Hoe Oud Is Senna Bellod

Spread the love

Hoe Oud Is Senna Bellod:- Op 11 mei 2007 is Senna Bellod verwekt in het Nederlandse Heemskerk. Haar moeder, Sandra, haar oudere zus Mayte en haar oudere broer Jordi waren om de beurt haar primaire verzorgers terwijl ze daar opgroeide. Haar vader stierf toen hij nog jong was. Ze heeft nog geen vriendje en blijft bij haar moeder, broer en zus in hun ouderlijk huis wonen.

Hoe Oud Is Senna Bellod
Hoe Oud Is Senna Bellod

Ook al is ze pas een jaar beroemd, ze is al een begrip in de Beaver Neighborhood. Dit ondanks het feit dat ze relatief recent beroemd werd. Senna Bellod, die momenteel in Beverwijk woont, uploadt eenmaal per week een gloednieuwe video op zijn kanaal op YouTube. Het is momenteel zo en het aantal mensen dat zich erop abonneert en het dagelijks volgt, groeit gestaag. Momenteel is het ongeveer een week geleden dat Senna klaar was met het indienen van alle documentatie bij de Kamer van Koophandel die nodig was om officieel ondernemer te worden.

In plaats van met mijn vrienden rond te hangen, ga ik naar de hockeytraining of maak ik een nieuwe video. Het is een combinatie van vlogs en challenges, maar ze maakt ook series over kleding shoppen en koken: mijn moeder en ik hebben samen een video gemaakt waarin we kleding gaan shoppen voor elkaar. Ga naar deze locatie om het in actie te zien. “

Haar bedrijf, “Onderneem het Maar”, dat vrouwelijke aspirant-ondernemers helpt bij het starten van winstgevende ondernemingen, dient als mentor voor deze aspirant-ondernemers. Twee jaar geleden had ze in geen miljoen jaar gedacht dat ze in staat zou zijn om haar eigen kind op zo’n belangrijke manier te helpen. FameSenna. De aanzet voor het hele streven was een film die ik maakte tijdens mijn vakantie op Mallorca.

“We gingen erheen terwijl we in de herfst op vakantie waren.” Onze deadline voor het uploaden van de film op internet was december van dat jaar. Doordat familie en vrienden naar de foto’s keken, was er een toename van het aantal mensen dat naar de website ging. Mayte, Senna’s oudere zus, was degene die de telefoon opnam toen de politie minder dan een week nadat de video op internet was ge├╝pload contact met haar opnam.

Hoe Oud Is Senna Bellod
Hoe Oud Is Senna Bellod

Senna Bellod is in de maand mei geboren in Heemskerk. Haar moeder, Sandra, haar oudere zus Mayte en haar oudere broer Jordi waren om de beurt haar primaire verzorgers terwijl ze daar opgroeide. Ze waren veel te jong toen ze hun vader verloren. Omdat ze momenteel geen vriend of vriendin heeft, is ze nog steeds verplicht om bij haar moeder en haar broers en zussen te wonen.

Hierdoor verwierf ze veel bekendheid. Omdat Kelvin veel abonnees heeft, wist iedereen wie ik was toen ik de kamer binnenkwam. Toen ik klaar was, had ik al abonnees en ik kom nu heel dicht bij mijn streefcijfer. Ik reageer op mezelf door te zeggen: “Ik hoop het ook.” Vlog Senna schrijft zich na de zomervakantie in voor Groep Acht op basisschool De Bareel ter voorbereiding op komend studiejaar. Zoals blijkt uit de volgende illustraties van haar effectiviteit, heeft ze een stevige greep op de discipline van timemanagement.

Hoe Oud Is Senna Bellod
Hoe Oud Is Senna Bellod

Ze stonden versteld toen ze daar voor het kantoor van de Kamer van Koophandel in Alkmaar stonden. Senna was de jongste persoon die ooit een bedrijf startte in de geschiedenis van die specifieke locatie. Je hoeft niet eens een ondernemersgeest te hebben om films op internet te zetten. Aan de andere kant heeft Senna een aantal behoorlijk grote doelen voor zijn leven.

We kunnen je onze eerlijke beoordelingen pas geven nadat we allemaal hebben uitgepakt en ons thuis hebben geïnstalleerd, dus tot die tijd zullen we je niet vertellen wat we voor elkaar hebben gekocht als cadeau. Mayte, de zus die de leiding heeft over de beeldbewerking, en Jordi, de broer die de leiding heeft over het rijden, helpen allebei wanneer ze kunnen. Als direct gevolg van zijn inspanningen zal het bedrijf zeer snel uitgroeien tot een volwaardig familiebedrijf.

“Een van mijn doelen in het leven is om mijn eigen kledingzaak te openen.” Naast de traditionele etalage hebben klanten ook de mogelijkheid om online te kopen. Bovendien, aangezien mijn YouTube-kanaal momenteel uitzonderlijk snel groeit en ik als gevolg hiervan vaak wordt benaderd door kledingfabrikanten, was het voor mij slechts een kwestie van gemak om lid te worden. Sandra Niesten is een geweldig voorbeeld voor haar dochter om naar op te kijken vanwege haar jarenlange ervaring als bedrijfsadviseur. Ze heeft een grondige kennis van de activiteiten van het bedrijf.

Kelvin Boerma, ook bekend als Kalvin, een van de meest populaire YouTubers in het land, bood de mogelijkheid om de kneepjes van het vak te leren en tegelijkertijd zijn profiel te vergroten door deel te nemen aan de “From Scratch”-uitdaging. Dit gaf de deelnemers de kans om de kneepjes van het vak te leren en tegelijkertijd hun profiel te vergroten. Senna was voor het eerst meedeed aan de wedstrijd, en hij won uiteindelijk.