Ilse De Lange Zwanger

Spread the love

Ilse De Lange Zwanger:- Nadat ze op achtjarige leeftijd haar carrière als playbackkunstenaar begon, won Ilse DeLange (geboren op 13 mei 1977 onder de opgegeven naam Ilse Anoeska de Lange Almelo) vele wedstrijden met haar imitaties van bekende Nederlandse komieken zoals als Toon Hermans. Ze zegevierde in een aantal lokale, regionale en landelijke talentenjachten dankzij haar live performance-repertoire, wat resulteerde in een aantal televisie-optredens in haar woonplaats Hilversum. Ze begon aan het begin van haar carrière in de countrymuziek als onderdeel van een duo met gitarist Joop Liefland.

Ilse De Lange Zwanger
Ilse De Lange Zwanger

Ze hoopte dat de Duitsers geïnteresseerd zouden zijn in haar muziek, en dat blijkt ook zo te zijn.In Viva erkent Ilse dat een van haar diepste verlangens is om volledig nieuwe muziek te kunnen spelen. Neem bijvoorbeeld de volgende uitspraak: “Ik dacht: als ik zo’n ongelooflijke kans krijg om al die weken op de Duitse televisie te zijn, zou het goed zijn om nieuwe liedjes te hebben.” Bijna zodra ik dat gezegd had, ging ik meteen aan de slag met de Changes-plaat, een popplaat met wat country-invloeden.

De 33-jarige kunstenaar heeft besloten het krijgen van kinderen voorlopig uit te stellen. Ik wil er even tussenuit, zodat ik me beter kan voorbereiden op mijn doel om mijn horizon internationaal te verbreden. Een kind zou overweldigd worden door al dat reizen. De Lange is zich er echter van bewust dat ze het krijgen van kinderen niet oneindig kan uitstellen als ze haar carrière wil voortzetten. Als ik hoor dat een vrouw zwanger is op de leeftijd van 38 of 39, is het eerste dat door me heen gaat: “Godzijdank, ik heb nog een paar jaar.”

Dat Ilse zo gereserveerd is op social media is direct aan Bart toe te schrijven. Ik ben recht door zee en eerlijk over mijn gevoelens in interviews en op sociale media, maar ik ben me ook bewust van de grenzen van mijn tolerantie. Dat hangt ook samen met de verwachtingen die worden gesteld door de gemeenschap die mij direct omringt.

Als ik hem vertel dat ik ons ​​huis ga filmen of allerlei intieme posts op Instagram ga delen, is Bart helemaal niet enthousiast over deze ideeën. Omdat hij er zo’n vreselijke mening over heeft, doe ik mijn best om dat te verbergen. In antwoord op een vraag over haar aankomende album, zegt ze: “Ik denk dat het gezond is om niet alles zomaar op straat te zetten.” Dit citaat is te vinden in Viva.

Het is duidelijk dat je de hoop niet kunt opgeven dat het in welke hoedanigheid dan ook zal functioneren.De zangeres en haar oude vriend, Bart, zijn op dit moment bijna tien jaar samen. Naast het feit dat hij haar vriend is, is hij ook lid van haar band en drumt hij. De Lange waardeert het daarom dat hij haar partner regelmatig kan zien. “De combinatie van werken en wonen in dezelfde ruimte kan sommige mensen gek maken, maar het past prima bij mijn levensstijl. Het lijkt erop dat er veel opmerkelijke parallellen zijn tussen de karakters van ons beiden.

Een ander ding dat me zorgen baarde, was hoe de kerk erop zou reageren. Mijn veronderstelling was dat de kerk wat ik deed zou beschouwen als een zeer ernstige zonde omdat mijn vader het oudste lid van onze familie is. Ik was verrast door de enthousiaste reacties van de kerk, en dat is in positieve zin. Ondanks het feit dat ik voorbereid was op kritiek, waren de mensen die mijn kerk bezoeken niets anders dan warm en ondersteunend. En ik kreeg zelfs wenskaarten van mensen die ik nog nooit eerder had ontmoet!

