Gloria Monserez Ouders

Spread the love

Gloria Monserez Ouders:- När jag slutade mitt förhållande med Monserez var han fyra år vid den tiden. Det tog mig väldigt lång tid att samla mod till att göra det, vilket är särskilt pinsamt med tanke på att jag aldrig tänkt bli en mamma som jobbade utanför hemmet.

Gloria Monserez Ouders
Gloria Monserez Ouders

Jag har alltid haft en väldigt tydlig bild i huvudet av vilken typ av uppväxt jag vill ge mina barn. I större utsträckning än den vanliga människan ville jag inte gå i mina föräldrars fotspår. Jag ville inte göra detta i många aspekter av mitt liv, från och med mina akademiska sysselsättningar. Både lågstadiet och gymnasiet ställde mig inför ett antal svåra situationer.

Att använda fakta som språngbräda för mitt eget kreativa tänkande var aldrig en strategi som fungerade för mig, oavsett anledning. Tillsammans med Glorias pappa gick jag för att besöka Steinerskolan i Wijgmaal, och så fort vi klev in utbrast vi båda: “Ja, det är den här!” Det skedde en förändring mot att lägga mer vikt vid barns kreativa kapacitet och känslomässiga välbefinnande.

Eftersom det finns en betydande mängd buller är jag glad att vi bor på en båt och att det här rummet kan blockera en stor del av bullret. Det är ett faktum att ett brett spektrum av känslor vanligtvis kommuniceras inom detta område, men det är normalt att det händer.

Ingen vinner på ditt förtryck av dina känslor, inklusive du själv.Den äldsta av de tre är 51 år och hon kommer att spela rollen som skådespelerska i den kommande filmen 8eraf! från W817. Den individ som är yngst av de tre är på väg att fylla 20 år.

Han jobbar för Ketnet och StuBru just nu, och många känner honom som ansiktet utåt för De Warmste Week.Medlemmarna i familjen som kallas Timmermans är Gloria Monserez och hennes mamma, Machteld Timmermans.

Även när jag var mycket yngre ansåg jag W817 vara en utmärkt show; därför såg jag den ganska regelbundet. Att min mamma var inblandad i skandalen kom inte som en fullständig eller ens liten överraskning för mig.

När jag var liten verkade det aldrig ovanligt för mig att titta på mina biologiska föräldrar eller min styvfar på tv. I restaurangen där jag åt kvällsmat med mina föräldrar, hände det med jämna mellanrum att andra gäster ockuperade bordet som vi satt vid.

Gloria Monserez Ouders
Gloria Monserez Ouders

När jag var barn följde jag och min storebror Sid med vår mamma till hennes teaterföreställningar så ofta vi kunde. Det finns några föreställningar som vi har sett tjugo eller trettio gånger, och du har rätt när du antar att vi är bekanta med varje ord i dessa avsnitt. Vi har sett speciella föreställningar någonstans mellan tjugo och trettio gånger.

(Skrattar) Jag kommer att vara evigt tacksam för det faktum att jag kunde se på egen hand, även som ett litet barn, hur mina föräldrars prestationer kunde dra till sig ett betydande antal människor. Redan då hade jag intrycket att jag skulle fatta samma beslut.

Mina föräldrar skilde sig när jag var fyra år, även om jag inte tog det särskilt hårt då. Efter att jag gav min far min resväska kunde jag fastställa om tåget återigen gick efter tidtabellen eller inte.

Jag var tvungen att tillbringa en vecka med min mamma och avstod från att gå ut med mina vänner från Wijgmaal. Å andra sidan har regelbundna resor till främmande länder hjälpt mig att bli mer anpassningsbar till nya miljöer. Om jag alltid har min necessär med mig kommer folk att få intrycket av att jag är hemma var jag än går.

“Mina föräldrar har alltid gett mig en stor grad av självständighet, men mängden frihet som varje barn hade skiljde sig drastiskt från familj till familj.” Mina föräldrar har alltid gett mig stor frihet.
Min pappa höll mig målmedvetet på en höjd som var mer kontrollerbar, och det är jag tacksam för.

