Linda Sembrant Familj

Spread the love

Linda Sembrant Familj:- När återhämtningen går framåt, tror Sembrant att tidigare skaderelaterad kunskap kan vara till hjälp. Han är just nu på väg tillbaka till sin hemstad. Nu när hon är tillbaka i landslaget vet alla exakt vad som måste göras för att få jobbet gjort. Linda Sembrant såg fram emot de kommande olympiska sommarspelen i Sverige.

Linda Sembrant Familj
Linda Sembrant Familj

En undersökning visade att ett av korsbanden hade förskjutits dagen efter. Mittfältaren kommer nu att diskutera de svåra omständigheterna han befinner sig i och vilken strategi han planerar att använda för att återgå till framgång.

De två veckorna omedelbart efter händelsen var de svåraste för mig att ta mig igenom. Det var bara en handfull månader innan OS-starten.

Det var svårt, och jag var på gränsen till att kräkas varje gång vår läkare nämnde det. Alla hade sin del av hemska stunder. Först måste man hitta någon form av acceptans för att kunna fortsätta, förklarar hon.

OS hade gått mot sitt slut, vilket jag hade hoppats och fantiserat om under karantänstiden, då man inte fick spela fotboll. Jag var medveten om detta. Jag fick inte spela fotboll medan jag satt i karantän. Jag kunde inte delta i fotboll på grund av dessa skäl. Jag har lagt ner mycket tid och ansträngning för att uppnå detta mål.

Hon kunde inte tävla i EM på grund av en gammal skada – hon slet av korsbandet i vänster knä nio år tidigare – och fick dra sig ur. Hon kunde inte tävla i tävlingen på grund av sina skador.

Det här är en annan fas av processen för mig just nu. Årets OS är mycket mer kaotiskt än vanligt, vilket gör det till en helt unik upplevelse. Men vi lyckas ta oss igenom det, trots att min första reaktion var en fullkomlig avsky.

Under de kommande 10 åren verkar det tveksamt att jag kommer att återgå till tävlingsspel på grund av min ålder som idrottare. Utöver de olympiska spelen har de senaste åren varit sådana som jag ivrigt har sett fram emot.

Att äntligen vara klara med operationen är en enorm lättnad för oss eftersom det var en vändpunkt på vår väg. Vi kan nu börja nästa steg i vårt äventyr. En positiv återhämtning har varit tydlig i knäts tidiga skeden och det förväntas fortsätta.

Den 126-faldiga utrikesrepresentanten för Sveriges försvarsmakt säger att hon också har fått mycket stöd.

En stor del av min lycka härrör från min uppskattning för klubbens överflöd av underbara resurser och hjälpsamma hjälp. Hon fortsätter med att säga hur fantastisk klubben har varit och säger saker som:

Landslagets ihärdiga stöd för kampanjen är fantastiskt. Människor, särskilt betydelsefulla ledare och avgörande aktörer, är väl insatta i ämnet.

Däremot opererade hon ett knä som en direkt följd av olyckan i maj. Som ett resultat kommer hon inte att kunna delta i tävlingen. – Som mittfältaren förklarade för SVT Sport har det varit inget mindre än en berg-och dalbana hela tiden.

Något som var tänkt att undvikas inträffade under en aktivitet på grund av en förändring i tyngdpunkten.. Det är mycket ont i mitt högra knä just nu. Det upptäcktes att en av meniskerna hade slitits sönder tillsammans med det främre korsbandet.

Så fort allt föll, fylldes luften av uppståndelse. Linda Sembrant avslöjade för SVT Sport att en singelupplevelse hade en djupgående inverkan på hennes liv.

Sembrant var trots allt övertygad om att det skulle bli tufft att få ut ordet när hon var på väg till J-medical, klubbens eget sjukhus. Innan hon någonsin gav sig ut på sitt sökande var det så här hon kände. Det tog inte lång tid innan hon insåg att något var riktigt fel efter att hon såg att något inte stod rätt till.