Het is een verademing om te weten dat Ilse’s agenda niet geheel in beslag wordt genomen door werkverplichtingen. Alle partijen die betrokken zijn bij de romantische samenwerking van Ilse en Bart Vergoossen, die nu bijna 18 jaar duurt, hebben gelukkige tijden beleefd. Hij is een muzikant in zijn eigen recht en maakt ook deel uit van de band die Ilse aanvoert door te drummen. Daarnaast is hij lid van de band The Common Linnets en drumt hij voor hen. Met deze band deden Ilse en Waylon mee aan het Eurovisie Songfestival. Als ze niet bij Bart is, woont Ilse alleen in het Gooi.

Een prachtig stuk onroerend goed in de Gooische Huizen van Nederland is het resultaat van een investering van Ilse een paar jaar geleden. Opvallende kenmerken zijn de 311 vierkante meter woonoppervlakte, een verwarmd buitenzwembad en de afgelegen locatie waar het huis zich bevindt. Dit huis is perfect om er even helemaal tussenuit te zijn, want het ligt niet ver van zowel een bosrijke omgeving als een rustige weg.

Er zijn in totaal acht kamers in de villa, en zes van die kamers zijn slaapkamers. Er zijn ook twee badkamers. Daarnaast hebben ze naast de weelderige keuken en eetkamer die ze hebben zowel een souterrain als een zolder. Er is een enorme patiodeur die uitkomt op de tuin, die even groot is als de rest van het huis. Toen Ilse haar huis kocht, besteedde ze maar liefst 1.575.000 euro aan de transactie. Kijk eens naar deze beelden van de beautifuHet huis dat Ilse en Bart hebben gecreëerd!

“We hadden een geweldige oudejaarsavond”, herinnert DeLange zich, verwijzend naar haar laatste nacht die ze met haar vader doorbracht voordat ze voorgoed uit elkaar gingen. Hij zag een significante ommekeer in zijn geluk na het nieuwe jaar. Hij sprak alsof er geen reden meer was om hoop te hebben. Ik heb het gevoel dat hij zijn dood geruime tijd heeft uitgesteld. De verjaardag van mijn neef was op 4 januari en hij wilde die dag zeker niet overlijden omdat het zijn verjaardag was.

Ondanks dat de Twentse zangeres constant in de realiteit verankerd is, staat ze er niet om te genieten af ​​en toe een genotzuchtige bezigheid. Zij woont samen met haar partner Bart in een prachtig pand in de Gooise Huizen dat volledig is voorzien van een verwarmd zwembad…

Het begon redelijk in 1994 (toen ze optraden bij de Dutch Country Music Awards), maar ze gingen al snel de verkeerde kant op en de band viel het jaar daarop uit elkaar. Daarna, in 1996, werd Ilse DeLange lid van de voorbijgaande popgroep Wij, met wie ze samenwerkte aan de opname van de single ‘De War Meemaak’. Nadat er weer een jaar was verstreken, werkte ze nu samen met de countryband Cash on Delivery en de albumproducent Barry Beckett in Nashville, waar ze zowel optreden als opnemen. Het album, World of Hurt, is af.

Ilse De Lange Zwanger
Ilse De Lange Zwanger

Bij het hoofdact dat Ilse DeLange dit jaar op het Tuckerville Festival in Enschede zal geven, worden de tunes van “Gravel & Dust” voor het eerst live gespeeld (7 september). Daarna vervolgt ze haar najaarstournee in 2019 door in verschillende theaters door het hele land te spelen. Wat dit aspect van hun werk betreft, kunnen de zangeres en haar producer niet meer van elkaar verschillen: terwijl Burnett op zijn meest authentiek is in de opnamestudio, straalt Ilse DeLange het meest tijdens het optreden. Het podium is daarvoor de ideale locatie.