Perseus Karlström Familj

Spread the love

Perseus Karlström Familj:- En natt ligger en svensk OS-medaljör vaken i Melbourne, Australien, och drömmer om intervallträning i molnet som omger Borsokna i Eskilstuna. Perseus Karlström, 29 år, använder frasen “heligt land” för att beskriva det. Om jag ställer ner mina flaskor på den platsen innan jag går, kommer de att finnas där för mig att hämta när jag kommer tillbaka.

Perseus Karlström Familj
Perseus Karlström Familj

Nuförtiden hörs det bara om samtal från collect-samtal i filmerna, så jag skyller på den nyligen nedladdade appen som vi använder för att kommunicera med varandra för att jag måste ställa samma frågor om och om igen. Den svenske spelaren som tog bronsmedaljen i världscupen, Perseus Karlström, förklarar var “öknen” ligger i Doha i höst.

På grund av detta höll jag ut, men jag gjorde det enbart för att det gav mig nöje. Han sa att han ville vinna ett OS-guld i en intervju, och jag visste att jag skulle svara: “Jag skulle vilja vinna VM också.” På den tiden var jag helt okunnig om vad ett OS-spel var, men jag såg fram emot att se världscupen.

Även om vissa människor springer flera kilometer runt sitt grannskap i hopp om att vinna en OS-medalj, övar andra höjdhopp på sina uppfarter eller i sina bakgårdar genom att spela landhockey eller trädgårdsarbete. När jag var mellan 4 och 5 år såg jag min mamma göra något fysiskt för första gången.

Som en sista utväg valdes Arig till förbundskapten. Som ett resultat av sin fars, Enriques, olympiska prestation och sitt eget bristande intresse för sport, deltog Perseus aldrig i några egna organiserade sporter. Jag hade ingen idé förrän jag var tonåring att ingen av mina föräldrar var förebilder i samhället.

När han tog sin första VM-medalj i Tokyo 1991 blev han den första manliga fotgängaren från Sverige att ta medalj sedan Madeleine Svenssons silver. Dessutom var han den första svensk som tog medalj på ett världscup sedan dess. Han har varit i Melbourne länge så att han kan ta del av grundlig träning med fotgängare från hela världen.

Under mitt sjätte år på gymnastiktävlingen kunde jag förtjäna en plats i finalen. Å andra sidan hade ingen någonsin bett mig att sätta igång saker innan, och det råkade bara vara så att detta var rätt ögonblick. När det var dags för mig att delta för första gången kände jag mig förberedd eftersom jag hade åkt med min mamma en lång sträcka och sett henne gå igenom undersökningen.

Jag deltog nyligen i en tävling för allra första gången, och förmodligen någonsin. Innan loppet startade fanns det några ursnygga belöningsbord och ett trätåg nära platsen där löparna skulle avsluta. Däremot kämpade jag mot en motståndare, och han upplevde samma problem som jag gjorde när vi slog mot rälsen.

Hela sträckan som tillryggaläggs i en cirkel är 850 meter. Eftersom jag har tillbringat större delen av mitt liv här med regelbunden intervallträning, anser jag den här platsen som helig mark. Sedan vår mamma flyttade hit alla för många år sedan har var och en av mina syskon och jag kallat denna plats hem.

mellan 13 och 14 år. Jag var helt omedveten om att troféerna, ungefär lika stora som blomkrukor, ens fanns i huset. Trots detta har min familj alltid haft en mycket aktiv livsstil, och som ett resultat var mina syskon och jag ofta engagerade i en mängd olika aktiviteter. Vi tillbringade hela dagen med att springa, leka och cykla. Vi blev inte kallade tillbaka till hotellet förrän det var dags för frukost, så vi hade lite tid att döda.

Efter att ha fått höra av sin finska dragspelslärare att han hade en ljus karriär framför sig när han var nio år gammal, experimenterade han med fotboll, bordtennis och orientering innan han valde dragspelet. Innan jag började träna aktivt på gymnasiet hade jag ingen aning om att jag skulle sluta bli störst, och redan då hade jag redan vunnit några tävlingar innan jag började skolan.

Perseus Karlström Familj
Perseus Karlström Familj

Å andra sidan gick det upp för mig att det så småningom skulle materialiseras och ta uppehåll i mitt sinnes fördjupningar. Hans påstående att “jag vill bli bäst i världen” möttes av förståelse och stöd när han tävlade i en talangtävling som Olympiska Kommittén arrangerade i Sverige.

Eftersom Persys träning ökade från 360 timmar till 536 timmar och från 2 000 kilometer till 3 200 kilometer, behövde han gå ytterligare 100 kilometer varje vecka för att nå sitt årliga milmål på cirka 5 000 kilometer. Han behövde också gå ytterligare 100 kilometer varje vecka för att nå sitt mål. Att Sverige tog bronsmedaljen på 20-kilometerspromenaden har fört Dohas hyckleri i det fria.

Efter det fortsatte vi med att rida på våra hästar runt Stora Sundby slotts marker som var omgivna av grusvägar. Så fort vi kom till Borsokna tog vi på oss promenadskorna och gick en promenad runt sjön. När vi var mycket yngre var vi helt enkelty kallade det “sjön”. Sedan hon senast tävlade i världscupen för snart tre decennier sedan har Mamma Siv tilldelats tre guldmedaljer. Första gången hon reste till Finnkampen gjorde hon det när hon var 60 år.

Instruktioner har distribuerats till nationer över hela världen av Brent Vallance, som kommer från Australien. För många människor skulle en dröm som gick i uppfyllelse vara att flyga över Australiens landsbygdsområde, komplett med kängurur på väg ut från vägen och landskapet i Crocodile Dundee runt omkring dem. När vi bodde i Borsokna gjorde vi det alltid till en punkt att regelbundet komma ut och gå på promenader runt om i grannskapet.

Perseus Karlström Familj
Perseus Karlström Familj

Jag var tvungen att komma ut på toppen för att jag skulle komma på tåget. En stark början tyckte jag var självklar, trots att jag tidigare inte tänkt så mycket på ämnet. På grund av det faktum att det var årets sista tävling är jag helt säker på att jag glömde bort allt. Tävlingen har fortsatt, men det har lagts ner väldigt lite på gymmet.