Mimosa Jallow Isä

Spread the love

Mimosa Jallow Isä:- Jallow, som fyllde 27 år idag, simmade en fjäril på tiden 26,57 och vann guldmedaljen. Hon kom i mål mer än en halv sekund före Jenna Laukkaa från Simklubben Vuokatti, som slutade på andra plats.Jallow tävlade i EM för kortbana 2013, EM för långbana 2014, världsmästerskapen för kortbana 2014 och världsmästerskapen 2015.

Mimosa Jallow Isä
Mimosa Jallow Isä

Han tävlade även i VM 2015. Dessutom tävlade han tävlade i EM år 2012 för sitt land.På torsdagsmorgonen klockade simmaren Jenna Rajahalme, som är baserad i Tammerfors och tävlade i nya S10-klassen SE, 33,25 sekunder i det nya 50-meters fjärilsloppet, vilket resulterade i ett nytt rekord för Finlands land.

[3] Långbanetävlingen för EM Han var medlem i det finska laget som tävlade i 4 x 100 meter medley som hölls som en del av världsmästerskapen 2014. Lagets totala prestation rankades som sjätte i konkurrens.

Vid Långbane-EM 2016, som hölls i London i maj månad, var Jallow en av de simmare som tävlade i finalen på 50 meter ryggsim. Han avslutade tävlingen med en ny personbästa tid på 28,15 sekunder, vilket placerade honom på sjätte plats totalt i tävlingen.

I den senaste upprepningen av EM var Finland framgångsrikt med att ta hem både silver- och bronsmedaljer.Vid världsmästerskapen 2017, som hölls i Budapest på långbanan, uppnådde Jallow en ny personbästa tid på 28,05 sekunder i 50 meter ryggsim.

Hon blev också den första kvinnan i Finland att simma på en tid på mindre än 28 sekunder i loppets semifinal, när hon förbättrade sina tvåvinster totalt till 27,95 och släppte sitt nationella rekord. Detta gjorde henne till Finlands nya mästare. På grund av detta uppnådde hon utmärkelsen att bli den första kvinnan i den finska friidrottens annaler att avsluta ett lopp på mindre än 28 sekunder.

Jallow har haft störst framgång i Sydöstra ryggsimsmästerskapen på distanser på 50 och 100 meter på både korta och långa banor. Hans prestationer har gett honom titeln som bäst i regionen. Hon vann 50 meter fristil vid finska mästerskapen i november 2017 och satte ett nytt rekord med tiden 24,35 sekunder, vilket var snabbare än det rekord som hade haft av Hanna-Maria Seppala de föregående nio åren.

Hans nya rekord överträffade ett rekord som hade satts av någon annan nio år tidigare och hade innehafts av den personen. Jallows tid på 25,80 sekunder i semifinalen på 50 meter fjäril vid kortbane-EM, som gick av stapeln i Köpenhamn den 14 december 2017, var bättre än vad han gjort tidigare.

Händelsen ägde rum den 14 december 2017, om minnet inte fungerar. Finalen, där Jallow bara var två hundradelar från poängspetsen, kunde inte avslutas eftersom tiden inte räckte till.

När Kasviio gick in i tävlingen som vuxen för första gången slutade han med att vinna den finska titeln. Det var första gången han tävlade på vuxennivå. Den lovande unga simmaren, vars välkända pappa Antti Kasvio tidigare var världsmästare i egen regi, slutade på andra plats under den första tävlingsomgången.

Mimosa Jallow Isä
Mimosa Jallow Isä

När jag tittade upp på tavlan och visste att jag vann, är tankarna som gick genom mitt huvud i det ögonblicket ärligt talat något jag inte kommer ihåg. Jag tittade upp på tavlan och insåg att jag vann.

Som ett resultat av sin seger i tävlingen 200 meter bröstsim blev Björneborgs simklubbsmedlem Matti Mattsson Finlands riksmästare. Han vann tävlingen med tiden 2 minuter och 12,36 sekunder, och han gjorde det samtidigt som han deltog i en anpassad, enorm utflykt. Efter turneringen visade Mattsson, som just nu gör sig redo för OS i Tokyo, en känsla av trygghet. presentation.

