Raymond Vermeulen Vermogen

Spread the love

Raymond Vermeulen Vermogen:- De manager van Max Verstappen is Raymond Vermeulen. Hij is de kracht die de bedrijfsvoering voortstuwt van de Nederlandse Formule 1-coureur die samenwerkt met Jos Verstappen. Ze werken met elkaar samen om contracten af ​​te ronden en belangrijke beslissingen te nemen over de toekomst van de Red Bull Racing-coureur. Vermeulen wordt in de Telegraaf geciteerd als antwoord op de vele vragen die ze krijgen: “We proberen de juiste krenten uit de pap te halen.”

Raymond Vermeulen Vermogen
Raymond Vermeulen Vermogen

Raymond Vermeulen begon zijn carrière in de auto-industrie in 1991 toen hij als technicus bij Midcoast Trucks aan de slag ging. Midcoast Trucks is een autodealerbedrijf met ongeveer 54 werknemers en een managementstructuur zonder managers. Raymond is blij om Boambee, Australië, voorlopig zijn thuis te noemen. Als gevolg hiervan zijn we bij Midcoast Trucks er zeker van dat onze diensten ongeëvenaard zijn op de Australische markt, en als gevolg daarvan hebben we onszelf gepositioneerd als de marktleider in het aanbieden van uitgebreide transportoplossingen.

Wij zijn de grootste dealer van gebruikte vrachtwagens in Australië en we hebben een enorme selectie van zowel nieuwe als gebruikte vrachtwagens om te voldoen aan de behoeften van al onze klanten in de vrachtwagen- en commerciële sector.Raymond Vermeulen is een belangrijke verbinder die een belangrijke rol speelt voor de Verstappens en zijn handen in een aantal verschillende potten heeft. De sportprestaties van Max Verstappen zullen bepalen of de zakelijke onderneming al dan niet succesvol is. Wat dat laatste betreft, heeft Max zich ontwikkeld van een ruwe diamant tot een kostbare hulpbron.

De Jumbo-supermarktketen was de eerste daar en ze kwamen net op tijd om de succesgolf mee te maken die volgde op de overwinning van Max Verstappen. Veel van de eervolle vermeldingen verdienen Frits van Eerd, die als CEO van Jumbo fungeert. Voordat hij in 2013 Max met Jumbo begon te sponsoren, toen Max nog een rookie was in de kartindustrie, sponsorde hij Jos. In een persbericht van oktober bevestigde Jumbo de voortzetting van de deal die ze hadden met Verstappen. Ondanks de uitspraken van Van Eerd aan RTL GP Magazine dat de samenwerking al snel te kostbaar zou worden, hebben ze afgesproken nog een jaar samen te werken. Deze beslissing werd genomen ondanks het feit dat de alliantie al snel te duur zou worden.

Toen Max voor het eerst bij Toro Rosso aankwam, was er al iemand anders onderweg. Behalve dat hij de jongste coureur in de geschiedenis van de Formule 1 werd, bereikte hij natuurlijk ook spectaculaire dingen toen hij op de baan was. In de Formule 1 zijn zowel het spel als de regels veranderd dankzij Max. En ik denk dat dat ook nu het geval is. Als ik naar het verleden kijk, kan ik niet anders dan denken dat de man zo’n individu is.

Zelfs als niet iedereen zijn werk erkent, heeft hij de speelscène aanzienlijk getransformeerd en belangrijke bijdragen geleverd. In termen van hoe het zich gedraagt ​​​​wanneer de remmen worden gebruikt, is de superlicentie vergelijkbaar met de Toro Rosso. Max is degene die verantwoordelijk was voor het veranderen van de richting van de geschiedenis.

Max Verstappen heeft goedkeuring gekregen van een aantal bekende merken, waaronder CarNext, Jumbo en G-Star Raw. In het kader van deze gesprekken is Raymond het aanspreekpunt voor het merk. Het circuit is een bestemming die hij vrij vaak bezoekt. In het bijzonder met betrekking tot de gevolgen voor het bedrijfsleven. In de Formule 1-paddock zijn is niet alleen een leuk tijdverdrijf voor beroemdheden, want tussen de chaos van de races worden zakelijke deals gemaakt.

