Nadia Moussaid Zwanger

Spread the love

Nadia Moussaid Zwanger:- Hij was al van plan om ouder te worden toen hij zijn eerste diagnose kreeg, wat hem een ​​ideale kandidaat maakte voor de Lynch-ziekte-gendragerstudie. Het project zoekt mensen die drager zijn van het Lynch syndroom-gen. De kans dat u slokdarmkanker krijgt, zal toenemen als gevolg van deze ongelukkige gang van zaken. Hij zou iets als dit kunnen zeggen in zijn BNNVara-show: “Hij kan dat gen doorgeven.”

Nadia Moussaid Zwanger
Nadia Moussaid Zwanger

Laten we het voor de duidelijkheid zo zeggen, Moussaid: later worden in het laboratorium embryo’s gemaakt. Wat ik bedoel is dat alles een beetje een papperige kwaliteit lijkt te hebben. Daarna zullen ze de embryo’s onderzoeken om te zien welke, indien een van hen, hun volwassen staat heeft bereikt. Die mensen die dat gen dragen zijn vergeten. Hoewel dit hoogst onwaarschijnlijk is, kan het de beste optie zijn als levensvatbare embryo’s tijdens het proces in leven kunnen worden gehouden.

We zijn hier al een tijdje mee bezig. Er worden verschillende onderwerpen besproken die ook van toepassing zijn op het huwelijksleven. Nadat ze met haar echtgenoot de mogelijkheid heeft besproken om haar naam wettelijk te veranderen, begint Moussaid te suggereren dat ze daar niet in geïnteresseerd is. Het zou handig zijn als je haar niet zou noemen met de naam die ze het liefste noemt. ondanks het feit dat ik helemaal klaar ben om de sprong te wagen en te trouwen.

Ik ben net verloofd, maar zelfs na de bruiloft ben ik niet van plan iets aan mijn identiteit te veranderen, ook niet aan mijn naam. Ondanks de negatieve connotaties die gepaard gaan met het hebben van een Arabische naam, zal ik deze niet veranderen. Als iemand die de beproeving van het dragen van die naam heeft doorstaan, zou ik op dit moment niet overwegen om deze te veranderen. Ik blijf het aantrekken tot het geen optie meer is.

En het antwoord is nee, ik ben niet van plan om mijn naam wettelijk te veranderen. Als iemand je uitlacht vanwege je Arabische naam, zal ik je niet beschermen omdat je naam Arabisch is. Ik heb die naam niet gebruikt om wat ruimte te creëren tussen mezelf en het debat dat gaande was. Ik ben vast van plan om door te gaan tot het einde. Akyol’s gok was juist toen de Moussaid zei dat ze misschien Akyol’s kind zou dragen.

Het paar spant zich in om hun vruchtbaarheid te vergroten door embryo’s te selecteren die een grotere kans hebben om zich met succes tot een baby te ontwikkelen. Volgens Moussaid zullen in de niet al te verre toekomst “embryo’s worden gemaakt in het laboratorium”. Ben je het ermee eens dat dit de definitie van romantiek belichaamt? Daarna kunnen ze naar de embryo’s kijken om te zien of een van hen tekenen van ontwikkeling vertoont.

Na een lange discussie over de verschillende uitkomsten die met Geert hadden kunnen gebeuren, kregen hij en Nadia informatie die buiten hun stoutste verwachtingen lag. Gelukkig bleek de maligniteit met succes te behandelen. Om het voor hen beiden te krijgen, moest Geert echter een langdurige en ondraaglijke operatie ondergaan.

Nadia Moussaid Zwanger
Nadia Moussaid Zwanger

Moussaid stelt dat de relatie tussen haar en Brothers als direct gevolg van zijn ziekte is verslechterd en dat zij daar nu als direct gevolg van lijdt. Momenteel werken Geert en ik er als team verder aan. Patiënten met kanker en de naasten komen in aanmerking voor psycho-oncologische zorg hier in het Ingeborg Douwes Centrum. Dit kan in de vorm van relatietherapie. Tot op de dag van vandaag vind ik het moeilijk te geloven dat we nog iets anders hadden kunnen bereiken.

Volgens Het Financieele Dagblad is dit niets anders dan puur vergif. De ongemakkelijke ervaring om iets op een pijnlijke manier scherp in de arm te krijgen. Daarna is het mogelijk dat u zich overmatig vermoeid voelt en dat u vreemde symptomen in uw ledematen krijgt. Dat soort onverwachte onthulling lokte een reactie van de gastvrouw uit die zowel verbazing als gelach omvatte. Daarnaast zijn de onaangename gewaarwordingen die inherent zijn aan het vrouw-zijn, zoals de fluctuatie van hormoonspiegels,

Daarnaast komt het onderwerp huwelijk aan bod. Moussaid maakt overduidelijk dat ze de achternaam van haar vriend niet zal aannemen voordat ze in het huwelijksbootje zijn gestapt. Ze heeft absoluut geen zin om haar achternaam op wat voor manier dan ook te veranderen.

