Nadja Holm Föräldrar

Spread the love

Nadja Holm Föräldrar:- Nadja föddes 1997 i Etiopien, och hon tillbringade sin barndom i det pittoreska samhället Roknas, som ligger inte långt från staden Pite. Hon var en ambitiös ung dam som var högutbildad och arbetade mycket hårt. Hon var en hårt arbetande som lade mycket kraft på att både vara en bra fotbollsspelare och göra bra ifrån sig i skolan.

Nadja Holm Föräldrar
Nadja Holm Föräldrar

Utöver det var jag känd i hela skolan som “klassens clown”. Trots att jag var den elev som var mest högljudd i att framföra mina åsikter när läraren höll en presentation, var jag också den som var mest uppmärksam under klassens gång.

Min uppfattning är att mina lärare hyste en stor motvilja mot mig som ett resultat av detta, och jag tror att det är korrekt. För att uttrycka det mer rakt på sak var jag en magnifik blandning av allt som fanns där ute.

Trots att hon ägnade en betydande del av sin fritid åt att spela fotboll, har hennes kärlek till sång och musik förblivit en konstant del av hennes liv genom åren. Hon kunde dock inte förmå sig att erkänna möjligheten att det fanns en framtid för henne på den platsen. Hon hade intrycket att hon var ämnad för något annat.

När jag var yngre brukade jag sjunga hela tiden under min dag, men jag gav aldrig någon uppmärksamhet åt potentialen i att sång kunde vara något som kunde användas professionellt. Konceptet existerade helt enkelt inte i den värld jag levde i då, så jag tog aldrig hänsyn till det.

Mina föräldrar har aldrig en enda gång försökt styra mig i någon speciell riktning, och redan från början av deras resa som föräldrar har de alltid prioriterat både min fysiska och känslomässiga hälsa enormt mycket. De har aldrig en gång försökt styra mig i någon speciell riktning.

Att ha växt upp i en sådan familj är utan tvekan en av de mest omhuldade upplevelserna i hela mitt liv. Min mamma insåg hur viktig musik var för mig och vi hade ett samtal om huruvida jag skulle lägga pengar på den eller inte. Trots att hon funderade över alternativet kunde jag inte samla krafterna för att klara av det.

Som en konsekvens av detta, när det var dags för henne att fatta beslut om utbildningsgången medan hon fortfarande gick i gymnasiet, fortsatte hon i samma allmänna riktning. Hon trodde att hon under de kommande åren antingen skulle praktisera medicin, göra en karriär inom psykologi eller gå med i polisstyrkan.

Jag visste från första början att jag aldrig skulle kunna göra något sådant i mitt liv, men jag har ändå förbundit mig att göra det i tre år. Den här erfarenheten lärde mig mycket om hur viktigt det är att utöva självkontroll och anstränga mig mycket. Även om det tog mig tre år att slutföra projektet, fick jag mycket insikt om betydelsen av uthållighet från erfarenheten.

Nadja kom till insikten att musikområdet var det område där hon skulle bli mest framgångsrik som professionell efter att hon avslutat sin utbildning och tilldelats sitt diplom.Nadja hade en lugn och stabil uppväxt och som ett resultat av det växte hon upp till en väluppfostrad ung dam som strävade efter att uppnå mycket.

Kitty och Lennart Holm. Den svenska sångerskan Nadja Kasanesh Holm utsågs till segrare i tävlingen om vem som ska hålla titeln “American Idol” 2020. Hon kom till världen den 10 oktober 1997, i landet Etiopien.

Nadja Holm Föräldrar
Nadja Holm Föräldrar

Hon flyttade från den närbelägna staden Roknas, där hon hade tillbringat sin ungdom, och började arbeta som bankkassör innan hon fattade beslutet att lämna sitt jobb för att ägna mer av sin tid och energi åt sin musikaliska karriär och sitt deltagande på Amerikansk idol.

Hennes uppväxtår spenderades i grannskapet Roknas, som ligger i närheten.Den 27 november 2020 blev det uppenbart att Holm och Paulina Pancenkov skulle tävla mot varandra i den sista omgången av Idol, som ägde rum den 4 december samma år.

Jag var tvungen att stanna och låna en GPS av en av chaufförerna som arbetade i en taxi eftersom jag inte hade något annat val. Å andra sidan, när jag reste på mellanstatliga vägen, märkte jag att språket som visas på GPS:en var på spanska, vilket är ett språk som jag inte kan förstå. Detta ledde till full anarki som ett resultat.

