Pauline Wingelaar Leeftijd

Spread the love

Pauline Wingelaar Leeftijd:- Pauline Wingelaar is in alle opzichten een voorbeeld van wat het betekent om een ​​Gooische moeder te zijn, en zo verdiende ze de bijnaam. De 34-jarige vrouw maakte zojuist het spannende nieuws over haar aanstaande zwangerschap op Instagram bekend. Dit wordt het eerste kind van de vrouw. De Gooische moeder staat op het moment dat dit artikel geschreven wordt op het punt haar 14e zwangerschapsweek in te gaan en is onlangs verhuisd van Naarden naar een historisch pand in Bussum.

Pauline Wingelaar Leeftijd
Pauline Wingelaar Leeftijd

Zij zijn de voorouders van Pauline en haar echtgenote, Harmen Bisschop van Tuinen, maar ook van Reinier en Diederik Bisschop van Tuinen. Pauline en Harmen zijn blij hun nakomelingen te zijn. Daarnaast is Pauline verantwoordelijk voor de totstandkoming van een groot aantal programma’s die worden uitgezonden op het netwerk Linda.tv. Precies op dat moment had ze de nodige toestemming om Real Gooische te doen.

Wat is mijn tijd aan reizen snel voorbij gegaan! ” roept Pauline. Op deze foto lijkt ze op dit moment meer dan 20 weken zwanger te zijn. Pauline heeft haar zorgen over haar uitzettende maag op afstand kunnen houden door in gedachten te houden dat het hebben van een grotere maag tijdens een derde zwangerschap komt vaker voor dan een maag van deze omvang tijdens een eerste zwangerschap.’De tijd gaat zo snel voorbij’, erkent ze.

dat heeft ze mede te danken aan de uitdagingen die ze had in de tijd dat ik het huis in Bussum aan het verbouwen was. In de herfst maakten we kennis met Bo, Pauline, Kimberly en Florine, en Leslie maakte haar debuut op onze televisieschermen. Hun natuurlijke omgeving bestaat uit luxueuze herenhuizen, dure auto’s en vakanties aan de Franse Rivièra in de zomer.

Als de redactie problemen had gehad, hadden we het denk ik heel anders aangepakt, maar ik kan begrijpen waarom de dames het in de eerste plaats oneens konden zijn. Met wat we nu weten, denk ik dat we het heel anders zouden hebben aangepakt als de redactie het niet eens was geweest. Een populaire slogan is tegenwoordig ‘liever verwend dan genegeerd’.

Pauline Wingelaar Leeftijd
Pauline Wingelaar Leeftijd

De eerste komt van Pauline in de eerste aflevering, waarvan wordt gedacht dat het zowel de rijping van Pauline als misschien zelfs haar wijsheid laat zien, waardoor het een van de meest besproken onderwerpen op televisie is en zelfs de kop van de reclamecampagne. De verklaring van Pauline is ook een van de meest besproken onderwerpen ter wereld geworden. Gegiechel zegt Pauline: “Zelfs vandaag hoor ik ouders vaak klagen tegen hun kinderen,” “Je dwingt me dit te doen!”

Breng deze boodschap alstublieft over aan mijn kinderen! ” Ze vervolgt door te zeggen: “We waren zo naïef.” Als ik het nu zou gebruiken, zou ik het strategischer benaderen, zodat we ook wat restjes beschikbaar zouden hebben, voor het geval dat. van de echtgenote van Wingelaar, Harmen Bisschop van Tuinen, is samen met hun twee kinderen al fantastisch van start gegaan.

Reinier en Diederik werden geboren met reality-sterkinderen. Omdat Reinier werd geboren in een stad genaamd, was het geen toeval dat er een derde telg van de familie was. Het paar bezocht een reproductieve kliniek in een poging om therapie te krijgen en voerde meerdere IUI-pogingen uit in een poging om zwanger te worden (intra-uteriene inseminatie).

Maar verder dacht ik dat alles volgens plan zou verlopen. Reinier en Diederik Bisschop van Tuinen zijn de twee kinderen waarmee zij en haar man, Harmen Bisschop van Tuinen, gezegend zijn. Ze maken hun ouders enorm trots. Diederik en Reinier Pauline werken momenteel aan een aantal verschillende showconcepten voor het televisienetwerk van LINDA.

Volgens Pauline, die deze foto nam, leek ze ongeveer weken zwanger op het moment dat de foto werd genomen. Zoals ik tijdens de vakantie grapte, zou ik waarschijnlijk moeten antwoorden als mensen denken dat we gek zijn om terug te reizen naar Italië terwijl ik zwanger ben.

Pauline Wingelaar Leeftijd
Pauline Wingelaar Leeftijd

Reinier, 6 jaar, en Diederik, 2 jaar, zijn allebei behoorlijk atletisch en houden hun ouders, Pauline en Harmen, erg bezig met hun vele sportieve inspanningen (4). Tegen de tijd dat de derde spruit tevoorschijn kwam, was ze al naar een reproductieve kliniek geweest en had ze een aantal niet-succesvolle IUI-procedures achter de rug.

De meisjes, die ook betrokken waren bij het werk dat achter de schermen plaatsvond, namen de productie in handen en runden deze zelf. Dit feit is bij een groot aantal mensen niet bekend. “Mijn academische concentraties waren in media, informatie en communicatie, en ik was gedurende die tijd werkzaam bij Eyeworks. Lid zijn van Real Gooische Girls was soms zowel bevredigend als belastend voor iemands tijd.

Het zou erop wijzen dat er een tweede seizoen en een spin-off gepland staan. Zodra ik erachter kwam dat ik zwanger was, waren mijn enige zorgen voor de baby en voor mezelf. Ik was bang dat mijn hele leven daardoor op zijn kop zou komen te staan.

Ze moet nu iedereen het verwoestende nieuws brengen dat haar dochter is overleden terwijl ze aan het bevallen was van een ander kind. Je hebt geen idee hoeveel pijn het me doetom je dit te moeten vertellen, maar het is de enige manier die ik kan bedenken om nu afscheid te nemen… Na de gebeurtenissen van deze tragedie, moeten we wat tijd nemen om met elkaar te communiceren over hoe we ons voelen.