Helena Andersson Flashback

Spread the love

Helena Andersson Flashback:- Helena Andersson har inte hittats, även om hon anmäldes försvunnen när hon inte var på den plats där hon senast setts.Det rapporteras att när mannen bodde på hotellet i staden bar han glasögon som liknade glasögonen som piloter bär. Närmare bestämt sägs det att mannens glasögon var väldigt lika en pilots glasögon.

Helena Andersson Flashback
Helena Andersson Flashback

Ett senare vittne ska ha sett en kvinna gå med en oidentifierad man som också bar solglasögon. Kvinnan ska ha varit tillsammans med en annan person.Dessutom påstås det att vittnet sett paret medan kvinnan tog på sig sina solglasögon. Det påstods att kvinnan bar byxor som var en exakt kopia av de som Helena Andersson hade burit. [Citat behövs]

Däremot hävdar den person som misstänks ha dödat Helena att han inte har något minne av att ha varit på bryggan med henne vid tiden för hennes bortgång och att han var där ensam vid tillfället. Utöver detta hävdar han att han inte har något alibi för den tid hon var borta och att han var frånvarande från arbetet vid den aktuella tiden.

Trots att han var sjuk fortsatte han att arbeta under veckan som följde den tid då han förhördes om hennes frånvaro. Han säger att detta hände efter att han tillfrågades om hennes försvinnande och efter den tid då detta hände.

På kvällen den 14 juni 1992 anmäldes Helena Andersson, som då var 22 år gammal och ursprungligen från Mariestad, försvunnen och har aldrig hittats. Helena Andersson och Pernilla Wadeback har känt varandra sedan de var barn och behållit sin vänskap. Utredningen om Helenes kidnappning och sökandet efter henne har fängslat inte bara Mariestadsborna utan även media i Sverige.

Helena Andersson Flashback
Helena Andersson Flashback

Pernilla är just nu reporter på Sveriges Radio och i den här serien beskriver hon sina egna personliga erfarenheter av fallet Helene Andersson.Hon har rapporterat om det sedan utredningens början.

Hon reser tillbaka till huset där Helena tillbringade sin ungdom, vilket ger en känsla av att tiden har stått stilla där, efter att ha genomfört förhör med de få vittnen som fortfarande finns kvar. Mats Ofwerstrom är inte bara ansvarig för sitt övriga ansvar, utan han arbetar även som reporter.

Ombord på P4 Skaraborg finns två reportrar vid namn Pernilla Wadeback och Mats Ofwerström, som båda jobbar hårt. De träffades första gången under senare hälften av 1980-talet när de gick på Mariestadsgymnasiet, där de båda gick i skolan. Det var första gången de två pratade. Helena Andersson var en annan individ som var en del av den gemenskap av människor som de delade gemensamt.

Helena Andersson och Pernilla Wadeback har känt varandra sedan de båda var mycket små barn och har varit vänner sedan dess. De tillbringade båda sina barndomar i samma fridfulla stadsdel som låg i utkanten av staden, som också låg i utkanten av staden.

Mats Ofwerstrom och Pernilla Wadeback har under hela sitt yrkesliv haft ett stort intresse för en rad uppmärksammade brottsutredningar. En av de mest kända utredningarna kring ett av dessa mord är den som skedde 2015 och som omfattade Lisa Holm.

Smyckena och skorna som tillhörde Helena, särskilt den högra skon, som hade ett märke av blod på sig, upptäcktes nära huset där hennes föräldrar bodde. Det var den högra skon som hade blodfläcken på sig.


Trots att blodgruppen är en perfekt matchning för Helenas, kan myndigheterna inte peka ut var blodet kom ifrån. Som en konsekvens av detta måste de göra ett DNA-test på blodet.Personen som tros ha dödat personen sa nyligen till P4 Skaraborg att personerna som utreds av sannolika skäl “är i tankarna dygnet runt.”

Han hävdar att han varit med Helena Andersson inne på stadshotellet i Mariestad och att han hjälpt henne att ringa, men förutom det har han inga andra betydande minnen från kvällen och natten då han var full. Han berättar att han var med Helena Andersson inne på stadshotellet i Mariestad och att han hjälpte henne att ringa.

Han hävdar att han var i samma rum med Helena Andersson medan hon ringde från stadshotellet i Mariestad och att han hjälpte henne att ringa. Han hävdar att han befann sig i rummet med Helena Andersson på stadshotellet i Mariestad när hon ringde och att han under den tiden hjälpte henne att ringa.

Jag är medveten om det faktum att jag betedde mig på ett udda sätt under förhören och att jag var tvungen att utföra en mängd olika aktiviteter som bara var lite olika varandra. Jag fastnade också för att göra en rad olika saker. Mannen citerades enligt uppgift: “Jag vet inte varför, och jag kan inte förklara det.”

Helena Andersson Flashback
Helena Andersson Flashback

Hans rader läses upp av reportarna Mats Ofwerström, som också deltog i festen innan Helena försvann, och Pernilla Wadeback, som var värd för festen innan Helena försvann. Helena försvann. Mats Ofwerström och Pernilla Wadeback var båda med på festen innan Helena försvann. Även om han inte vill att hans namn eller röst ska finnas med i P4 Skaraborgs berättelse, önskar han ändå att hans kommentar ska ingå i berättelsen.

Jag slutar lyssna på vad han har att säga när han säger att han inte kommer ihåg vad det är eftersom jag inte köper det han säljer i första hand. Att ingen av dessa möjligheter ger några tydliga fördelar är en bidragande orsak till den svårighet vi just nu står inför. Gabriella Andersson menar att den enda rimliga förklaringen är att han gjorde det.

Helena Andersson sågs senast vid liv i staden Mariestad, Sverige, i juni 1992, inte långt efter att hon kommit hem från en utekväll på stan. Hon sågs aldrig levande igen. Mannen på bilden verkar ha pilotglasögon på sig och han utreds för eventuell inblandning i kvinnans död.

Trots att han har uppgett för P4 Skaraborg att han inte har något alibi och att han inte minns vad han gjorde när han försvann, fortsätter han att förneka att han är en mördare trots de anklagelser som riktats mot honom. Utöver detta erkänner han att han inte har något minne av vad han gjorde innan han försvann.

Jag slutar lyssna på vad han har att säga när han säger att han inte kommer ihåg vad det är eftersom jag inte köper det han säljer i första hand. Att ingen av dessa möjligheter ger några tydliga fördelar är en bidragande orsak till den svårighet vi just nu står inför. Gabriella Andersson, som är Helenas syster, hävdar att när det gäller gärningsmannen måste en av två saker stämma: antingen är han skyldig eller så är han oskyldig.

Helena Andersson, som då var 22 år gammal, gjorde sitt sista framträdande i tv på kvällen den 14 juni 1993, för exakt 25 år sedan idag. Hon bar vidare till ett rum på ett stadshotell i Mariestad efter att ha tillbringat kvällen med sin livslånga vän Pernilla Wadeback på en inflyttningsfest i Toreboda. Festen hölls i Pernillas nyinköpta bostad.

Men under tiden när P4 Skaraborg tittade på ärendet kan svensk polis ha fått ett betydande genombrott i sin utredning, som pågått i flera decennier och involverat personer från hela landet.

Som en konsekvens av den senaste tidens händelser häktades en man misstänkt för att ha begått mordhandlingen. Lars Johansson, som är ansvarig för polisens underrättelseavdelning, hävdar att det fortfarande finns anledning att misstänka killen trots att han sades upp från sin tjänst.