Jasper Cillessen Leeftijd

Spread the love

Jasper Cillessen Leeftijd:- Cillessen bracht zijn jeugd door in de stad Nijmegen, ondanks het feit dat hij in Groesbeek werd geboren. Bij De Treffers maakte hij zijn debuut als profvoetballer. Ondanks dat hij het erg slecht deed op het Cito-examen, besloot hij zich in te schrijven bij de Gemeente.

Jasper Cillessen Leeftijd
Jasper Cillessen Leeftijd

afgeprijsd. Nadat Kenneth Vermeer de ploeg had verlaten, werd De Groesbeker in eerste instantie gezien als een mogelijke vervanger voor de reservekeeperspositie van het team. Dit besluit is echter uiteindelijk genomen. Cillessen maakte in september zijn eerste optreden voor Ajax. Hij wist zijn plek voor de KNVB-bekerwedstrijd tegen VV Noordwijk met succes te behouden. Hij maakte zijn debuut in de maand oktober.

Zijn basisschool Daarvoor had hij de twee jaar daarvoor als stagiaire voor de club gewerkt. Tijdens zijn ambtstermijn bij NEC speelde Cillessen in alle jeugdteams van de school. Hij reisde naar Jong NEC om te spelen direct nadat hij zijn eerste deal tekende bij een professionele organisatie. Cillessen maakte voor het eerst kennis met de vrouw die zijn langdurige minnaar en levenspartner zou worden terwijl hij nog studeerde aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding.

Het gaat om Arnhem. Zijn contract werd verlengd en hij werd consequent gekozen voor het eerste elftal. Dat zijn de twee redenen waarom. Gábor Babos maakte zijn eerste start voor NEC op 16 september tegen SC Heerenveen, nadat hij de maand augustus moest missen vanwege een blessure. Tijdens deze specifieke wedstrijd werd hij erkend als de “Man of the Match”. Cillessen bleef het hele seizoen de primaire doelman van New England College.

zijn debuut voor het Nederlands Elftal Na wekenlange besprekingen zette hij in augustus een contract met Ajax op papier dat hem de komende vijf jaar in dienst zal houden. Vlak voor zijn vertrek ging het gerucht dat hij die avond niet zou deelnemen aan het duel tussen Heracles Almelo en Feyenoord. Ajax betaalde een miljoen euro voor de basisprijs van de keeper, plus nog eens een miljoen euro premie en een deel van de toekomstige verdiensten van de keeper.

Jasper Cillessen Leeftijd
Jasper Cillessen Leeftijd

Vanwege zijn uitstekende prestaties tijdens deze ontmoeting, werd hem de titel “Man of the Match” toegekend als een eervolle erkenning. Cillessen was de primaire doelman van NEC na de comeback van Babos, ondanks de aanwezigheid van Babos als potentiële concurrent. Ondanks het feit dat hij kortstondig opnieuw werd getekend door een ander team, besloot het team zijn contract niet na te komen. Deze beslissing werd genomen ondanks het feit dat hij snel opnieuw werd ondertekend door een ander team.

Ze had haar middelbare schoolopleiding afgerond voordat ze de overstap maakte. Cillessen voerde assessments uit met elk van de NEC-teams. Zijn eerste professionele deal was bij Jong NEC en hij is bij het team gebleven sinds hij bij hen tekende. Cillessen had zijn eerste ontmoeting met de vrouw die zijn echtgenote zou worden terwijl hij student was aan de Arnhemse Academie voor Lichamelijke Opvoeding (ALO). Na er lang over te hebben gepraat, besloot het panel dat hij moest worden ingeslapen.

Arizona State speelt Arizona in een wedstrijd die meetelt voor de conference. Al na een paar minuten kon Cillessen het overnemen als startende keeper van de ploeg in plaats van de geblesseerde Vermeer. In de laatste minuut van de wedstrijd kwam hij met een cruciale redding die de wedstrijd op gang hield. Cillessen kreeg de meest prestigieuze prijs bij de club in de maand april, toen hij meedeed aan het jeugdteam van Ajax en de prijs won.

Hij maakte deel uit van het team van Jong Ajax dat de finale van de Promise Cup won door het team van Jong FC Utrecht te verslaan. Ondanks dat de stand gelijk stond toen de reguliere speeltijd eindigde, wist Joao Veltman het winnende doelpunt te scoren tijdens de extra speeltijd. Op 3 mei werd nog een prijs uitgereikt en dat was de tweede prijs. Het kampioenschap werd gewonnen door Cillessen en Ajax die zegevierden op VVV-Venlo.

eerste plaats op het nationaal kampioenschap. In februari van dat jaar speelde hij zijn eerste wedstrijd in Europa voor zijn club, een thuiswedstrijd tegen Steaua Boekarest. Bij de rust, toen de ploeg al in een dominante positie stond, moest Vermeer de plaats van Cillessen innemen ondanks het feit dat de ploeg al aan de leiding stond. Ajax won de wedstrijd. In de loop van het seizoen had Cillessen een reeks van zes wedstrijden waarin hij een tegenstander niet liet scoren.

Toen de ploeg van Cillessen in februari in de halve finale van de KNVB-beker tegen AZ speelde, was het de eerste keer dit seizoen dat hij niet in staat was de nul te houden. Ajax werd uitgeschakeld in de bekercompetitie na verlies in een van hun wedstrijden. Omdat Vermeer in april geschorst was voor de wedstrijd tegen PSV, kreeg Cillessen de kans om in de plaats van Vermeer te spelen. Bij De Treffers won de hele wedstrijd en leverde hem de titel van kampioen op.

Jasper Cillessen Leeftijd
Jasper Cillessen Leeftijd

Als direct gevolg hiervan deed hij zijn eerste voetbalervaring op. Ondanks het feit dat hij een onvoldoende had behaald op het Cito-examen, werd hij toegelaten tot de Gemeentelijke Scholengemeenschap in Nijmegen. Als onderdeel van zijn deelname aan het NEC-jeugdprogramma waagde hij zich naar die regio om deel te nemen aan een aantal sportevenementen, waaronder volleybal en voetbal. Ondanks dat hij daar twee jaar eerder als stagiair had gewerkt, waren zijn ouders ervan overtuigd dat hij een lagere opleiding had.

Nijmeegse studenten- en faculteitsgemeenschap. Tijdens zijn tijd bij het NEC zette hij zijn opleiding voort tot op de middelbare school en was actief in het jonge voetbalprogramma. Na twee jaar als stagiair bij de club te hebben gewerkt, vertelden zijn ouders hem dat hij niet weg kon voordat hij zijn taken daar had beëindigd.

In hetzelfde jaar dat hij werd verheven tot het eerste elftal, kreeg hij een contractverlenging om ervoor te zorgen dat hij in het team zou blijven. Als direct gevolg van een blessure van Gábor Babos in de maand augustus, kreeg hij de kans om te starten in zijn eerste wedstrijd in het NEC, dat plaatsvond tegen Heerenveen.

ongeacht hoe goed Babos herstelde van zijn blessure. De club heeft besloten de relatie te verlengen in plaats van zich te houden aan de beperkingen die in het contract zijn vastgelegd. Na zijn selectie door Omroep Gelderland als beste voetballer van de regio, kreeg hij in de maand juni een uitnodiging van het Nederlands Elftal om deel te nemen aan een oefentour in Zuid-Amerika. Tijdens deze specifieke reis slaagde hij daar echter niet in.