heel erg verliefd ben”, zei hij. “De reden hiervoor is dat ik heel erg verliefd ben.”

Geraldine levert met elk nieuw seizoen gloednieuwe content aan “Spuiten en Slikken” en draagt ​​ook bij aan de programma’s “Spuiten en Slikken op Reis” en “3 op Reis” van BNN door verslag te doen van locaties over de hele wereld. In de show “Ruben tegen Geraldine” neemt ze het op tegen Ruben Nicolai in een onderlinge competitie. In 2015 is Geraldine uitgeroepen tot Meest In aanmerking komende Bachelor van Nederland.

Geraldine Kemper Zwanger
Geraldine Kemper Zwanger

Voordat Facebook bestond, gaf mijn beste vriendin me een telefoontje dat ze had gekregen van het tv-programma Star Search. Omdat ik zo’n grote fan ben van BNN, vraag ik mezelf regelmatig af: “Hoe cool zou het zijn als het jouw baan was?” Mijn leeftijd (19) en het feit dat ik geen eerdere expertise in het veld had, maakte het onwaarschijnlijk dat ik zou worden geselecteerd om de hostingtaken voor de show over te nemen. Hoewel de kansen tegen mij waren, was ik in staat om door te gaan naar de volgende ronde, en toen won ik de finale tegen alle verwachtingen in.