Den här veckan visade sig vara ganska svår för oss alla på grund av att vi ända sedan EM har ansträngt oss mycket på gymmet. Det som kunde ha varit en rimlig förväntan på en nystart i morse förverkligades inte på något nämnvärt sätt. Simtävlingen på 200 meter är enligt Mattsson uppdelad i tre individuella simningar.

Vid det finska skotermästerskapet höll Aetus-Pekka Liukkonen från Cetus Esbo 50 meter frisim och gjorde nytt rekord på 22,32 sekunder. Liukkonen, som också förberedde sig för OS medan han var borta på sin huvudresa, uttryckte glädje över både resultatet och förberedelserna inför OS i Tokyo när han kom hem från sin semester efter att han varit utomlands för sin stora resa.

De första tre fjärdedelar av en mil var bara otroliga, och den totala prestandan av loppet var tillfredsställande, med tanke påta hänsyn till terrängen och vädret.Simträningslottningarna för idag ser bra ut. EM blev en stor framgång, och själva träningen blev också en stor framgång. Det har fastställts av Liukkonen att modellen som byggdes för Tokyo är en effektiv modell.

Mimosa Jallow, som firas som Campus Plans födelsedagshjälte, vann det finska mästerskapet i flera simtävlingar, inklusive 50 meter fjäril och 100 meter ryggsim. Han gör det med en betydande felmarginal.

Mimosa Jallow behöll ett stadigt grepp om hela 50-meters ryggsimsfinalen som genomfördes under kortbane-EM. Hon avslutade loppet på en femte plats.

Mimosa Jallow Isä
Mimosa Jallow Isä

Under finalen satte Jallow ett nytt betyg för Finland genom att stoppa den digitala klockan på tiden 26,33 sekunder. Detta var Jallows andra rekord för dagen. Utöver det sköt han figuren som kom före den. Jallows sluttid var 0,22 sekunder långsammare än Maaike de Waards, som kom på tredje plats. Jallow hamnade på femte plats. Maaike de Waard kom överst för att ta segern.

Tävlingen för den finska simmaren, som är 27 år, är planerad att fortsätta på lördag, då man räknar med att mål på 100 meter ryggsim ska nås.Vid kortbane-EM i Kazan lyckades Mimosa Jallow slå det gamla rekordet för 100 meter ryggsim. På grund av detta kunde han tävla i tävlingens sista omgång.

Jallow fortsatte med att tävla i semifinalerna i sitt eget evenemang, under vilket han etablerade ett nytt rekord med en tid på 57,23 sekunder och slutade till slut på tredje plats i loppet. Jallows nya tid är 0,28 sekunder snabbare än den han hade tidigare, så han har satt nytt rekord i eget namn.

Lotta Upanne var den andra finska idrottaren som deltog i tävlingens semifinal. Men trots att han hade en tid på 58,12 sekunder i den sjätte semifinalen tog han sig inte till tävlingens sista omgång.

Louna Kasvio var vid tidpunkten för tävlingen yngre än 15 år; hon vann dock guldmedaljen i 400 meter medley med tiden 4 minuter 54,30 sekunder. Denna seger etablerade henne som Finlands nya mästare.

Under de sista femtio meterna av loppet visade det sig att Vilma Ruotsalainen, som tävlade i Helsingfors Simskallskap, hade kontroll över läget. Det visade sig att han skulle vinna guldmedaljen och ta hem den.

Kasvio, som spelade för Cetus i Esbo, kunde dock besegra sin syster och föra tillbaka mästerskapet till deras hem.I slutändan var det enda som gällde att åka fast, oavsett om Kasvio kommenterade det eller inte. Simningen var väldigt trevlig och jag hade en bra idé att det skulle kännas ungefär så till slut.

Jallow fick guldmedaljen genom att avsluta loppet mer än en halv sekund före Jenna Laukka, som simmar för Vennas simklubb. Klockan stoppades i en minut och 00,73 sekunder under 100 meter ryggsim; dock hade CNY Esbos Fanny Teijonsalo, som slutade på andra plats, fortfarande mer än en sekund kvar.