Marc Lavoine Jeune

Spread the love

Marc Lavoine Jeune:- Sedan 1980-talet har Marc Lavoine varit en oumbärlig komponent i ljudbilden på musikscenen i Frankrike. Han var andra son till Lucien Lavoine, som arbetade för PTT och var aktivist med CGT, och Micheline Collin, som arbetade som katolsk sekreterare och gick bort 2011.

Marc Lavoine Jeune
Marc Lavoine Jeune

Han föddes 1981. Den 6 augusti 1962 gick han in världen i staden Longjumeau, som ligger i departementet Seine-et-Oise.Och tränaren från The Voice, som hade hållit sin kärlek till Line Papin hemlig tills nu, har berättat om dem.

I en intervju med Nice Matin erkände sångaren: “Jag är kär i den här kvinnan”, och han fortsatte med att kalla den unga romanförfattarens barn “det vackraste ljuset som livet förde med sig.”En proklamation från musikern att “Jag är kär i den här kvinnan” Utöver detta var jag helt omedveten om vad som hade tagit på sig under de föregående tio till femton åren… Det är där färgerna kommer att tänka på.

Även den äldre brodern, Francis, är musikaliskt begåvad i sin egen rätt. Han hade tidigt en uppskattning för konstformen som ett resultat av sin uppväxt i en musikalisk familj, och i mycket ung ålder började han skapa sina egna ord till sångerna han sjöng. Efter det, vid sexton års ålder, började han utforska skådespeleriet, vilket var en annan av hans passioner.

På 1980-talet omtalades Marc Lavoine populärt som en “kvinnlig sångerska”, men nuförtiden är han erkänd som en enastående musiker. Han har behållit sin status som en central karaktär i fransk variation under decennierna, trots tidens gång.

Artisten som har medverkat i nästan trettio filmer och spelat in tolv studioalbum sedan debuten 1983 är den som sjunger “She has the eyes” från “Revolver”. 2019 kom han ut med en cd med största hits med titeln “Morceaux d’amour”, som hade sju låtar som aldrig hade hörts förut.

Marc Lavoine Jeune
Marc Lavoine Jeune

Hans första fru, modellen Denise Pascale, är kvinnan som födde Simon, hans första son från ett tidigare äktenskap. Det var under sitt andra äktenskap som han gifte sig med Sarah Poniatowski; de fick tre barn tillsammans. Marc Lavoines yngsta barn, som bara är nio år och är det yngsta av hans fyra barn, är det som först började använda YouTube!

Den unge mannen skickade följande begäran till de personer som följer honom på Instagram i början av sommaren 2019: “Följ mig gärna på Twitter, tack.Följ honom på hans nya kanal, där han diskuterar sin kärlek till fotboll och där han har släppt en massa videos sedan juni månad.

1988 samarbetade han med Catherine Ringer vid inspelningen av duetten “What Are You Beautiful”. Det var den första inspelningen av en serie duetter som denna duettälskare har gjort (andra i serien inkluderar Carla Bruni, Claire Keim, Cristina Marocco och Francoise Hardy), och den släpptes 2010.

(andra i serien inkluderar Claire Keim, Cristina Marocco, Francoise Hardy och Carla Bruni).När det släpptes första gången 1989 belönades hans tredje album, med titeln Les Amours du Dimanche, platinacertifieringen.

När han spelade in sitt självbetitlade album, Marc Lavoine, 2001, samarbetade han med en filharmonisk orkester i projektet. På låten “Lentement” från hans album Volume 10, som han släppte 2009, debuterade han en ny duett med sin dotter Yasmine.Hans elfte studioalbum, som publicerades 2012 och fick titeln Je descend du singe, fick sitt namn efter en av hans låtar.

Marc Lavoine Jeune
Marc Lavoine Jeune

Sedan mitten av 1990-talet har artisten på detta sätt förberett sig för en karriär inom teaterbranschen. Filmen L’enfer, som regisserades av Claude Chabrol och släpptes 1994, markerade debuten för skådespelaren, som gjorde sin debut tillsammans med Emmanuelle Béart och Francois Cluzet.

Hans filmografi innehåller arbete med ett antal regissörer och skådespelare, inklusive Elie Chouraqui, Bernie Bonvoisin, Tony Gatlif och andra.

En av hans favoritregissörer är Marc Esposito, med vilken han filmade de tre delarna av berättelsen Le coeur des hommes (2003, 2007 och 2013), samt All the Beauty in the World (2006).Han överraskade alla med att göra comeback till den lilla skärmen 2013, när det första avsnittet av tv-serien Crossing Lines visades.

Under kjolarna på kvinnorna (regisserad av Sylvie Ohayon), The list of my needs (regisserad av Didier Le Pêcheur), Anyway (regisserad av Antoine Blossier), Papa var inte Rolling Stone (regisserad av Sylvie Ohayon), och är bara en få av de många filmer som han kommer att visa under hela året 2014.

(regisserad av Sylvie Ohayon).Han kommer att göra comeback till den lilla skärmen i avsnittet av den franska deckarserien Kepler(nummer av Paris Match som skulle komma ut den 13 januari 2022.

“Konstigt nog gör denna melankoli mig glad”, svarade han när han blev tillfrågad om melankolin i låten “L’amour iceberg”, som togs från en dikt av Line Papin och inkluderades på hans album “Adult Never”. Dikten skrevs ursprungligen av Papin. Jag överlever. Eftersom jag är medveten om att mitt liv går vidare är det ingen tvekan om att jag fortfarande finns kvar.