Het is moeilijk om in die periode een positieve kijk te hebben. Dit is inderdaad fantastisch nieuws, vooral als je bedenkt hoe graag we altijd al een eigen gezin wilden stichten. Ik vrees dat vanaf dit punt de zaken een grote wending zullen nemen. Ik ben bang dat je kansen op succes helemaal niet goed zijn.

U bent zich ervan bewust dat dit niet daadwerkelijk zal plaatsvinden? De volgende stap is dat jij en je ex moeite doen om weer bij elkaar te komen, wat niet altijd van een leien dakje gaat. Het soort teleurstelling dat je bent tegengekomen is uniek, en dat geldt ook voor de gebeurtenis zelf. Je gaat uit elkaar tijdens het reizen, alleen om elkaar tegen te komen

nogmaals later.

Nadia Moussaid Zwanger
Nadia Moussaid Zwanger

Er is een aanzienlijk risico om ziek te worden. Zijn beide ouders zijn overleden aan de ziekte waaraan hij momenteel lijdt. We willen niet verantwoordelijk zijn voor het doorgeven van dat gen aan een van onze kinderen. Dan, nadat u de leeftijd van achttien jaar hebt bereikt, is het tijd voor u om zaken te gaan doen. Met behulp van embryoselectie konden ze een gezin stichten en een kind krijgen.

heeft zich in de loop van de tijd mooi ontwikkeld. Die mensen die dat gen dragen zijn vergeten. Hoewel deze stap een beetje uit de weg kan gaan, is het de meest effectieve strategie om ervoor te zorgen dat uw embryo’s zich goed ontwikkelen. Binnen ons bedrijf zijn al geruime tijd onderzoeks- en ontwikkelingsactiviteiten op dit gebied gaande. Spreker vreest dat dit in de toekomst zeer negatieve gevolgen kan hebben. Ook “al die hormonen en naalden” die “je als vrouw moet ondergaan”. Het is moeilijk om in die periode een positieve kijk te hebben. Het enthousiasme wordt nog groter, want ouders worden staat al een hele tijd op ons verlanglijstje.

Het leven zal vanaf nu alleen maar uitdagender worden, vooral als je bedenkt dat ik binnenkort 38 word. Naar alle waarschijnlijkheid zal het niet werken. In de examenvragen krijgt de connectie van de presentator met de voortgang van het verhaal evenveel gewicht als de andere connecties. Deze lieve kleine jongen doet mijn hart pijn met zijn schattigheid. Je wilt dat de andere persoon dezelfde emoties voelt als jij, en je doel is om dit te bereiken.

In de loop van de voorgaande tien jaar werd vastgesteld dat hij een omvangrijke kwaadaardige tumor in zijn buik had gekregen, die later operatief werd verwijderd. Het was noodzakelijk om een ​​aanzienlijk deel van de dikke darm te verwijderen, evenals 26 lymfeklieren. Nadat zijn galblaas was verwijderd en twee weken had gewacht, liet hij extra meubels bezorgen. Geert probeerde drie verschillende benaderingen van de chemotherapeutische behandeling. Het volgende dat we horen is dat hij dingen begon op te schrijven.

Mensen die problemen ervaren in hun relaties kunnen nog steeds baat hebben bij het bijwonen van relatietherapie, daarom raad ik het hen voortdurend aan als alternatief. In de maanden februari en maart, toen we ons klaarmaakten voor de embryoselectie, kreeg ik hormooninjecties. De keuze die het minste risico inhoudt dat de ziekte van Geert wordt doorgegeven aan ons ongeboren kind en het veiligste alternatief is.

Ze zouden voor dezelfde uitdagingen komen te staan ​​als voorheen. Onmiddellijk daarna riep ik: “Dames en heren, loop alstublieft naar het bord. Het antwoord dat moet worden gegeven is “het kan”. Naar aanleiding van de bevindingen van dit onderzoek besloten Geert en Nadia om een ​​tweede en derde mening te vragen. van verschillende aanvullende medische voorzieningen. Ze geloven nu dat het de beste keuze was die ze ooit voor zichzelf hadden kunnen maken. De voorkeur van veel muzikanten is om.