Mitt barndomshem, min grundskola och många av mina vänners hem låg alla på samma gata. Därför är det möjligt att det verkar logiskt att han skulle vara den som ställer förslaget.Även om han hade gett mig mycket mer frihet, finns det inget sätt att han kunde ha hindrat mig från att gå ut varje vecka till tidigt på morgonen.

Min mamma och jag skulle komma hit för att koppla av och varva ner efter vad som vanligtvis var en väldigt aktiv och social vecka. Mitt intryck är att mamma fortfarande håller fast vid uppfattningen att att ta en paus är en utmärkt tid för introspektion.

Gloria Monserez Ouders
Gloria Monserez Ouders

Skulle jag komma fram till att jag inte längre vill genomföra det är det bara att ringa min mamma. Ni kan också bara sätta er bredvid henne i soffan och gråta tillsammans. Nästa morgon mår jag nästan alltid mycket bättre än vad jag gjorde kvällen innan.

Jag är säker på att vi kan prata om vad som helst med min mamma. När jag berättar detta för några av mina nära vänner, reagerar de på ett udda sätt. De förstår inte orsaken till varför du diskuterar allt med din mamma. Det är absolut inget jag någonsin skulle göra! Å andra sidan har jag och min mamma en underbar relation.

Jag gör intetror att jag någonsin har sagt något till henne som kan leda till att hon dömer mig, sätter mig i fängelse eller något annat i den stilen. Beslutet ligger i slutändan på mig, oavsett om hon håller med om det jag har att säga eller inte. Detta har varit något som alltid har varit viktigt för mig, och jag tror verkligen att det är anledningen till att min mamma och jag nu är så nära varandra.

Glorias grundskola var underbar, men hon visste alltid att hon ville gå på en prestigefylld katolsk gymnasieskola för sin gymnasieutbildning. Det var anmärkningsvärt att se hur stor skillnad hon hade gjort på så kort tid. När Gloria var barn var hon alltid pigg och energisk, sedan blev hon plötsligt melankolisk och började isolera sig.

Hon var så stressad att hon faktiskt kräktes på morgonen innan hon gick till skolan på grund av den ständiga pressen hon var under. Att vara mamma, att se det krossade mitt hjärta i en miljon bitar. Efter att ha varit ute i sex månader gick hon tillbaka till sin tidigare skola, där hon upptäckte att saker och ting nästan omedelbart hade förbättrats.

När jag tänkte lite på det började jag drömma mardrömmar om det. Det tog mycket tid för mig att ge upp den idén. Jag var i slutändan framgångsrik eftersom jag var orubblig i min tro att Glorias far var en framstående medlem av föräldragemenskapen. Detta gav mig förtroende för att hennes svar på vårt beslut inte skulle vara galet eller oberättigat.

“När vi var i tonåren var Gloria aldrig ett stort problem för oss. Omedelbart efter att ha slagit igen dörren en gång återvände hon för att be om ursäkt för hur hon hade betett sig.

Mitt yngsta barn, Sid, har en benägenhet att svara mycket mer aggressivt än de flesta, vilket kan få mig att explodera.När jag besökte Gloria på inspelningen av W817 var hon bara ett litet barn vid den tiden.

I samma ögonblick som jag fick reda på att vi behövde ett barn för att delta i fotograferingen var det första som gick genom mitt huvud: “Bra, jag har ett barn!” När saker av det här slaget äger rum, ägnar jag inte tillräckligt mycket uppmärksamhet åt det faktum att de visas på tv och att ett stort antal människor kan titta på mitt barn.

Det här är ett misstag.För att säga er sanningen, jag är inte den typen av tjej som skulle hålla detaljerna i sitt personliga liv hemliga. Alla är välkomna att komma in genom vår ytterdörr, då den alltid står vidöppen.