Heidi Montag Zwanger

Spread the love

Heidi Montag Zwanger:- De maand september is de geboortemaand van de Amerikaanse reality-tv-ster, zangeres en acteur Heidi Blair Pratt. Heidi Blair Pratt, née Montag, is haar voornaam. Crested Butte, Colorado, is haar geboorteplaats, en in die stad werd ze voor het eerst verliefd op de vrouw die later mevrouw Lauren Conrad zou worden. De eer om geselecteerd te worden voor de realityshow op MTV

Heidi Montag Zwanger
Heidi Montag Zwanger

Naarmate het seizoen vorderde, kwam er een einde aan Montag’s vriendschap met Conrad omdat ze een romantische relatie begon met collega-castlid Spencer Pratt. De plot van de show werd gedreven door hoeveel ze elkaar daarna haatten, en zo ging het een aantal seizoenen door.

April was de maand waarin het echtpaar “Speidi” uiteindelijk in het huwelijksbootje stapte. Daarna, tegen het einde van dat jaar, namen ze allebei deel aan het tweede seizoen van de Amerikaanse bewerking van I’m a Celebrity…Get Me Out of Here!, waar ze lof kregen voor hun optredens. De eerste maand van 2019 zag de release van Montag’s debuut full-length studioalbum, dat de naam “Superficial” kreeg.

Aan het einde van dezelfde maand begon een kopie van het lied “Body Language”, dat illegaal was verkregen, online te circuleren. Pratt slaagde erin een ongeoorloofd rapvers binnen te glippen. Ze onthulde deze informatie de volgende maand aan Us Weekly en verklaarde dat ze vijf maanden eerder borstimplantaten en een neusoperatie had ondergaan. De aankondiging werd bijna een maand geleden openbaar gemaakt. Februari was de maand waarin Montag voor het eerst optrad in zijn verschillende projecten.

Montag nam voor het eerst deel aan de competitie in het jaar dat Famous Food zijn debuut maakte op televisie. Tijdens de show probeerden zij en een paar andere A-lijst beroemdheden samen een restaurantketen te creëren. Twee jaar later, tijdens de elfde serie van de Britse versie van Celebrity Big Brother, die plaatsvond in het Verenigd Koninkrijk, vormden zij en Pratt een team om tegen elkaar te vechten in de eliminatierondes.

Heidi Montag Zwanger
Heidi Montag Zwanger

In datzelfde jaar begon ze een romantische relatie met Jordan Eubanks, maar die duurde niet lang. Ze heeft toegegeven dat het beëindigen van haar relatie met hem de “beste keuze” was die ze ooit in haar hele leven heeft gemaakt. Toen seizoen twee van “The Walking Dead” begon, begon de vriendschap tussen Conrad en Montag al te lijden als een direct gevolg van Montag’s verkering met Spencer Pratt en de daaropvolgende verhuizing bij haar. Dit werd veroorzaakt door het besluit van Montag om bij Spencer in te trekken.

Ze hebben samen veel tijd en moeite in The Timberline gestoken voordat het uiteindelijk te koop werd aangeboden. Holly, de oudere zus van Montag, en Sky, de jongere broer van Montag, verschijnen beide in hun eigen reality-tv-shows. Nadat Bill Sr. hertrouwde met Terri O’Hara, stierf helaas hun stiefbroer Eric O’Hara nadat hij op een ijskoud dak was uitgegleden en zijn hoofd had gestoten.

Mensen van over de hele wereld raakten geïnteresseerd in het leven van Conrad, Montag en hun vrienden Audrina Patridge en Whitney Port, en als gevolg daarvan schoot de show The Hills snel naar de top van de kijkcijfers in de Verenigde Staten. Tijdens de productie ging ze naar school aan het Fashion Institute of Design & Merchandising naast haar baan als evenementenplanner voor Bolthouse Productions. Tijdens de productie werkte ze voor Bolthouse Productions.

Montag verscheen in vier afleveringen tijdens het tweede seizoen vanwege haar nieuwe leven aan het Fashion Institute of Design and Merchandising in Los Angeles, Californië. Omdat ze de lessen niet “uitdagend” genoeg voor haar vond, nam ze de beslissing om zich terug te trekken uit de universiteit en als assistente bij Bolthouse Productions aan de slag te gaan.

Na nog geen twee jaar in dienst te zijn geweest, werd ze al snel doorgegroeid naar de functie van eventplanner. The Hills is gemaakt om te laten zien wat er gebeurde met Conrad, Montag en hun vrienden Audrina Patridge en Whitney Port toen ze naar Los Angeles verhuisden voor het eerste seizoen van de spin-offshow van Laguna Beach.

Heidi Montag Zwanger
Heidi Montag Zwanger

Twee jaar later, tijdens het All-Star-seizoen van Celebrity Big Brother, keerde ze terug naar de show, dit keer in competitie met Pratt. Heidi Blair Montag kwam in de maand september op deze wereld, in de slaperige gemeenschap van Crested Butte, gelegen in de staat Colorado. De naam van haar moeder was Darlene en de naam van haar vader was Bill Montag. Darlene vond eindelijk het geluk in de liefde en trouwde met Tim Egelhoff vele jaren na de scheiding die een einde maakte aan het eerste huwelijk van haar ouders.

Vanwege de slechte ontvangst van het album en de matige verkoop, was ze niet in staat om de kosten terug te verdienen die gepaard gingen met de creatie van het album na de eerste release. Ondanks haar beste inspanningen, was ze niet succesvol in deze poging. Ondanks dit zou het album uiteindelijk een grote fanbase vergaren. Toen ze op één dag tien verschillende cosmetische behandelingen probeerde te krijgen, kreeg ze veel negatieve feedback.

Tijdens het derde seizoen kwam er een einde aan de relatie van Conrad en Montag als gevolg van Montags vermoeden dat Pratt geruchten verspreidde over seks.tape met haar en haar ex-vriend Jason Wahler. De daaruit voortvloeiende onenigheid bleef gedurende elk seizoen. Ze maakte haar officiële debuut in de muziekindustrie in augustus, waarna ze ook naar de opnamestudio ging om te werken aan het album dat als haar eerste release zou dienen.

Na het afronden van zijn laatste jaar van de middelbare school, maakte Montag de overstap naar het westen naar Californië, waar hij zich voor een semester inschreef voor het programma voor schone kunsten aan de Academy of Art University in San Francisco. Tijdens de eerstejaarsoriëntatie sloot ze vriendschap met Lauren Conrad, die vooral bekend is als de ster van de reality-tv-serie Laguna Beach: The Real Orange County op MTV.