Gloria Monserez Ouders

Spread the love

Gloria Monserez Ouders:- Jag ville inte gå i mina föräldrars fotspår så mycket som andra människor gör, och jag ville inte göra det här i många aspekter av mitt liv, till att börja med den väg jag tog för skolan. Men de flesta individer vill följa i sina föräldrars fotspår.

Gloria Monserez Ouders
Gloria Monserez Ouders

Mina kamper började i grundskolan och fortsatte under hela min gymnasieutbildning.Hon var under så konstant press att hon bokstavligen kräktes på morgonen innan hon gick till skolan eftersom hon inte orkade mer.

Som mamma fick jag så ont i hjärtat att se något sådant. Hon återvände till sin förra skola efter att ha varit ute i ett halvår, och nästan omedelbart efter återkomsten började saker och ting förbättras.

När Monserez var fyra år gammal tog vårt förhållande ett slut. Det tog mig väldigt lång tid att samla nerverna för att göra det, speciellt med tanke på att jag inte hade för avsikt att bli en mamma som jobbade utanför hemmet.

Ju mer jag tänkte på det, desto mer skrämmande blev mina drömmar. Det tog mig väldigt lång tid att skaka den tanken ur mitt huvud. Till slut var jag framgångsrik, och en betydande del av den framgången kan tillskrivas det faktum att jag var säker på att Glorias pappa var en anständig förälder.

Det gjorde mig lugn och försäkrade mig om att vårt beslut inte skulle orsaka henne onödig ångest utan goda skäl.”När vi var i tonåren gjorde Gloria aldrig riktigt livet svårt för oss på något sätt.

Hon gick ut ur rummet med ett högt smäll på dörren och återvände sedan omedelbart för att be om ursäkt för sitt beteende. (Skrattar) Sid, min yngsta son, har för vana att reagera ännu argare än han redan är, vilket ofta får mig att sprängas.

(Skrattar) Jag kommer att vara evigt tacksam för att jag redan som barn kunde se hur mina föräldrars framträdanden drog stora publik till deras föreställningar. Redan då hade jag intrycket att jag skulle välja att fortsätta på samma väg .

Mina föräldrar skilde sig när jag var fyra år gammal, men jag lät det inte störa mig. Efter att jag gav min resväska till min pappa kunde jag kontrollera om tåget blev försenat igen.

Gloria Monserez Ouders
Gloria Monserez Ouders

För att säga er sanningen, jag är inte den typen av tjej som skulle hålla detaljerna i sitt personliga liv hemliga ändå. Alla är välkomna att komma in i vårt hem när som helst eftersom dörren alltid lämnas olåst. Mitt idealiska förhållningssätt till föräldraskap har alltid varit kristallklart för mig, och jag har aldrig vek från det.

Det är tider som denna som gör mig tacksam för att jag och min familj bor på en båt och att det här rummet är ganska effektivt för att stänga ute buller. Det är mycket vrål. Det är sant att många olika känslor ofta uttrycks inom detta område, men det är helt acceptabelt.

Om du försöker undertrycka dina känslor kommer du att tjäna ingen utom dig själv.Av någon anledning fungerade inte konceptet att hämta information från andra källor och sedan komma på det på egen hand.

Jag följde med Glorias pappa på en rundtur i många skolor, och när vi kom till Steinerskolan i Wijgmaal tänkte vi båda på samma tanke: “Ja, det är den här!” Större tonvikt lades inte bara på barnens kreativa potential utan också på deras mentala och känslomässiga välbefinnande.

“Gloria var oerhört glad i den skolan, men när det var dags för gymnasiet visste hon att hon ville studera latin på en välkänd katolsk skola”, får vi veta.Det var otroligt att se hur mycket hon hade utvecklats på så kort tid. När Gloria var barn, log hon vanligtvis och höll sig väldigt aktiv, men när hon blev äldre fick hon en plötslig depression och blev mer tillbakadragen.

