Marieke elsinga zwanger

Spread the love

Marieke elsinga zwanger:- Marieke Elsinga werd geboren op 12 juli 1986 in Gouda in Nederland. Na het behalen van een diploma Communicatiemanagement aan de Hogeschool van Utrecht, begon ze haar omroepcarrière bij MeerRadio en ging later aan de slag bij Amsterdam FM. Daarnaast loopt ze stage bij AT5, een televisiestation in Amsterdam.

Marieke elsinga zwanger
Marieke elsinga zwanger

In het naderende herfstsemester van 2012 schrijft Marieke zich in voor het interne trainingsprogramma van het bedrijf, dat bekend staat als Qcollege. In maart 2013 werd ze toegelaten en eindigde ze op de eerste plaats in de tweede iteratie van de lezing. Marieke is de presentatrice van haar eigen late night show op Qmusic, die onlangs debuteerde.

Marieke brak het nieuws dat ze een kind kreeg tijdens de aflevering van haar radioprogramma, Mattie & Marieke, die in juni 2017 werd uitgezonden. Ze zei dat hoewel het “tegelijkertijd ook geweldig was” om anderen te vertellen over de nieuws, ze vond het heerlijk om het een tijdje voor zichzelf te houden omdat het “tegelijkertijd ook heerlijk was”.

De presentatrice verwacht een zoon en heeft in het verleden op RTL Boulevard grappen gemaakt over het misschien vernoemen van het kind naar een van haar mannelijke collega’s, zoals Luuk, John, Jeroen of Aran. De gastheer is momenteel zwanger van een zoon.

In juni deelden Marieke en Sander, haar verloofde, het heugelijke nieuws dat ze hun eerste kind samen verwachtten. Dit wordt het eerste kind van Marieke en Sander. Ze vertelde het publiek van haar ochtendshow op QMusic dat de informatie was verstrekt door Mattie. In die tijd maakte ze de volgende opmerking: “Het is leuk om het mensen te kunnen vertellen, maar tegelijkertijd is het ook leuk om het voor onszelf te houden.”

Na een aantal drukke jaren besloot Elsinga de afgelopen weken een pauze te nemen bij Qmusic om te voorkomen dat ze een burn-out zou krijgen. Aan de andere kant had dit stukje informatie niets te maken met de reden waarom ik een mentale vakantie nodig had. Ik geloof dat het mooie is dat het me subtiel een duwtje in de rug gaf om aan te kondigen: “Ik zal mezelf niet langer over mijn grenzen duwen; ik zal voor mezelf kiezen.” omdat jij en de baby allebei in goede gezondheid lijken te verkeren en omdat je een gezond kind draagt.”

Op RTL Boulevard maakt ze later die dag bekend dat ze een zoon verwacht. Op Instagram Stories deelde de presentatrice zowel het nieuws dat ze zwanger is als haar snelle comeback om te sporten. Ze is al heel lang niet meer actief geweest, dus dit is de eerste keer in lange tijd dat ze deelneemt aan een groepstraining, en ze is “extreem tevreden met zichzelf” dat ze het eindelijk heeft bereikt.

Marieke en haar partner, Sander, die momenteel allebei in Amsterdam wonen, maakten een paar maanden geleden bekend dat ze hun eerste kind samen verwachten. Dit wordt het eerste kind van Marieke en Sander. Marieke heeft enige tijd nagedacht over opties voor mannelijke namen. Om het anders te zeggen, wat is er leuker? Misschien Rob, Aran of Luuk? In onderstaande video gaat Marieke dieper in op haar zwangerschap.

Marieke werkt sinds augustus 2016 bij Qmusic, maar heeft besloten om bij RTL Late Night een televisiecarrière na te streven. Ze zal Luuk Ikink opvolgen als presentator van de show zodra hij besluit om die rol neer te leggen. Er is bekend gemaakt dat Marieke in 2017 terugkeert naar Qmusic als invulgastheer. We zullen onze hang naar radio nog even niet kunnen stillen aangezien Marieke in 2018 een significante terugkeer maakt naar Qmusic.

Voor dat moment was Marieke’s stem al een tijdje afwezig in de ether. Ze voerde aan dat de zwangerschap niets met het probleem te maken had. Omdat ik een kind verwacht, ben ik een behoorlijke tijd van huis geweest. Eigenlijk is het helemaal niet zo geweest. Het was alleen dat ik veel downtime nodig had om mijn geest de kans te geven te rusten en te herstellen.

Wat ik wel geloof, en dit is de vreugde van zwangerschap, is dat ik discreet werd overgehaald om te stoppen met mezelf buiten mijn grenzen te duwen. Wat ik hiermee bedoel is dat ik werd aangespoord om te stoppen met mezelf buiten mijn grenzen te duwen. Je bent net zo bezorgd over je eigen gezondheid als over die van je baby “op hetzelfde moment dat ze de woorden sprak, beweerden ze. Uitstekende raad!

Elsinga had geen idee dat ze de afgelopen tien jaar alleen had doorgebracht. In een interview erkende ze haar verlangen naar liefde door te zeggen: “Wat een man in mijn leven kan brengen, is liefde.” “Wat een man mijn leven kan bieden, is liefde.” Elkaar dicht bij elkaar houden, elkaar verhalen vertellen en elkaar van advies voorzien. Dat is iets waar ik heel erg naar verlang. Dat begeerde doel is bereikt door de vriendschap met Sander.

Marieke werkt sinds augustus 2016 bij Qmusic, maar heeft besloten om bij RTL Late Night een televisiecarrière na te streven. Zij wordt de nieuwe gastheer wanneer Luuk Ikink zijn functie neerlegt. Het is aangekondigd om hat Marieke keert in 2017 terug naar Qmusic als invulgastheer.

Marieke elsinga zwanger
Marieke elsinga zwangerMarieke elsinga zwanger

Onze hang naar radio zullen we voorlopig niet kunnen stillen want in 2018 maakt Marieke een belangrijke terugkeer naar Qmusic. Ze begon in september samen met Mattie Valk de ochtendshow te presenteren en doet dat tot op de dag van vandaag. De huidige begintijd van 09:00 uur wordt vanaf april 2020 gewijzigd in 10:00 uur.