Hoe Oud Is Sien Eggers

Spread the love

Hoe Oud Is Sien Eggers:- Eggers började sin karriär som skådespelerska 1975, och sedan 1978 har hon varit regelbunden eller gästmedlem i en mängd olika roller i en rad olika flamländska tv-program. Eggers började sin karriär på flamländsk tv 1978.

Hoe Oud Is Sien Eggers
Hoe Oud Is Sien Eggers

Hon var huvudpersonen i ett antal komiska sketcher som visades i serien “In De Gloria”. I dramat “Hot Island” porträtterade Eggers karaktären Lydia Protut.I filmen Flesh and Blood, där hon också hade en skådespelarroll, spelade hon rollen som Liliane Verstappen, slaktarens fru.

Som ett erkännande för sitt arbete som skådespelerska i karaktären hon spelade 2010, belönades hon med den flamländska tv-stjärnan för bästa skådespelerska. Hon spelar rollen som Ria Goudezeune, karaktärens mamma, i serien Own Breeding (2013–2019).

Ett av de mest minnesvärda orden från de två första säsongerna av programmet är i en rad som heter “In De Gloria” med An Miller, Lucas Van den Eynde och Sien Eggers i huvudrollerna.

En resa till Paris för en helg kan vinnas av gifta par som, när de ställs tre frågor om sitt personliga liv, ger svar som är identiska med varandra. Å andra sidan böjer Sien sig för trycket från kamerorna och pratar mer än hon borde ha gjort. Hon borde ha hållit käften.

Till den nu ikoniska verkstadskomedin “Ön” återanställde regissören Jan Eelen nästan alla spelare som tidigare varit med i “In de Gloria”. I den första scenen spelar Sien Eggers chefen för ett företag, och Lydia Protut spelar henne. Hon blir chockad när hon får reda på vad en av hennes anställda har gjort på hennes dator hela dagen.
Eggers spelar in många anmärkningsvärda incidenter, som när hon frågar Guido direkt eller när hon försöker övertyga Rik Nallaert om att Sammy Tanghe är djävulen. Det är inte lätt att glömma hennes plan för att övertyga Rik Nallaerts om att Sammy Tanghe är Satans tjänarinna. Detta för att det var så lyckat.

Citat från “The Island” diskuteras fortfarande ofta i professionella miljöer runt om i USA. När Protut rör vid hans fingrar tappar han helt orienteringen och kan inte hitta rätt. “Zever, sluta stöna,” säger Guido till Protut.

Dessutom fick Eggers möjlighet att spela rollen som matriarken Ria i utställningen “Egen uppfödning”. Tidigare har Eggers presenterat karaktären Ria som en som är ren av hjärta och snäll.
Hon får först höra fel saker om sin mans cannabisskörd, men så fort hon får veta sanningen börjar hon berätta för andra människor.

Hoe Oud Is Sien Eggers
Hoe Oud Is Sien Eggers

Hon ger hjälp till brottslingar i utförandet av kidnappningar, rån och andra brott genom att höra deras konversationer. Även om Wim Willaert är föremål för majoriteten av skämten i den här serien, är See personen utan vilken showen inte hade kunnat produceras.
För att utföra denna uppgift används frasen “i att sy lakan joe meek sy barn”. Denna information gavs till henne av Libelle, där hon också fick veta att Willaert inte var den enda personen som kunde göra det.

Sien Eggers diskuterade sin erfarenhet av cancer och sin framgångsrika behandling av sjukdomen under en intervju. Skådespelerskan erkänner fritt, “Jag fick inte reda på det på över ett och ett halvt år.” När jag gick till min läkare frågade han mig om resultatet av min senaste mammografi.

Eggers har deltagit i en mängd olika shower under sin tid på Koninklijke Vlaamse Schouwburg. Några av dessa produktioner inkluderar “De Blauwe Maarschalk” och “De misanthrop”. Hon arbetade med bandet Hetpaleis för att framföra monologen “Du är min mamma” under tre säsonger.

För två år sedan fick hon diagnosen bröstcancer och när jag hörde nyheten blev jag helt upprörd. I torsdagskvällens avsnitt av diskussionsprogrammet “Van Gils Enguests” diskuterade hon det med de andra gästerna.

Skådespelerskan har stora förhoppningar om att andra kvinnor ska inspireras av hennes erfarenhet att genomgå regelbundna bröstkontroller efter att ha hört talas om det.Efter att skådespelerskan hade avslutat sitt tillfrisknande tog hon beslutet att tala offentligt om sin upplevelse i hopp om att övertala fler kvinnor att ta mammografi.

Hon sa fritt: “En tid där hade jag mina reservationer mot det.”Det är utmanande för mig att vara uppriktig och ärlig om mina känslor, men jag tror att det är viktigt för andra kvinnor att göra detsamma. Detta problem har en effekt på livet för ett stort antal andra kvinnor.

Sien Eggers har varit aktiv i underhållningsbranschen under en betydande tid, inte bara i filmer utan även på scen och tv. Hon har medverkat i ett antal program på holländsk tv, inklusive “In de Gloria” och “Het Eiland”.Skådespelerskan kommer att tävla i den kommande säsongen av “Dancing With the Stars”, som har premiär fredagen den 19 oktober klockan 20.00 lokal tid på VIER.

Hoe Oud Is Sien Eggers
Hoe Oud Is Sien Eggers

1992 belönades hon med det flamländska teaterpriset för sin roll som Sonjas dotter i pjäsen “Derniers Détails”, somh visades på Arca. Hon tilldelades VSCD Colombina Theatre Prize 1999 för sin insats i “De cocu magnifique, eller Toneelhuisens magnifika cuckold”, för vilken hon fick många utmärkelser vid den tiden.

Sien Eggers blev ett välkänt ansikte på den lilla duken efter att ha fått erkännande för sin insats i filmen “In de Gloria”.Den humoristiska tenoren i sketchserien var en perfekt match för hennes personlighet, som ibland kunde vara lite märklig men alltid trevlig att se.

I parodierna på “Man bites dog” var Eggers det perfekta valet för att gestalta delen av en typisk hemmafru som blir chockad när en kameralins trycks upp mot hennes ansikte. jämförbart med ett rådjur som har blivit upplyst av en strålkastare.

Detta upptäcktes som ett resultat av en utredning som ägde rum för tre år sedan. Som en direkt konsekvens av detta upptäcker jag att utredningen verkligen är försvårande. Även om det gör ont tar behandlingen bara cirka fem minuter att slutföra. Du har en tendens att skjuta upp viktiga uppgifter, som att gå på ett möte som redan har bestämts.

Som ett resultat blev Dr Gynecologist medveten om en trend, och som ett resultat fortsatte hon att fokusera sin uppmärksamhet på samma region under undersökningarna. Sedan, helt plötsligt, blev det en abrupt paus i den tankebana som jag hade.

Hon sa att hon hade upptäckt något som inte var speciellt stort, trots att det inte alls var helt ofarligt. Efter det blev det en tillfällig uppehåll i verksamheten i hela världsekonomin. Jag fortsatte att säga till mig själv, “jag måste klara det”, men inget annat kom till mig. Om jag hade varit medveten om den här situationen tidigare hade jag kanske kunnat skämta om det.