EM, som hålls ett år senare, kommer att hållas samma år också. Det väckte hennes intresse, så hon bestämde sig för att ta reda på mer. Det är svårt att föreställa sig många andra känslor som kan jämföras med det. Att komma tillbaka till normala aktiviteter så snart som möjligt är den primära prioriteringen vid denna tidpunkt på grund av knäskadan. att återta sin känsla av individualitet.

Linda Sembrant Familj

Det är Linda Sembrants mål att starta på sommarens EM som går av stapeln i Frankrike. Trots detta har det senaste och ett halvt året efter de svåra skadorna varit en utmaning.

Under ett träningspass med Juventus skadade Linda Sembrant sitt ena knä bara två månader innan OS börjar i Tokyo.

Även om detta är viktigt, tror jag att det viktigaste ögonblicket är när jag vet med säkerhet att korsbandet har tagits bort och att alla mina förberedelser har slutförts. Det är vid det här laget som jag inser att jag är medveten om att allt är klart.

Sembrant hävdar att det var det värsta ögonblicket i hans liv baserat på var han är i sin karriär, hur gammal han är och i vilket sammanhang han spelar.

Så snart han

ed det kändes det som att jag var på väg att kräkas på honom eftersom det var så fruktansvärt smärtsamt både fysiskt och psykiskt. När läkaren bekräftade mina misstankar om att mitt korsband var skadat fick jag ont i magen och var på väg att kräkas.

Jag hade olidlig smärta när jag låg på gräset i fem minuter. Linda Sembrant opererades strax efter och hon var fullt medveten om att hon skulle behöva mycket sjukgymnastik till följd av operationen.

Så småningom kunde jag komma till rätta med omständigheterna och proceduren gick utan problem. En tidig utgångspunkt valdes för att påbörja denna resa tillbaka till där allt började.

Som ett slags startgevär fungerade insikten om att jag inte skulle kunna tävla i OS som en katalysator för mina efterföljande ansträngningar att lyckas.

Varken “ja” eller “nej” är ett adekvat svar på denna gåta. I det ögonblick då möjligheten uppstår, närhelst den gör det, och närhelst jag är medveten om vad jag har framför mig och vad det kommer att kräva av mig att göra det vid den tidpunkten och platsen. En operation på ett korsband är komplicerad och det finns ingen garanti för att den kommer att lyckas. Det har dock gjorts klart att man åtminstone måste anstränga sig.

Som reservspelare för Portugal i Algarve Cup i februari fick 34-åriga Linda Sembrant sitt första framträdande sedan hon återvände till laget. Under denna tävling gjorde Sembrant sin kollegiala debut.

Sembrants roll i Juventus har utökats sedan dess, och Peter Gerhardsson inkluderade henne i truppen för lagets kommande resor till Georgien och Irland i VM-kvalet. Georgien och Irland är båda medlemmar i grupp I.

När du är i den här positionen kommer det att bli svårt att se vad som finns bakom dig. Det har varit en lång tid och en enorm kamp, ​​så varje dag kräver mycket ansträngning från både klubben och mig själv för att hänga med.

Jag tycker att vi har gjort ett fantastiskt jobb för att uppnå våra mål. Juventus har varit inget mindre än fantastiskt för mig den här säsongen. Vi har haft mycket framgång att arbeta tillsammans.

Medan jag var på Juventus-sjukhuset, gick jag omkring tio på morgonen och kom inte tillbaka förrän efter klockan arton den natten. Varje dag var fylld av samma rutin.

Linda Sembrant Familj
Linda Sembrant Familj

Men nu när du är i den här positionen kan du se att alla dessa dagar, timmar och minuter har varit väl värda ansträngningen du har lagt ner. För att vara ärlig så skulle jag inte vara här idag om kvalet till EM inte var en stor prioritet för mig.