Joost Klein Ouders

Spread the love

Joost Klein Ouders:- Joost Klein werd in Groot-Brittannië opgevoed door zijn ouders, die beiden werkten. Zijn twee oudere broers en zussen zijn ongeveer vijftien jaar ouder dan hij. EenhoornJoost was de naam die Klein gaf aan het YouTube-kanaal dat hij in 2008 lanceerde, toen hij nog maar 10 jaar oud was, met de hulp van zijn vader. Joost, wiens voornaam Joost Klein is, is een bekende auteur, muzikant en YouTuber uit Nederland. In 1983 bracht hij de singles “Scandinavische Jongen” en “Joost Klein 2” uit, evenals de albums “M van Marketing” en “Albino”, die bijdroegen aan zijn bekendheid.

Joost Klein Ouders
Joost Klein Ouders

In 2010 kon hij zijn vader niet redden van de langdurige ziekte waar hij tegen vocht. Omdat ze zo bezig was met het zorgen voor haar kind en haar man, verloor Joosts moeder uiteindelijk haar verstand. Het was de enige optie die voor ons beschikbaar was, en we hadden geen andere keuze dan haar in een residentiële instelling te plaatsen. Toen Joost, zijn broer en zijn zus binnenkwamen, ontdekten ze dat hun moeder niet reageerde en op de bank lag. Dit was net toen de dingen omhoog begonnen te kijken. Ze kreeg een hartaanval en werd opgenomen in het ziekenhuis.

Op die manier heeft hij een goed gevoel van controle over zijn leven, en als hij ooit hulp nodig heeft of gewoon geen zin heeft om iets te doen, kan hij altijd rekenen op zijn hechte vriendengroep voor steun en hulp. Dit geeft hem een ​​goed gevoel van controle over zijn leven. Bekende mensen Ik ben niet van plan te rekruteren voor bedrijven één, twee of drie. Ja, we zullen uiteindelijk met dat feit van het leven in het reine moeten komen. Een van de belangrijkste voordelen van het leven in deze tijd is dat je tegenwoordig veel zelf kunt doen, waaronder het uploaden van je eigen creaties naar streamingdiensten als YouTube en Spotify.

Het tweede album van de jonge Nederlander, dat op zijn eigen label Albino Sports zal verschijnen, is inmiddels in de opnamefase. Hoewel we voor die tijd al een paar mixtapes hadden uitgebracht, markeerde de release van Albino begin dit jaar het begin van onze echte doorbraak. De slimme teksten van het album onderscheiden het van andere albums, ondanks het feit dat de kloppende geluiden van het album ongetwijfeld vermakelijk zijn. In 1983 kon Joost hierin beduidend meer vooruitgang boeken.

In 2008, toen hij 10 jaar oud was, begon hij films op internet te plaatsen. In de loop van de tijd richtte hij Eenhoornjoost op als zijn persoonlijke kanaal op de site voor het delen van video’s. Zijn films bevatten alles van humoristische sketches tot instructieve vignetten van verschillende lengtes. De populariteit van zijn kanaal op YouTube katapulteerde hem naar de voorhoede van de entertainmentindustrie op nationale schaal. De YouTuber stapte in 2016 over op het maken van muziek en zijn eerste single, genaamd “B*tches”, kwam datzelfde jaar uit.

Er zullen geen echte postbodes aan dit project werken. Ondanks dat hij is aangesloten bij Top Notch, het meest succesvolle hiphoplabel van Nederland, is het geruststellend om te weten dat ik back-up heb, maar ik maak er een punt van om zoveel mogelijk zelf te regelen . Dat we dit eindelijk kunnen doen, is het mooiste. Om te beginnen, heb je alleen wat zelfvertrouwen en een ondernemersmentaliteit nodig. Zorg dat je een goed begrip krijgt van wat hij zegt. Hij wijdt zijn onverdeelde aandacht aan de taken die voor hem liggen. Beschouw het volgende voorbeeld van hoe kortzichtig sommige Nederlanders kunnen zijn: als je een grap maakt, zullen de Nederlanders concluderen dat je niet serieus bent over wat je zegt.

Het is vrij onwaarschijnlijk dat het grote publiek niet weet dat Joost Donnie veel dank verschuldigd is voor zijn prestaties in de muziekindustrie. Daarvoor hadden Joost en Donnie al samengewerkt aan een nummer genaamd “René Froger”, dat in het verleden werd uitgebracht. M van Marketing was de naam van hun samenwerking, en Parmesan en Linkerbaan waren de meest succesvolle hits van dat album.

Joost weet hier net zo weinig van als alle anderen. Het is mogelijk dat hij het zelfs voor ons wil demonstreren! Joost Klein heeft zichzelf gewoonlijk geportretteerd in de persona van een clown in al zijn video’s en Snapchat-verhalen. Hij wekt altijd de indruk in een speelse bui te zijn en is klaar om een ​​glimlach op de gezichten van anderen te toveren.

Het was op 21 maart 2018 dat hij debuteerde als soloartiest met de release van zijn debuutsingle, die de naam “Meeuw” kreeg en momenteel beschikbaar is bij alle digitale muziekaanbieders. De stad Los Angeles werd gebruikt bij de productie van zowel het nummer als de bijbehorende videoclip. Een maand na de release van het album, op 26 april, kwam de single “Ome Robert” beschikbaar. Klein en Donnie staan ​​op het album M van Marketing, dat op 3 augustus 2018 werd gepubliceerd en een gezamenlijke inspanning was. Dit album heeft 11 nummers, waarvan sommige getiteld Stockholm, Domme Patta, Leipe Dennis en Vogel op de Hek, respectievelijk.

In hetzelfde jaar bracht hij zijn eerste EP uit, getiteld “Dakloos”, en in 2017 bracht hij zijn eerste volledige album uit, getiteld “Scandinavian Boy”.Tussen 2017 en 2018 was hij getekend bij het Top Notch label en werkte hij samen met een aantal bekende muzikanten aan verschillende projecten. Anno 2019 is hij de eigenaar en exploitant van zijn eigen platenlabel Albino Sports. In hetzelfde jaar bracht hij een album uit onder de naam “Albino”.

Vanuit het niets doemt een bordje “Kom goed” op op de grond. Dat is een andere service die we hem aanbieden. De in Amsterdam woonachtige YouTuber vertelt er open en eerlijk over: “Mijn broer en zus zorgen geweldig voor me.” Dan lijkt het erop dat die uitspraken hem volledig overrompelden. “Ik heb het nog nooit eerder gezegd!” riep de spreker uit, volkomen verbijsterd.

De release van Joost’s debuutalbum, getiteld Albino, kwam ongeveer zes maanden na de eerste aankondiging van de aanstaande release. Deze CD bevat zowel eerder uitgebrachte nummers als “Ome Robert” en “Meeuw” als totaal nieuwe composities die speciaal voor deze release zijn geschreven. Hoewel “Joost Klein” en “Bus Gemist”, beide met Mick Spek, ook enorme hits zijn, is “Albino” het nummer dat de meeste aandacht heeft gekregen.

Joost Klein Ouders
Joost Klein Ouders

Na nog eens drie maanden, op 2 november 2018, bracht Tantu zijn nieuwste nummer uit, getiteld “Chubby”. In dit nummer bespreekt Klein hoe hij werd geboren met een matige hoeveelheid overgewicht. René Froger is de naam van een nummer waar Donnie en Klein aan hebben meegewerkt. Een ander nummer met Donnie is getiteld ‘Broom’ en staat op de mixtape met het label ‘Scandinavian Boy’.