Karl Peter Griesemann

Spread the love

Karl Peter Griesemann:- Had een geboortejaar in de jaren vijftig. Op dat moment was hij 72 jaar oud. Niemand is zich bewust van zijn raciale achtergrond. Hij stond in heel Duitsland bekend als een succesvol zakenman. Door een gebrek aan druk in de cabine vielen vier passagiers aan boord van Karls privévliegtuig na twee uur in de lucht om het leven, waarna het vliegtuig neerstortte in de Oostzee, met de dood van iedereen aan boord tot gevolg. Hij was een piloot in zijn eigen recht.

Karl Peter Griesemann
Karl Peter Griesemann


Het jaar 1950 markeerde het begin van Karl Peters leven in deze wereld. Hij was een man van 72 jaar, dus dat was hij ongetwijfeld ook. Er is geen manier om zijn raciale achtergrond te bepalen. Hij stond in heel Duitsland bekend als een succesvol zakenman. Door een gebrek aan druk in de cabine vielen vier passagiers aan boord van Karls privévliegtuig na twee uur in de lucht om het leven, waarna het vliegtuig neerstortte in de Oostzee, met de dood van iedereen aan boord tot gevolg. Hij was de piloot van het “Ghost Plane” dat neerstortte in de Oostzee en was lid van een van de carnavalsgroepen die het langst in Keulen optraden.

De Cessna 551 was het model van het vliegtuig waarmee Karl Peter Griesemann vloog, en de Oostenrijkse regering was degene die de registratie van het vliegtuig bezat. Hij reisde in een privévliegtuig met zijn vrouw, zijn dochter (Lisa) en de vriend met wie ze reisde (Paul). Uit het volgen van zijn internationale vlucht bleek dat hij afdaalde en langzamer ging rijden. Op 5 september 2022 bleek dat er niet genoeg zuurstof in het vliegtuig was om een ​​van de passagiers wakker te maken of te bewegen.

Geschreven door Karl Peter Griesemann Hij stond in heel Duitsland bekend als een succesvol zakenman. Op 5 september 2022 overleed Karl Peter Griesemann, die zijn hele leven 72 jaar oud was geworden. Zijn werkgever, Quick Air, beweert dat hij een passagier was van het privévliegtuig dat voor de kust van Letland in de Oostzee neerstortte toen het van Spanje naar Letland vloog.

Na drie uur door Europa te hebben gevlogen met niemand aan de controle vanwege een gebrek aan zuurstof, zou het privévliegtuig van een invloedrijke Duitse zakenman in de Oostzee zijn neergestort. Het vermoeden bestaat dat de man bij het ongeval om het leven is gekomen.Daarna werd het controlecentrum in Frankrijk gealarmeerd en werden twee straaljagers uitgezonden om het vliegtuig in de gaten te houden.De Zweedse reddingsdienst, die boten, vliegtuigen en een helikopter naar het crashgebied stuurde, maakte de precieze locatie bekend aan de media.

“We hebben ontdekt dat het vliegtuig is neergestort (in het water) ten noordwesten van de stad Ventspils in Letland”, aldus een woordvoerder in een verklaring.Karl-Peter Griesemann, 72, zijn vrouw Juliane Griesemann, 68, hun dochter Lisa Griesemann, 26, en haar metgezel Paul Griesemann, 27, kwamen allemaal om toen het druksysteem van het vliegtuig het kort na het opstijgen vanuit Jerez, Spanje, uitviel.

Daarnaast zei Antonsson dat “er geen menselijke resten zijn gevonden.” Het is niet bekend hoe het vliegtuig tijdens zijn reis van koers raakte.Om ongeveer 20:00 uur stortte een Cessna 551 die door het Zweedse luchtruim boven de regio was gevlogen in de Oostzee, niet ver van Ventspils (1800 GMT).De daling van het vliegtuig versnelde naarmate het dichter bij de kust van Letland kwam.Volgens Antonsson was de reden dat het voertuig crashte omdat het “geen benzine meer had”.

Zijn bedrijf, Quick Air, bevestigde maandag dat het privévliegtuig van de Duitse miljardair Karl-Peter Griesemann, dat verdween boven de Oostzee voor de kust van Letland nadat het vanuit Spanje halverwege Europa was gevlogen zonder te reageren op de oproepen van de controllers, was inderdaad zijn vliegtuig. Het incident vond plaats nadat het vliegtuig van Spanje naar Letland was gevlogen zonder te reageren op de oproepen van de verkeersleiders. Zondagmiddag werden vliegtuigen uit Duitsland en Denemarken gestuurd om het vliegtuig in de gaten te houden terwijl het over Noord-Europa vloog. Ze hebben echter geen passagiers of bemanningsleden aan boord van het vliegtuig waargenomen.

Een passagier aan boord van een gekaapt vliegtuig werd afgelopen dinsdag betrapt nadat hij had gedreigd het vliegtuig een supermarkt in Mississippi binnen te vliegen.Volgens de gegevens van vluchtvolgsystemen vertrok een Cessna 551 met een Oostenrijkse registratie op een zondagmiddag vanuit Jerez in Zuid-Spanje, omgeleid via Parijs en Keulen, en dook vervolgens in de Oostzee op enige afstand ten oosten van Gotland. Jerez ligt in de provincie Andalusië in Europa.

Griesemann is zijn hele leven een vast onderdeel geweest van de jaarlijkse carnavalsvieringen in Keulen. Keulen is de grootste stad in West-Duitsland en is een focus voor de robuuste katholieke geschiedenis van de regio.Het Letse luchtvaartagentschap meldt dat reddingsteams uit Letland, Litouwen en Zweden momenteel aan het werk zijn op de plaats van de ramp. Deze teams zijn uitgerust met boten en helikopters. Dat meldt de British Broadcasting Corporation (BBC)tde CIA meent drie vliegtuigonderdelen te hebben gevonden. De nieuwslezer zei dat er olie in het gebied was gevonden en Liva Veita, de woordvoerder van de organisatie, bevestigde dat dit waar was.

Karl Peter Griesemann
Karl Peter Griesemann

Hij stond in heel Duitsland bekend als een succesvol zakenman. Op 5 september 2022 overleed Karl Peter Griesemann, die zijn hele leven 72 jaar oud was geworden. Zijn werkgever, Quick Air, beweert dat hij een passagier was van het privévliegtuig dat voor de kust van Letland in de Oostzee neerstortte toen het van Spanje naar Letland vloog. Als je meer wilt weten over Karl Peter Griesemann, blijf dan de rest van dit artikel lezen.