Monica Geuze Zwanger

Spread the love

Monica Geuze Zwanger:- Monica Geuze werd geboren op 27 maart 1995 in de stad Zwijndrecht, gelegen in Nederland. Ze speelde in en regisseerde een aantal films, waaronder “Like Monica” (2018), “The Dirty Dutch” (2016) en “So What Is Love” (2018). (2019). (2020).

Monica Geuze Zwanger
Monica Geuze Zwanger

Het is bijna een jaar geleden dat Monica en Lars voor het eerst met elkaar gingen daten, ondanks het feit dat ze in mei van het voorgaande jaar een korte breuk hadden. Monica is net gestopt met het uploaden van dagelijkse vlogs naar haar YouTube-kanaal, ondanks het feit dat ze meer dan 390.000 abonnees heeft. In de toekomst zal ze zich eens per week beschikbaar stellen. Ze verklaarde: “De laatste tijd maak ik me meer zorgen over mijn privacy.” [Als voorbeeld:]Als direct gevolg hiervan: “Ik heb niet langer de behoefte om voortdurend alles te onthullen en er kritisch over te worden beoordeeld.”

Monica stelt dat de naam van het account is verborgen, waardoor het moeilijk is vast te stellen wie verantwoordelijk is voor het informatielek. “Dat maakte me om de een of andere reden erg ongerust. Aan de ene kant, zo redeneerde ik, was de toegang tot dat account beperkt tot alleen degenen die werden beschouwd als persoonlijke vrienden of leden van dezelfde familie. Iemand van hen moet het hebben doorgestuurd naar de andere persoon. Mijn geest werd overspoeld met een overweldigend aantal potentiële alternatieven. “

De invloedrijke persoon beviel vrij snel van een baby, maar toen het zover was, moest ze er haar mond over houden. Mijn algehele kijk op het leven verbeterde als gevolg van mijn zwangerschap. Ondanks dat ik me rot voelde, vond ik het heerlijk om zwanger te zijn. “De video laat zien dat ze op een open manier spreekt. Op het moment dat ze kwam opdagen, begon ik me daarentegen een beetje ongemakkelijk te voelen. Haar herinneringen aan het moment dat ze van zichzelf beviel, zijn niet helemaal gelukkig. indruk dat het eeuwig zou duren.

De relatie van Monica en Robbert gaat op zijn minst terug tot de jaarwisseling 2020. Ze hebben een hartstochtelijke liefde voor elkaar. Een paar maanden geleden ging Monica maar door over hoeveel ze aanbidt en een diepe band met hem heeft in een Instagram-bericht. De online ster maakte de volgende opmerking over hun relatie met Robbert: “Met Robbert heb ik nooit getwijfeld aan mijn liefde voor hem of zijn liefde voor mij.” Gewoon het idee koesteren om de rest van mijn leven aan hem te wijden, brengt geluk in mijn hart. Recente gebeurtenissen markeerden de tweede verjaardag van Zara-Lizzy, de dochter van Monica uit haar relatie met Lars Veldwijk.

In 2018 werden Monica en Lars Veldwijk, voorheen Monica’s vriend, ouders van hun dochter Zara-Lizzy. Mason was de zoon van Lars uit een eerdere relatie, en zijn naam was destijds Mason. Lars ging op zoek naar een carrière in het voetbal in Zuid-Korea nadat hij in november 2017 had aangekondigd dat zijn relatie was verbroken. Toen Monica’s man stierf en ze zich moest aanpassen aan het leven alleen, werd ze niet in de steek gelaten door haar vrienden en familie .

In de video is er een fragment van een gesprek dat als volgt gaat: “Maar dan is het echt snel geraakt”, en de andere persoon antwoordt: “Je hebt een heel, eh, goed pistool.” Er wordt gelachen na de tweede “zeer snelle” herhaling van de zin. Na een zwangerschapstest te hebben gedaan, besloot Monica om mee te spelen. Ze lacht nep terwijl ze lip-synchroniseert met de lijn. ‘Je hebt een fatsoenlijk, eh, goed pistool.’

33 weken geleden maakten Monica Geuze en haar man, voetballer Lars Veldwijk, de gelukkige aankondiging dat ze een kind verwachtten. Naarmate de zwangerschap vordert, wordt ze zich er steeds meer van bewust dat ze zwanger is. Ze past niet meer in veel van haar oude kleren, en het feit dat ze brede voeten heeft, maakt het voor haar moeilijk om schoenen met de juiste maat te vinden.

De plannen die Monica in 2017 voor ons in petto heeft, komen niet voor in het lexicon dat door de redactie wordt bijgehouden. Wel gaf een vertegenwoordiger van Shownieuws aan interesse te hebben om in de nabije toekomst met Monica in gesprek te gaan om meer te weten te komen over haar ervaringen. overgebracht in het kader van meer informatie over Monica Managers in het kantoor van Monica zijn actief bezig om zo snel mogelijk een dergelijk gesprek op gang te brengen.

Monica Geuze Zwanger
Monica Geuze Zwanger

“Ik heb het gevoel dat ik ga barsten. Mijn schoenen beginnen een beetje knus aan te voelen terwijl mijn maag zich voorbereidt om een ​​aanzienlijke hoeveelheid meer gas te produceren. Omdat zoveel van mijn items nu te klein voor me zijn, moet ik wees creatief met wat ik dagelijks draag.” — Monica. Er zijn veel dingen die irritanter zijn dan Monica’s gezwollen voeten en het feit dat haar kleding niet past! De aloude methode van “down under” scheren is momenteel even ondoeltreffend als altijd.