Irene Schouten Vermogen

Spread the love

Irene Schouten Vermogen:- Irene Schouten is geboren op 21 juni 1992 in de wijk Zwaagdijk-Oost in Nederland. Irene Schouten, een schaatsster uit Nederland, neemt op inline skates deel aan zowel de langebaan als de marathonevenementen in het schaatsen. Tijdens het seizoen schaatste ze voor Team Anker, maar tijdens de marathon maakte ze deel uit van Team Timpaan naast Maaike Vos en Corina Strikwerda. Sinds 2015 maakt ze deel uit van dezelfde teams als Jillert Anema: eerst bij de Clafis-ploeg, daarna bij Team EasyJet en tenslotte bij Team Zaanlander.

Irene Schouten Vermogen
Irene Schouten Vermogen

Volgens Van der Knaap zijn goedkeuringscontracten waar Olympische atleten het meeste uit hun inkomen halen. Ze zijn echt interessant, vooral in het licht van het feit dat er momenteel voorbereidingen worden getroffen voor de volgende Olympische cyclus in de jaren tot aan Milaan 2026. Deze vrouwen zijn een belangrijke aantrekkingskracht voor zowel bedrijfsteams als de Spelen vanwege hun betekenis in de competitie.

Team Royal A-ware is de naam van de langeafstandsschaatsgroep waar ze lid van is. Ze behaalde respectievelijk de eerste plaats bij de Nederlandse Mass Start in 2013, 2017 en 2019. Zowel in 2015 als in 2019 zegevierde ze in de massastartwedstrijd om de wereldtitel mee naar huis te nemen. Op het WK in 2021 won ze zowel op de 5000 meter als de ploegenachtervolging. Op de Olympische Winterspelen van 2022 nam ze deel aan de 3000m en 5000m en won ze goud in beide. Ze brak ook het Olympisch record in beide evenementen.

Ze reed in de massastart op de allerlaatste dag van de Olympische Winterspelen en won de gouden medaille, waardoor ze een van de meest succesvolle atleten is wat betreft haar prestaties in een enkel evenement. Ze zegevierde ook in de allroundcompetitie op de wereldkampioenschappen in 2022. Dat is niet eens zo verschrikkelijk.

Als gevolg hiervan zullen de hordes mensen die medailles verzamelen “onze” meest winstgevende klanten zijn tijdens deze Spelen. Het enige andere oranje-medaillemonster dat zich financieel kan meten met Schouten is Suzanne Schulting. De inkomsten van Schouten zijn veel hoger. Als Schulting elke medaille wint waarvoor ze gekwalificeerd is, kan ze € 60.850 uitbetalen.

Sinds 2015 maakt ze deel uit van dezelfde teams als Jillert Anema: eerst bij het Clafis-team, daarna bij Team easyJet en recentelijk bij Team Zaanlander. Van 2013 tot 2017 was ze Nederlands Kampioen in de Mass Start competitie en in 2019 won ze de titel opnieuw. Irene Schouten heeft het hoogtepunt van haar carrière nog niet bereikt. Zowel in 2015 als in 2019 zegevierde ze in de massastartwedstrijd om de wereldtitel mee naar huis te nemen.

Op het WK in 2021 won ze zowel op de 5000 meter als de ploegenachtervolging. Op de Olympische Winterspelen van 2022 nam ze deel aan de 3000m en 5000m en won ze goud in beide. Ze brak ook het Olympisch record in beide evenementen. Irene Schouten kan zichzelf belonen voor al haar harde werk door een mooie auto aan te schaffen.

De reden hiervoor is dat Schouten veel geld verdiende aan de spellen. Het NOC*NSF is al eerder benaderd door de geciteerde persoon in verband met het prijzengeld. Hoewel de incentives erg leuk zijn, is er geen echt geld mee gemoeid. Desalniettemin is de “baas boven de baas”-redenering even effectief van toepassing in deze setting als in andere. Schouten nam een ​​mooie prijs van € 30.000 mee naar huis voor haar eerste prestatie op een gouden medaille.

Oké, dit is mijn eerste kopje koffie; kun je me vertellen wat erin zit?” Een bezoek aan Huize Schouten zal steevast resulteren in het formuleren van een heerlijk vernuftig plan van aanpak. De hele werkdag zullen klanten komen en gaan. Ze komen altijd terug, en het zal nooit via de hoofdingang. Dat is in West-Friesland altijd zo geweest en de familie Schouten doet er alles aan om nieuwkomers zich daar thuis te laten voelen. Er wordt van je verwacht dat je op een of andere manier bijdraagt ​​aan het succes van het familiebedrijf. Ik veel werk verzet en zo konden ze het uitbouwen tot een onderneming met een waarde van enkele miljoenen dollars.

De 25-jarige Andijk, een van de 69 schaatsers, reed redelijk goed vooraan in het peloton en wist af en toe zelfs de afstand te overbruggen. In totaal waren er 69 schaatsers. De lichten gingen uit toen Ineke Dedden, Roza Blokker, Nicky van Leeuwen, Jade van der Molen en Merel Bosma ongeveer 12 circuits voor de finish verantwoordelijk waren voor het maken van een gat in de baan. De renners, waaronder Schouten, kregen lof voor hun inzet in de laatste ronden van de wedstrijd. In de eindsprint bleek Dedden, een inwoner van het bekende schaatsstadje Heerenveen, de meest succesvolle en won hij de wedstrijd.

Helaas voor haar was dat het punt waarop de Olympische verdeelsleutel goed begon te werken. Want er is geen magisch getal dat, vermenigvuldigd met drie keer de hoeveelheid goud, gelijk is aan € 90.000. De tweede gouden medaille shij won droeg niet hetzelfde gewicht als de eerste. We zullen. Dat is nog steeds het equivalent van 20.000 euro. Vanwege de geringere zeldzaamheid is de derde goudbaar slechts € 10.000 waard, wat een derde is van de oorspronkelijke waarde. Schouten krijgt nog eens € 5.000 extra vanwege haar bijdrage aan het bronswinnende achtervolgingsteam voor vrouwen. Door zijn schaatsinspanningen wist Schouten het respectabele bedrag van 65.000 euro bij elkaar te krijgen.

Schouten is lid van het Gouden Plogenachtervolgingsteam na het winnen van de 5000 meter wedstrijd op de Wereldkampioenschappen Afstanden in Heerenveen. Ze eindigde op de tweede plaats op het EK All Round competitie. De Wereldbeker op zwel de Lange die was gegraveerd met het Corona Pandemic-ontwerp produceerde 10 slots en de winnaars van die slots namen de pot met goud mee naar huis.

Vanwege de lange afstanden en talrijke starts, kon er maar één winnaar zijn om het professionele raceseizoen van het volgende jaar te beginnen. Op de 3000 meter wedstrijd in Salt Lake City, Utah, eindigde Schouten op de tweede plaats, achter Esmee Visser, die een nieuw record vestigde voor Nederland. Samenvattend kwam Alleen Martina Sáblková een stap of twee dichter bij haar doel.

Irene Schouten Vermogen
Irene Schouten Vermogen

De atleten hebben er persoonlijk profijt van als ze een plaquette mee naar huis nemen, waardoor de reputatie van Nederland als sportieve krachtpatser internationaal verbetert. Volgens de toelichting van Van der Knaap is de waarde van een gouden medaille in Nederland dertigduizend euro. De beloning voor de zilveren medaille is 22.500 euro, terwijl de uitbetaling voor de bronzen medaille slechts 15.000 is. Het komt niet eens in de buurt van goed, en er zijn geen mogelijkheden om activa op te bouwen.