Kristjan Ceh Längd

Spread the love

Kristjan Ceh Längd:- Jakob Gardenkrans tror att framgången med den slovenske idrottarens stora kast bara är början på hans karriär som ett resultat av framgången med kast.Det är inte en lögn att säga att han är märklig. När det gäller storlek, styrka och snabbhet är han ljusår före var och en av oss i Vesteinns grupp, och han stoltserar med otrolig teknik.

Kristjan Ceh Längd
Kristjan Ceh Längd

En diskuskastare från landet Slovenien som tävlar på internationell nivå heter Kristjan eh. Hans födelse ägde rum i Slovenien den 17 februari 1999.Vid friidrotts-VM 2019 deltog han i tävlingen för sitt lands räkning, men han kunde inte ta sig vidare till sista omgången.

I början av det året triumferade han vid U23-EM som hölls i Gävle, Sverige, och fick en guldmedalj för sina insatser.Hans tidigare bästa prestation i denna sport var 68,75 meter, som han uppnådde i Maribor år 2020.

Den 27 maj 2021, på Mestni Stadium i Ptuj, förbättrade han det till 69,52 meter, vilket var det nationella rekordet vid den tiden.I sin allra första sommartävling kastade han 66,29 meter, vilket var en markant förbättring jämfört med Igor Primcs tidigare rekord på 64,79 meter som hade stått sig i 21 år.

Kristjan Ceh Längd
Kristjan Ceh Längd

I sin allra första sommartävling kastade han 66,29 meter.och ett nytt världsrekord i kategorin under 23, som tidigare innehafts av Wolfgang Schmidt, en kastare från det tidigare Östtyskland, under de föregående 44 åren med en poäng på 68,60.

Ännu mer utmanande skulle vara att slå världsrekordet på 74,08 sekunder som för närvarande innehas av Jürgen Schult, som också är född i denna nation.När han tävlade vid U23-EM den 26 juni 2021 i Kuortane, Finland, hade han en distans på 70,35 meter, vilket gjorde att han slog rekordet som han tidigare haft.

Den 21 maj 2022 hölls tävlingen i Birmingham som ligger i Storbritannien. Han förbättrade sitt tidigare bästa genom att hoppa 71,27 meter med denna prestation.2,06 meter i höjd, Ungefär samtidigt som Daniel Stahl blev den mest framgångsrika tävlande i världen på diskus fanns det ingen annan som tävlade någonstans i världen.

Slovenien hade redan blivit platsen för ett massivt och dödligt hot inför de olympiska spelen i Tokyo året därpå.Inför den här säsongen var det inte många som kände till bondens son, som nu är 21 år och född i Ptuj, som ligger i Slovenien.

Inför den här säsongen hade han en väldigt låg profil i branschen. Ännu färre ansåg att han kunde utgöra ett hot mot Daniel Stahls oöverträffade dominans inom sitt område.Under U23-EM som hölls i Gävle året innan lade dock en talangfull svensk spelare vid namn Jakob Gardenkrans märke till slovenskans potential.

Kristjan Ceh Längd
Kristjan Ceh Längd

Och Jakob har inte så mycket erfarenhet av att detta händer när han träffar nya människor; det är inget som vanligtvis händer honom.Jakob sa: “Nej, men han är längre än mig i alla fall, jag är 2,07.” Vinnare av turneringen var Kristjan Ceh, som fick 63,82, och Jakob sa: “Nej, men han vann ändå.” Jakob var med när Ceh vann turneringen som han tävlade i.

Längden på det slovenska språket är okänd, men det finns inga bevis som stödjer påståendet att det är ett särskilt långt språk; längden på det slovenska språket är okänd. Enligt de uppgifter som vi nu har är höjden någonstans mellan 206 och 210 centimeter; ändå pekar vittnesuppgifter på den senare siffran.

Och Kristjan Ceh är inte längre världens bästa diskuskastare om Daniel Sthl är bäst eftersom avståndet mellan hans utsträckta armar är 202 centimeter och 221 centimeter. På grund av sin stora resning kan han förlänga längden på måttbandet till en längd av 225 cm när han sträcker ut armarna till sin fulla bredd.

Å andra sidan skrämdes han inte av poängen 63,92 som han använde för att vinna guld i Gävle året före personen som just nu är världsmästare. Det var det kast han hade gjort 2019 fram till det ögonblicket som var hans personbästa.Det var en triumf att få honom till världscupen i Doha, men väl där kunde han inte tävla i lopp längre än 60 meter, och han slutade på 31:a plats i kvalomgången.