Laila Bagge Ung

Spread the love

Laila Bagge Ung:- Laila slår sig tillbaka i den rymliga soffan och njuter av en kopp kaffe medan hon gör det. Efter en kort stund hoppar en av hundarna upp på soffan, vilket gör att kaffet rinner ut överallt.Hon kunde hitta kärleken med Korosh Kananian, som var betydligt yngre än henne, och de två har varit tillsammans ända sedan de träffades första gången.

Laila Bagge Ung
Laila Bagge Ung

Trots de många års mödosamma ansträngningar hon lagt ner på detta var hon framgångsrik.Mot bakgrund av det ovanstående bör det noteras att de förutom att ha en utomäktenskaplig förbindelse med varandra även samarbetar professionellt och är delägare i samma företag. I slutet av föregående år lanserade Laila och Korosh sitt kombinerade hud- och hårvårdsföretag under namnet Kola.

Efter två månader kunde de dela med sig av den fantastiska nyheten att deras produkter så småningom skulle finnas att köpa i de butiker som drivs av Apoteket hjertet och Apoteket AB över hela Sverige.

Organisationen som helhet skördar stora fördelar som ett direkt resultat av detta, men dessa prestationer hade inte varit möjliga utan en stor insats från varje individ.

Det verkar åtminstone som om Laila Bagge är begåvad inom mer än ett område, vilket med största sannolikhet är anledningen till att hon gjorde en så enastående prestation. Men hon har tagit beslutet att visa upp en färdighet från sitt förflutna som bara ett fåtal utvalda människor känner till.

Ett betydande antal kappor, hattar och par skor finns i villans korridor. Förutom Laila bor hennes man, Korosh, och deras pojkar, Liam, 16, och Kit, 8, samt Brorsan och Ramos, här tillfälligt.

Vardagsrummet har en stor, vacker och ljus beigefärgad matta, och mycket av inredningen är gjord av högkvalitativa svarta och mässingsmaterial.

Korosh kom med förslaget att de skulle starta sitt eget varumärke på grund av skadan som hade gjorts på Lailas hår av förlängningarna, blekningen och stylingen som hon hade genomgått. Detta koncept gav upphov till namnet Kolai, som är en kombination av de första bokstäverna i hennes partners namn och de första bokstäverna i hennes eget namn.

Laila Bagge Ung
Laila Bagge Ung

Senare, under våren, kommer hudvårdsserien att göras tillgänglig för konsumenterna. På hösten gjordes hårartiklarna tillgängliga för allmänheten. speciellt jag. Jag är van vid att jag får mycket mer uppmärksamhet än andra kändisar.

Eftersom det var mitt val att göra den här förändringen i mitt liv, är det ingen mening för mig att fortsätta sitta här och vara olycklig över det. Det faktum att ett förstoringsglas används på dig är dock till fördel för alla inblandade.

Vi utgör en relativt liten del av befolkningen i Sverige och har därför inte råd att göra några fel; annars går allt åt helvete. Det är trevligt att veta att andra uppskattar att tänka på mig och gör det ofta.

Sedan finns det de så kallade “nallekändisarna”, som kan bli överdrivet berusade eller avsluta sitt eget liv, men de kommer fortfarande att bli varmt förlåtna för det beteende de har visat, trots att de har gjort någon av dessa saker . Å andra sidan gäller detta mig.

Hon började sin anställning i var och en av dessa roller inom samma kalenderår. Å andra sidan har det för Laila Bagge utvecklats till något som är mer än bara radio. Våren 2028 fick hon en inbjudan att delta i sitt alldeles egna realityprogram “Lailaland”, som producerades åt henne av produktionsföretaget som hon ägde och visades på tv-nätverken Viafree och TV3.

“Jag ber dig titta på den här bilden på mig från 1990-talet, när jag var medlem i ett tjejband som nyligen hade skrivit på ett skivkontrakt. Detta ägde rum innan Spice Girls kom, för att vara mer specifik.

“(Jag är den längst till höger som bär jeans”)”, skriver hon i ett inlägg på Instagram vid sidan av en bild på hela bandet. Inlägget innehåller även hashtaggen #bandgoals. Utöver det innehåller inlägget hashtaggen #bandgoals.

Laila Bagge Ung
Laila Bagge Ung

Trots att Laila Bagge har mycket på sin tallrik fortsätter hon att vara framgångsrik trots de många ansvarsområden hon ansvarar för. Hon har tagit beslutet att visa upp en av sina färdigheter från det förflutna, som inte alla är bekanta med.

Hon tror att detta kommer hjälpa henne att sticka ut från mängden.Hon åtföljde bilden hon publicerade på Instagram med meddelandet “Erbjuder det här fotot från 90-talet.”

Laila Bagge, som nu är 47 år, har varit ett välkänt ansikte för Sveriges folk ända sedan hon debuterade som jurymedlem på TV4-succén I Dol 2008 tillsammans med sina kollegor Anders Bagge och Anderas Carlsson.

Sedan dess har hon gjort totalt åtta framträdanden över programmets åtta olika säsonger. Det har även varit inblandning från Anders Bagge och Anderas Carlsson i initiativet.Hon debuterade på Idol 2008 och året därpå, 2009, tävlade hon i tävlingen Let’s Dance tillsammans med Tobias Wallin. Båda dessa ansträngningar var gemensamma ansträngningar.

Efter Magnus Samuelsson och Annika Sjoo passerade hon mållinjen på den platsen på andra plats totalt i tävlingen. Dessutom har hon och hennes affärspartner Lili Assefa under loppet av samma år lagt grunden för introduktionen av smyckesmärket Rock By Sweden.

Men det är mycket mer än så! Dessutom beslutade Laila Bagge 2014 att introducera sin egen vinetikett på marknadsplatsen. Året därpå erbjöds hon en fast tjänst som programledare i radioprogrammet Rix Morronzoo, vilket hon tackade ja till. Året innan hade hon börjat arbeta som programledare i programmet Rix Morronzoo.

Hon skriker i ett försök att överrösta ljudet som produceras av dammsugaren. Hon ger en förklaring genom att säga: “Jag är ledsen att den är så smutsig, men igår blev vi av med granen, och det var den sista i grannskapet.”