Loretta Schrijver Ziek

Spread the love

Loretta Schrijver Ziek:- Op 16 mei 1956 wordt Loretta Maxine Schrijver ter wereld gebracht in de Big Apple. Na het afronden van de lagere school begon Loretta haar loopbaan bij het Amsterdams Volkstoneel, waar ze momenteel werkzaam is als vertaler en historicus (alfa). Binnen de Nederlandse Omroep is Loretta werkzaam als titelredacteur voor de Teletekstdienst (NOS). Daarna ging ze werken bij Radio Nederland Wereldomroep, waar ze uiteindelijk zowel presentator als redacteur werd. In 1988 begint Loretta haar carrière bij de TROS. Lang blijft ze daar echter niet, want Veronica-Nieuwsradio neemt haar snel in dienst.

Loretta Schrijver Ziek
Loretta Schrijver Ziek

Om een ​​zorgelijke ‘vlek’ te verwijderen, die Loretta in een eerdere aflevering van Coffee Time had genoemd, onderging ze een maand geleden een operatie. Ze definieerde niet wat er mis was, maar ik nam aan dat het niets ernstigs was. Ik moet volgende week naar het ziekenhuis voor een ingreep, wat een simpele zal zijn, want er is ergens een plekje gevonden en de dokter vertrouwt dat niet helemaal.

Het is 27 jaar geleden dat Loretta en haar minnaar, Lou, hun relatie begonnen. Het is veilig om aan te nemen dat zij en Flip, haar hond, een fantastische dag hebben gehad om haar verjaardag samen te vieren. Het is mogelijk dat nadat Loretta tweeënzestig jaar oud was, ze niet meer zo koppig zou zijn geweest als ze ooit was. Ze liet een tatoeage zetten in de buurt van de locatie waar op dat moment Koffietijd werd gefilmd.

De term ‘darmkanker’ die hem als diagnose werd gegeven, kwam als een totale verrassing voor deze presentator. Mijn chronische kortademigheid kwam terug en ik voelde me daardoor een beetje buiten adem. “Daarna ontdekte ik dat ik een zeer lichte vorm van bloedarmoede had.” Vanavond deelde ze haar gedachten met de correspondent van RTL Boulevard, Aran Bade. Ze maakten toen de aankondiging: “Er is een heel klein ding dat zo minuscuul is dat we het niet eens kunnen zien, en we moeten er vanaf. Je reis terug naar huis kost je maar drie dagen om te voltooien. Helaas, Loretta’s fysieke zelf was niet dezelfde mening toegedaan.

In het jaar 2021 kreeg Loretta de diagnose darmkanker in stadium I. Ze onderging een operatie, maar haar herstel duurde aanzienlijk langer dan normaal wordt verwacht vanwege een verscheidenheid aan complicaties die ze na de procedure tegenkwam. Als direct gevolg van deze gebeurtenis was Loretta geruime tijd niet te zien in Koffietijd. Hoewel deze situatie slechts tijdelijk is, zouden we het op prijs stellen als u zou kunnen begrijpen waarom we afscheid moeten nemen van Loretta”, aldus het account van Koffietijd.

Onverwacht werd ze eerder dan gepland opgeroepen voor haar herstelbehandeling. Natuurlijk hebben we goede hoop dat alles goed zal komen, en we kijken reikhalzend uit naar haar terugkeer. Wil je samen met mij haar een Valentijn bezorgen? U bent vrij om een ​​briefje voor haar achter te laten in de daarvoor bestemde ruimte hieronder. Het was begin dit jaar dat ze terugkeerde naar de show; ze zal echter een tijdje niet worden gezien.

Loretta beweert dat ze nog steeds beter wordt. Anders gezegd: de stoma werkt niet zoals het hoort en de wond is nog niet helemaal genezen. We doen dit om mijn algehele fysieke conditie te verbeteren. Ze heeft het al moeilijk met trappen en het bereiken van haar dagelijkse stappendoel van 3.000 is nog moeilijker. Het kost behoorlijk wat tijd om alles te voltooien. ‘Daarom kan ik niet bij je zijn’, legt ze uit.

Loretta zal inderdaad op een gegeven moment terugkeren naar het grote scherm. Volgens haar uitleg zal haar eerste dag bij Koffietijd op maandag 29 augustus zijn. Dat kan ze nu na het geweldige nieuws dat ze nu kankervrij is, waardoor ze daartoe in staat is. Aran krijgt een duidelijk antwoord van Loretta als ze zegt: “Ik heb me een paar jaar extreem moe en lusteloos gevoeld.” Na verder testen werd vastgesteld dat ze darmkanker in stadium 1 had.

Hoewel alle scans negatief waren, is Loretta’s leven zo ver gekomen dat zelfs kleine tegenslagen haar meer raken.Op de Instagram-pagina van Koffietijd staat: “Helaas hebben we even afscheid moeten nemen van Loretta.” Omdat ze zich in het ziekenhuis moet melden voor een reparatieoperatie waarbij haar stoma wordt verwijderd, kan ze de komende tijd niet naast Quinty Trustfull of Pernille La Lau zitten in het ochtendprogramma. Dit komt omdat ze dit zal moeten doen.

Dit is precies de reden waarom wordt gezocht naar verwijdering, zoals Loretta destijds zei. Ze stelt nu dat “de plek na uitgebreid onderzoek en een tweede behandeling verwijderd kan worden.” [Citaat nodig] Hierdoor was de auteur in vergelijking met de norm voor langere tijd afwezig in Koffietijd. Ze was in het verleden een tijd afwezig geweest in het programma, maar is er begin dit jaar weer op teruggekomen. Het is op dit moment niet bekend hoe lang dit zal durenik ga door.

In 2007 deed Loretta mee aan de realityshow Surviving Nature: Cowboys & Angels, te zien op RTL 4. Samen met Marian Mudder, Harm Edens, Piet Hein Eek, Maarten Spanjer, Tim Immers en Fabinne de Vries heeft Loretta een spannende ervaring met ontembare natuur en bezoekt meerdere duurzame beheerinitiatieven in de Amazone.

Als gevolg van het onverwacht snelle verzoek aan Loretta om haar herstelprocedure te ondergaan, hebben we geen andere keuze dan voor de nabije toekomst afscheid van haar te nemen. We hebben geen reden tot bezorgdheid, en we kunnen niet wachten tot ze hier is. In het jaar 2021 werd in het Schrijver Ziekenhuis een precancereuze aandoening van het spijsverteringskanaal gevonden. Ze werd geopereerd, maar door een aantal problemen duurde haar herstel veel langer dan verwacht.

Loretta Schrijver Ziek
Loretta Schrijver Ziek

Het is lang en nerveus wachten geweest, maar het ziet ernaar uit dat de vlag in Loretta eindelijk zal worden gehesen. Anders gezegd: “Ik ben nu klaar om te gaan. Tijdens de meest recente scan waren er geen aanwijzingen voor de vlekken die bij eerdere scans waren gevonden. Het lijkt erop dat de kanker volledig is uitgeroeid. Haar reactie was “Dat is het soort nieuws dat je wilt horen, en als het waar is, zal de opluchting groot zijn.” Omdat het zo goed met haar gaat, zal de maand september haar comeback op televisie inluiden. Ze is momenteel in midden in de opnames van een nieuw seizoen van The Masked Singer, en op 12 september gaat ze terug naar haar hostingverantwoordelijkheden op Koffietijd.