Manon Van Essen Vermogen

Spread the love

Manon Van Essen Vermogen:- Manon van Essen begon haar ondernemerscarrière op twintigjarige leeftijd toen ze haar eigen bedrijf oprichtte. Hoewel ze in het verleden veel succes had met het gebruik van de Handwriter-software, is ze nu overgestapt op een andere aanpak. Het was een van haar goede voornemens voor het nieuwe jaar om beter te gaan eten. Ze had de indruk dat de beste manier om de wereld te veroveren was om de perfecte in massa geproduceerde ‘pizza’ uit te vinden en te perfectioneren.

Manon Van Essen Vermogen
Manon Van Essen Vermogen

Volgens Manon is de sleutel tot het succesvol runnen van een succesvol bedrijf vertrouwen in jezelf en een sterke drive om te slagen. Ik heb het grootste vertrouwen in iedereen die de sterkste wil heeft om zichzelf te ontwikkelen. Alle huidige medewerkers, evenals eventuele toekomstige aanwervingen, zijn hiervan een weerspiegeling. Als u serieus uw doelen wilt bereiken, kunt u het beste een bedrijf starten. Je verwerft niet alleen expertise in het ontwikkelen van andere mensen, maar ook in het ontwikkelen van andere mensen wanneer je een bedrijf opricht, omdat je ervaring opdoet met het aannemen van medewerkers, het opleiden van medewerkers en het ontwikkelen van andere mensen.

Ondanks dat de voorwaarden van de investering van Foodture Rebels een maximale verplichting van $ 250.000 bevatten, stelt Van Essen dat hij geen geld heeft tijdens zijn optreden in Dragons’ Den. “Ik keek alleen maar om te zien wat er om me heen gebeurde.” Ze is van mening dat de eigenaar van een bedrijf altijd de leiding moet hebben over de activiteiten van het bedrijf. Ondanks dat obstakel wordt het feit dat zij een serieuze investeerder is, helemaal niet beïnvloed door deze omstandigheid. Wij begeleiden startende ondernemers vanaf het begin van hun bestaan.

Ze begon de groentepizza’s te produceren en te verkopen vanuit een stand in een pizzarestaurant. Ze realiseerde zich echter al snel dat haar strategie op de lange termijn niet vol te houden was. In 2016 kon ze eindelijk de overwinning behalen, tot grote vreugde van Ahold. Ze kreeg toestemming om haar pizzabodems bij wijze van test in 20 verschillende winkels van de Albert Heijn-keten te stockeren. Tijdens het proefdraaien bij Albert Heijn verliep alles vlekkeloos. Toen RTL Boulevard aandacht begon te besteden aan Magioni, werden we vrijwel meteen een big deal.

Als je mee wilt doen aan Foodture Rebels, raden we je aan om een ​​minderheidsbelang te nemen en achterop de fiets te klimmen in plaats van voorin te zitten. Zo heb je meer invloed op de richting die de groep inslaat. Foodture Rebels is naar mijn mening een van de meest actieve beleggingsfondsen vanwege de bijzondere kennis die ons team in huis heeft. We ondernemen in het begin actie omdat we ons ervan bewust zijn dat dit de fase is waarin de basis op de juiste manier wordt gelegd.

Na de distributie in Nederland te hebben veiliggesteld met Albert Heijn, Jumbo en Superunie, lanceerde Manon van Essen vorig jaar Magioni-pizza’s internationaal naar Mercadona in Spanje en Waitrose in het Verenigd Koninkrijk. Mercadona is gevestigd in Spanje en Waitrose bevindt zich in het Verenigd Koninkrijk.

Het bedrijf schat dat de verkoop van Magioni’s 13.000 pizza’s per dag de afgelopen maanden met 10-15 procent is gestegen in vergelijking met dezelfde tijd vorig jaar.Ook al is ze pas 34 jaar, Manon van Essen heeft al veel bereikt op het gebied van communicatie. Haar cv is behoorlijk indrukwekkend. Ze was net 21 jaar oud toen ze haar allereerste bedrijf oprichtte als onderdeel van het werk dat ze moest doen voor haar communicatiescriptie, en sindsdien is ze niet meer gestopt met ondernemen.