Insiders van het raceteam van Red Bull schatten dat Maximum door simpelweg elkaar de hand te schudden, zijn vermogen met een factor tweehonderd miljoen euro heeft vergroot. Het huidige contract van Maximum met het Red Bull-raceteam loopt tot en met 2028. Daarbij wordt nog geen rekening gehouden met andere incentives zoals bonussen of individuele sponsoring. Max, die afgelopen weekend met zijn eigen vliegtuig naar de luchthaven van Eindhoven vloog, weet er zonder al te veel moeite een te bemachtigen.

Daarnaast is de inzet van Red Bull heel belangrijk. Alleen Dietrich Mateschitz heeft de bevoegdheid om beslissingen te nemen. Helmut Marko is een betrouwbaar lid van het raceteam en fungeert als zijn rechterhand. Door de relatief korte wachttijden in deze lijnen kunt u ter plekke een beslissing nemen. Als je kijkt naar wat ze gedaan willen krijgen op het gebied van de motor nu het onder hun controle is, krijg je misschien een goed idee van hoe enthousiast ze zijn over hun werk.

Toen Max Verstappen begin vorig jaar een nieuw en sterk verbeterd contract tekende bij Red Bull, benadrukte hij ook nog eens de waarde van Vermeulen en zijn vader.Nadat zij de voorbereidende gesprekken hebben afgerond, ligt de beslissing om hun verzoek in te willigen bij mij. Het is essentieel voor mij om een ​​optimistische houding ten opzichte van de situatie te behouden, maar aangezien ze volledig begrijpen wat ik nodig heb, vind ik dit geen al te moeilijk obstakel. In de loop van het jaar stoppen we ermeee zijn goed in het lezen van elkaar en het onderhouden van open communicatiekanalen over onze wensen en randvoorwaarden.

Max Verstappen, een Nederlandse coureur van 24 jaar en racet voor Red Bull Racing, heeft sinds hij in 2015 bij het team kwam tientallen miljoenen euro’s verdiend door deel te nemen aan de Formule 1. Chris Woerts, die zich bezighoudt met de promotie van sportevenementen, heeft hoge verwachtingen dat Max Verstappen de eerste sportmiljardair van Nederland wordt.

Quote publiceerde eerder dit jaar een artikel waarin staat dat het vermogen van Verstappen de € 100 miljoen heeft overschreden. Als gevolg van zijn overwinning in het wereldkampioenschap vorig jaar, zal hij dat doel al lang hebben overschaduwd. Volgens Woerts zal hij aan het einde van de carrière van Verstappen een vermogen van ruim een ​​miljard euro hebben vergaard.

Het begin van Vermeulens carrière in de Formule 1 is terug te voeren op de tijd dat hij samenwerkte met zijn vader, de beroemde coureur Jos. Sterker nog, Jos Verstappen, senior, wordt bijna altijd gevonden in het midden van het veld, direct naast Benetton. Desondanks werd “Jos The Boss” enorm geprezen in zijn geboorteland Nederland; hij was de eerste Nederlander van zijn generatie die in de Formule 1-competitie racete. Toen Jos, de Limburger, het einde van zijn racecarrière naderde, vond hij een thuis bij Minardi. Omdat de ploeg consequent op de laatste plaats in het klassement eindigde, was er een nooit eindigende eis om elke euro uit te geven.

Raymond Vermeulen Vermogen
Raymond Vermeulen Vermogen

Anderen waren van mening dat Verstappen niet zo snel in zijn carrière op zo’n hoog niveau zou moeten rijden omdat hij te jong was en moest wachten tot hij ouder was. De aandacht was echter uitermate gunstig voor de naam Verstappen. De voormalige coureur van Toro Rosso was de meest spraakmakende tegenstander en een van de andere dingen die hem onderscheidde van de rest van het veld was de introductie van een nieuw niveau van geweld in de sport. Het succes van het merk kan worden toegeschreven aan een breed scala aan factoren.