Jenny Strömstedt Sjuk

Spread the love

Jenny Strömstedt Sjuk;- Det är Jenny Stromstedts 16:e år i Nyhetsmorgon-programmet, vilket gör henne till en veteran på evenemanget. I sin första sändning fick hon sällskap av Steffo Tornquist och de två hästarna syns ofta i samma stall i boxen idag.

Jenny Strömstedt Sjuk
Jenny Strömstedt Sjuk

Jenny, precis som många andra, tog lite ledigt under semestern och det kan vara tufft att komma tillbaka i svängningen efter en paus; detta är något som de flesta människor kan identifiera i sig själva också.

Och Jenny är inte heller ett undantag från denna norm. Det är ingen hemlighet att Jenny alltid ser härlig och pigg ut på Nyhetsmorgon, men hon har nyligen publicerat ett foto på sig själv som har alla i ett tillstånd av häpnad.

Jenny Stromstedt, den 48-åriga TV4-programledaren för “Nyhetsmorgon”, har tagit en paus från programmet sedan några veckor tillbaka. Däremot planerar hon att återvända till morgonsoffan på lördag och kommer att förklara sin frånvaro i ett Instagram-inlägg.

“Efter att ha burit min covid under de senaste veckorna är jag äntligen redo att återgå till jobbet. Efter att ha smittats av både ungdomar hemma och min soffpojkvän Steffo Tornquist började jag tro att jag var immun.

Jenny Stromstedt, som brukar vistas i boxen, har försvunnit sedan vår senaste besiktning. Hon avslöjar nu att hon varit sjuk i corona en tid och att det är grunden till hennes beteende. För den femte säsongen av relationsprogrammet Tillsammans med Stromstedts filmade hon och Niklas Stromstedt 2021. En av programmen var bland annat Stromstedts.

Tidigare har de besökt Lena Olin och Lasse Hallström, Mikael Persbrandt och Sanna Lundell, Marie Göranzon och Jan Malmsjo, Peter Forsberg och Nicole Nordin, Carl Bildt och Anna Maria Corazza Bildt samt en rad andra par.

Alla 48 avsnitt av TV4-programmet Brottsjournalen, som pågick 2018 till 2020, regisserades av henne och professor Leif GW Persson.

Som goodwillambassadör för Unicef ​​Sverige har Stromstedt varit på plats sedan 2015. För Unicef ​​har hon besökt Libanon, Kenya, Malawi och Zambia bland annat för att ge en rapport om organisationens arbete. TV4:s årliga UNICEF-galasändning på TV4 2019, 2020 och 2021 regisserades också av henne 2019.

Hon skrev barnboken Children Who Changed the World 2020 tillsammans med illustratören Beata Boucht (Max Strom förlag, 2020). Biblioteksförbundets fackbokpris för unga vuxna, Carl von Linné-plaketten, gav denna bok Adlibrispriset 2020.

En trädgårds- och livsstilspodcast med titeln Rode vita rosen kommer att produceras av henne med tv-personligheten Victoria Skoglund från och med 2020.

Jenny Stromstedt undrade varför hon inte hade fallit av för sjukdom trots att så många människor runt omkring henne var sjuka.

Jenny Strömstedt Sjuk

EN HYBRIS kan aldrig förbli ostraffad, skriver Jenny Stromstedt. “Jag hade börjat anta att jag var immun efter att ha lyckats smitta både unga hemma och soffälskaren Steffo Tornquist.” Med både unga människor hemma och min soffpojkvän som drabbat mig av sjukdomen, hade jag börjat tro att jag var immun.

För ungefär två veckor sedan började hon känna av effekterna av sitt tillstånd. Sjukdomen som drabbade Jenny Stromstedts arbetskamrat Steffo var inte densamma, men hon är fortfarande utmattad.

Andra har uttryckt sitt stöd för Jenny Stromstedt i artikelns kommentarsfält, däribland hennes medarbetare Anders Pihlblad:

“Det är jättekul att du är tillbaka”, inleder han meddelandet.

Steffo Tornquist, hennes dåvarande 65-åriga följeslagare, fick diagnosen covid-19 i november. Det följdes av att han kom ihåg hur han lades in på sjukhus och fick syrgas och ett IV-dropp under en svår sjukdom. Jenny Stromstedts liv blev mindre komplicerat med tiden.

“Sådan HYBRIS måste däremot få slippa straff. Kerstin hävdar dock att hon inte har varit sjuk alls utan varit trött och behöver en människomadrass för kvällens sömn.”

Kerstin, Jenny Stromstedts katt, kan ses sova på Jennys mage på bilden som finns med i inlägget.

Samtidigt skickar Jenny ett positivt besked till publiken. Hennes återkomst till “Nyhetsmorgon” är planerad till denna lördag.

När hennes tre barn blev sjuka, gjorde hon en rad tester för att se om de hade antikroppar eller sjukdomen, men hon kunde undvika att få något av dem, som hon hade sagt. Steffo Tornquist, hennes stallkamrat i Nyhetsmorgon, var sjuk i corona i november.

Hon återvände hem till Niklas Stromstedt med familj och vänner efter julaftonsföreställningen där Jenny och Steffo höll upp en låda på morgonkvisten. Steffo stannade på stationen för att hjälpa till med sändningen.

“Det är julafton! När vi släpade havsvatten över isblock för att diska efter att en av oss blivit sjuk, hydroforen bröt samman och norrut rasade, tänkte vi med beundran på våra mammor. Saker går inte alltid enligt planera, så det är säkert att säga. När gästerna skulle anlända dagen efter var kylen överfull med tillräckligt med mat för alla.

Jenny Strömstedt Sjuk
Jenny Strömstedt Sjuk

Niklas och Jenny tillbringade den andra dagen av sin semester på en fjällresort, där de hade en fantastisk tid att koppla av och komma bort från allt.