Det råder ingen skugga av tvivel om att denna specifika del av “Idol” utan tvekan är den mest fantastiska aspekten av hela showen. att kommunicera med alla. Efter detta tänker jag fortsätta prata med människor från olika bakgrunder under väldigt lång tid. Jag har intrycket att mina nära vänner Caspar, Simon och Affe är mer bekanta med mig än de var tidigare.

I april 2021 blev jag tillfrågad och frågade om jag var intresserad av att söka tjänsten. De ville veta om jag skulle vara intresserad av att göra det eller inte. Efter att ha pratat med mina familjemedlemmar och de personer som arbetade med mig på min anställningsplats, va jagkan få en bättre förståelse för omfattningen av problemet, som orsakades av mina handlingar.

Efter det blev jag akut medveten om hur starkt jag önskade positionen, och det fick mig att förstå hur mycket jag önskade det. Efter det blev jag mycket medveten om hur starkt jag önskade rollen.

“Så det säger sig självt att jag är extremt exalterad över det här”, sa Nadja och syftade på sina känslor kring saken.Det faktum att Nadja deltog i Idol 2020 och till slut vann tävlingen gjorde allmänheten uppmärksam på hennes namn för allra första gången.

Strukturen på programmet stötte på betydande utmaningar under det året som en direkt följd av den omfattande spridningen av Corona-viruset. Som en direkt följd av detta var deltagarna tvungna att sjunga inför ingen och till och med ge sina bidrag i hemlighet medan de bodde i sina egna hotellrum.

Trots de utmaningar hon ställdes inför när hon tävlade i Idol, slås Nadja av lycka när hon tänker tillbaka på sin tid på programmet och den framgång hon uppnådde som ett resultat.Idol har haft ett betydande inflytande på hur jag lever mitt liv.

Nadja Holm Föräldrar
Nadja Holm Föräldrar

I samband med produktionen av denna föreställning visade det sig till exempel vara en effektiv metod för att värma upp både skådespelaren och besättningen. Min tid med att sjunga på scen varje vecka var en mycket upplysande upplevelse, och jag gjorde det till en punkt att sätta mig själv i rampljuset när jag hade möjlighet att göra det.

Det finns många som är nyfikna på om jag ångrar att jag levde samma år som epidemin eller inte, men jag tror att allt fungerade perfekt för mig. Det var inte nödvändigt för mig att resa över hela landet och spela i köpcentra; snarare kunde jag gå direkt in i inspelningsstudion därefter.

Innan hon gav sig ut på sin “Idol”-turné fick Nadja Holm från Pite i Norrbotten chansen att uppleva mycket av det härliga livet har att erbjuda innan hon påbörjade sin karriär. Det var inte ett lätt beslut för henne att göra en karriär inom konsten med tanke på att hon tidigare haft tanken på att arbeta inom det medicinska området någon gång i livet.

Redan när jag var ett litet barn har musik alltid varit en stor inverkan på mitt liv och har fortsatt att göra det även idag. Men redan innan jag tänkte på det var jag redan fast besluten att göra karriär inom det medicinska området. Men efter det hade jag en förståelse för hur stor en plugg det var, och efter det drog den inte alls lika många som tidigare.

Det är möjligt att tittarna inte är medvetna om det faktum att Nadja tidigare hade rest till USA på egen hand, och ändå är detta något med henne som de borde vara medvetna om eftersom det är relevant för vem hon är.

När jag var yngre var ett av mina mål att så småningom etablera ett liv för mig själv i USA och finna framgång som musiker i den inhemska musikscenen i det landet. Detta var ett av mina mål när jag var yngre.

Som en direkt följd av detta har jag bestämt mig för år 2017 som året då jag ska resa till den platsen. Hon fortsätter med ett flin när hon förklarar att hon hyrt en bil och körde dit på egen hand, men att det slutade med att hon gick vilse i Los Angeles. Detta är något som hon säger medan hon ler.

Hennes begäran om inskrivning vid Framna folkhögskola, som ligger utanför Pite, beviljades och hon fick följaktligen antagning. Hon gick i en skola känd som Konsthögskolan i sammanlagt två år, under vilken tid hon avsevärt kunde förbättra sin konstnärliga förmåga. Under den tiden fick hon chansen att vidareutveckla sin kompetens, och hon använde den.