Volgens Dura-Van Oord: “Ik streef ernaar te voorkomen dat Manon eventuele beoordelingsfouten maakt.” Doordat ze nog zo jong is maar veel ervaring heeft in het bedrijfsleven, heeft ze de wereld binnen handbereik. Het is erg leuk om na te denken over wat ze in de toekomst zou kunnen bereiken. Het maakt niet uit of ze de verkeerde splitsing in de weg neemt of besluit een handelwijze te volgen die misschien niet uitkomt. Elk van deze situaties heeft het potentieel om te dienen als een onderwijskans.

Naar eigen zeggen erkende Van Essen de relevantie van de hulp door te zeggen dat “het ons veel heeft opgeleverd”. De dagelijkse output schommelt momenteel rond de duizend pizza’s. Er worden elke dag meer dan 20.000 vegetarische pizza’s gemaakt door Magioni en het merk is verkrijgbaar in vrijwel elke supermarkt in het land. De overname in 2019 door pizzagigant Dr. Oetker is niet alleen gunstig geweest voor de uitbreidingsambities van het bedrijf in België en Duitsland, maar was ook een zegen voor die inspanningen in het algemeen.

Bent u geïnteresseerd in een beter begrip van zakendoen en beleggen in het algemeen? De meest recente editie van Harper’s Bazaar bevat een interview met beide personen. Nadat de verkoop is afgerond, blijf ik in dienst van Magioni omdat de voorwaarden van mijn earn-out overeenkomst vereisen dat ik dit voor een bepaalde periode doe. Vanwege het feit dat Dura-Van Oord, 48 jaar en voormalig winnaar van Zakenvrouw van het Jaar, heeft veel ervaring op het gebied van beleggen, zij is een goed rolmodel voor Van Essen.

Doordat het eerste bedrijf van Manon van Essen software voor handschriftherkenning ontwikkelde, werd ze als vanzelf aangetrokken tot de technologische industrie. Na enige tijd besloot Manon van Essen de licentie te verkopen en het ontvangen geld in andere projecten te investeren. Zo kwam Manon van Essen, na bijvoorbeeld een tijdje gehuurd te hebben kantoorruimte, met een idee voor een healthy food concept dat in de Amsterdamse foodhallen werd geïmplementeerd.

Het snelle tempo van de verkoop voor Magioni putte haar energie uit. Misschien over tien jaar, maar zeker niet in de komende twee of drie! Om de distributie van Magioni in Europa een boost te geven en daarmee vier keer zoveel geld te genereren, heeft Dr. Oetker aangeboden om nog twee jaar voor het bedrijf te blijven werken. Corona was degene die een einde maakte aan het feest van Van Essen. Het was gewoon niet aantrekkelijk om niet door te gaan met de normale gang van zaken.

Manon Van Essen is het brein achter het innovatieve pizzabedrijf Magioni, dat ze oprichtte. Het ongecompliceerde pizzarecept en de focus op het gebruik van groenten als het belangrijkste ingrediënt in de pizzabodems hebben deze startup tot een succes gemaakt in Nederland, waar het momenteel 13.000 pizza’s per dag verkoopt. Het zal echter niet lang duren voordat winkels in het hele Verenigd Koninkrijk het voor aankoop gaan verkopen. Tijdens ons gesprek met Manon hadden we het over haar werk als ondernemer en het feit dat pizza steeds populairder wordt in de UK.

Het werd management, wat slecht is voor de motivatie omdat het je vermogen om beslissingen te nemen ondermijnt.Het is erg leuk om na te denken over wat ze in de toekomst zou kunnen bereiken. Het maakt niet uit of ze de verkeerde splitsing in de weg neemt of besluit een handelwijze te volgen die misschien niet uitkomt. Elk van deze situaties heeft het potentieel om te dienen als een onderwijskans.

Manon Van Essen Vermogen
Manon Van Essen Vermogen

Manon van Essen, de oprichter van het vegetarische pizzamerk Magioni, kan toegang krijgen tot financiering voor uitbreiding, expertise in wereldwijde markten en nieuwe kanalen voor productverspreiding door het Duitse bakkerij- en pizzabedrijf Oetker meerderheidsaandeelhouder te laten worden in Magioni. Hierdoor hebben we nu een aanzienlijk groter aanbod. Desalniettemin vertelde Van Essen een jaar geleden aan Sprout dat uitbreiding met geld veel sneller zou kunnen gaan.