Eller så hade jag möjlighet att tillbringa en vecka hemma med min mamma och missa att umgås med mina kompisar från Wijgmaal. Å andra sidan har mängden fram och tillbaka resor som jag har gjort hjälpt mig att bli mer anpassningsbar. Om jag tar med min necessär när jag reser kan jag se till att jag alltid har hemmets bekvämligheter med mig.

Mina föräldrar har alltid gett mig mycket frihet, men mängden frihet som varje barn i familjen hade var extremt olika från familj till familj. “Mängden frihet som varje barn i familjen hade var väldigt olika från familj till familj.”

Min pappa tog det medvetna beslutet att hålla mig på en höjd som var mer hanterbar för honom. Eftersom mitt barndomshem, skolan jag gick i och många av mina vänner alla bodde på samma gata, är det möjligt att resultatet från början var förutbestämt att bli han.

Gloria Monserez Ouders
Gloria Monserez Ouders

Även om pappa hade gett mig mycket mer spelrum, skulle jag fortfarande ha varit ute varje helg fram till småtimmarna på morgonen. (Skrattar) Efter att ha tillbringat veckan med mina föräldrar på en mängd olika sociala engagemang, skulle jag komma hit för att varva ner och koppla av. Jag tror att mamma fortfarande tror att ta en paus är ett utmärkt tillfälle för reflektion.

Att bara ringa min mamma är allt som krävs av mig i händelse av att jag kommer fram till att jag inte kommer att fortsätta med det. Du kunded helt enkelt sitta ner bredvid henne i soffan och dela hennes tårar med varandra. När jag vaknar morgonen därpå märker jag nästan alltid att jag är på mycket bättre humör.

Jag är säker på att vi kan prata om vad som helst när det gäller min mamma. När jag nämner det, agerar några av mina vänner på ett udda sätt. De kan inte förstå varför du skulle vara så öppen med din mamma om någonting. Jag skulle aldrig någonsin kunna tänka mig att göra något sådant! Men min mamma och jag har ett väldigt hälsosamt förhållande.

Jag tror aldrig att jag någonsin har sagt något till henne som kan ha fått henne att döma mig, kasta mig i fängelse eller göra något annat i den stilen. Trots att hon inte alltid håller med mig så är det i slutändan mitt beslut oavsett om hon gör det eller inte. Det är något jag alltid har lagt stor vikt vid, och jag tror att det är anledningen till att min mamma och jag nu är så nära varandra.

Den som är äldst är 51 år och hon spelar en skådespelerska i den senaste filmen från W817 som heter 8eraf! Åldern på den som är yngst av de tre är bara 20. Han är anställd av Ketnet och StuBru, och är allmänt erkänd som talesperson för De Warmste Week. Gloria Monserez och hennes mamma, Machteld Timmermans, utgör familjen som kallas Timmermans.

När jag var yngre brukade jag titta på W817 ganska mycket eftersom jag, även i den åldern, trodde att det var en utmärkt show. Att min mamma var inblandad i händelsen kom inte det minsta som en överraskning för mig. När jag var ung kändes det som det mest normala i världen att se min mamma, min pappa och min styvfar alla på tv tillsammans. Detta gällde särskilt min styvfar.

När jag var yngre ägde detta ofta rum när jag var ute och åt middag med mina föräldrar på en restaurang. Helt plötsligt skulle det komma nya matgäster och ta plats vid vårt bord. På grund av detta har jag inget emot att bli stoppad på gatan av främlingar som överhuvudtaget vill ta bilder på mig. Det är inget annat än en naturlig händelse.

När jag var barn följde min yngre bror Sid och jag ofta med vår mamma till hennes föreställningar på teatern.Det finns vissa föreställningar som vi har sett uppemot tjugo eller trettio gånger.
Och Gloria var ett litet barn när vi gick till uppsättningen av W817 tillsammans. Vi var båda där.

I samma ögonblick som jag fick reda på att vi krävde ett barn för fotograferingen, var den första tanken som gick genom mitt huvud, “bra att jag har ett barn!” Närhelst något sådant här äger rum, ägnar jag inte tillräckligt mycket uppmärksamhet åt att det också visas på tv och att ett stort antal människor kommer att kunna se min dotter.