Reinier Zonneveld Vermogen

Spread the love

Reinier Zonneveld Vermogen:- Reinier Zonneveld, die vandaag 31 jaar oud is, werd geboren op 30 januari 1991. Hij begon met pianolessen toen hij drie jaar oud was, en tegen de tijd dat hij tien jaar oud was, maakte hij kennis met de applicatie voor het maken van muziek Reden 1. Al snel nadat hij als jongeman tussen de 16 en 17 jaar naar technofeesten ging, kwam hij tot de conclusie dat hij voorbestemd was voor een carrière als muzikant en DJ.

Reinier Zonneveld Vermogen
Reinier Zonneveld Vermogen

Op 30 januari 1991, toen Zonneveld nog maar drie jaar oud was, begon hij met lessen klassieke piano. Hij is verwekt en ter wereld gebracht in Nederland. Na een paar jaar zijn vaardigheden als klassiek pianist en componist aan te scherpen, begon hij door het land te reizen. De muzikant die we vandaag kennen, begon zich echter pas in elektronische muziek te verdiepen nadat hij zijn eerste ongeoorloofde universiteitsfeesten had bijgewoond. Zijn hele studiebeurs ging naar het kopen van zijn eerste synthesizer, waardoor hij in de privacy van zijn eigen studentenflat kon oefenen met muziek maken.

Terwijl de volgers van de zanger verlangen dat de zanger nieuwe muziek uitbrengt, portretteert de DJ zichzelf als een soort heilige. Op de hoes van zijn meest recente album, The Church of Club Music, staat hem afgebeeld als de artiest. even gekoesterd door een groot aantal en een klein aantal mensen. Vanwege mijn lange lokken hebben veel mensen gezegd dat ik op Jezus Christus lijk. [Citaat nodig] In het licht hiervan redeneerde ik dat het humoristisch zou zijn om mijn eigen gelijkenis prominent op de voorkant van het boek te zetten. We gaan hier tenslotte voor een komische toon. De discoballen zijn een verwijzing naar het geweldige album “Berling Calling” van Paul Kalkbrenner, waar discomuziek op staat.

De meerderheid van de nummers op plaat twee waren pittige elektronische composities aangedreven door synthesizers. Deze cd wijkt aanzienlijk af van mijn typische benadering en bevat muziek waarvan de meeste luisteraars niet hadden verwacht dat ik ze zou hebben geschreven. Er staat iets op de cd die Zonneveld voor het publiek speelt dat elke techno-luisteraar zal aanspreken, van de meest intense techno tot meer relaxte elektronische muziek. De laatste tijd hebben dj’s uit alle hoeken van de wereld de laatste tijd de lof van de plaat gezongen.

Zonneveld was een essentiële figuur bij de totstandkoming van Muslims for Progressive Values ​​(MPV), die in juli 2007 plaatsvond op het Sarah Lawrence College in de staat New York. Sinds de oprichting van de organisatie heeft Zonneveld een belangrijke rol gespeeld bij het begeleiden van de uitbreiding van de MPV naar afdelingen in verschillende landen, zoals de Verenigde Staten van Amerika, Canada, Chili, Frankrijk, Duitsland, Australië en Maleisië, en bij het assisteren van de organisatie in het bereiken van een consultatieve status bij de Verenigde Naties. Als een project van de groep vertaalt Literary Zikr wetenschappelijke werken in het Engels, zodat zowel kinderen als volwassenen ze kunnen begrijpen.

Het is een vrijdagavond op 25 juni 2021 en het staat op het punt om wild te worden in Paradiso. Mayhem breekt overal buiten nachtclubs in Nederland uit. Iedereen kijkt overal op een verwoede manier naar zijn telefoon. Hoe groot is de kans dat het verzilverde groene vinkje er ook daadwerkelijk komt, of is dit slechts wishful thinking? Niets gaat goed op de eerste avond dat er in heel Nederland voor het eerst in bijna anderhalf jaar gedanst mag worden op openbare plaatsen.

Het hierboven aangegeven aantal is een schatting die is bepaald op basis van een onderzoek van informatie die gemakkelijk beschikbaar is voor het publiek met betrekking tot sponsoring en andere internetbronnen. Het is een compilatie van de informatie die de database van Popnable al heeft over de nummers die Reinier Zonneveld heeft geschreven of uitgevoerd. De prognose van de inkomsten van Popnable is slechts dat: een prognose; het is op geen enkele manier gegarandeerd correct.

In 2015, na het afronden van twee verschillende masterprogramma’s, besloot hij al zijn tijd en energie te richten op zijn levenslange liefde, het maken en uitvoeren van technomuziek. De sporen van zijn voetstappen werden meteen gevonden. Dit trekt de aandacht van machtige mensen die in de industrie actief zijn. Stil vor Talent heeft ook “Intec” van Carl Cox en “Minus” van Richie Hawtin uitgebracht. Beide zijn officiële remixes van Moby’s nummer en zijn gemaakt door respectievelijk Carl Cox en Richie Hawtin.

Reinier heeft al op elk continent gespeeld, van de meest prominente podia tot de kleinste clubs, en waar hij ook gaat, hij laat een pad van opgetogen bewonderaars achter in zijn kielzog. Ondanks dat hij nog maar net begint, maakt hij al naam. Als Zonneveld niet onderweg is, spant hij zich in om wat tijd door te brengen in de studio, waar hij inspiratie haalt uit de voorstellingen die hij op het podium heeft gezien en uit zijn reizen over de hele wereld.

Zonneveld is minder bezig met hoe goed hij presteert en meer met hoe zijn publiek reageert op wat hij doet. De discjockey staat op het punt wat opbeurende informatie met de laatste groep te delen: “De titel track (Church of Clubmusic, red.) is acht jaar oud. Sinds ik voor het eerst begon te draaien op onofficiële dansfeesten, heb ik dit nummer herhaaldelijk op de draaitafels gedraaid. Na een tijdje werd alles aan mij overgedragen. Sinds die tijd krijg ik de vraag “is dit nummer al af?” gemiddeld eens in de paar weken. Dat is de vervulling van ieders hoop en dromen.

Gemiddeld verdient Reinier Zonneveld/Filth on Acid tussen $ 34 en $ 176 per video, en hun geschatte waarde varieert op dit moment tussen $ 10.300 en $ 38.900. De inkomsten van de website worden bepaald op basis van een aantal verschillende criteria, waaronder maandelijkse weergaven, het land van herkomst, abonnementen en gebruikersbetrokkenheid. Op basis van deze statistieken schatten we dat de maandelijkse inkomsten die worden gegenereerd door Reinier Zonneveld’s/Filth op het YouTube-kanaal van Acid ergens tussen de $188 en $972 USD liggen.

Reinier Zonneveld Vermogen
Reinier Zonneveld Vermogen

Volgens hem produceerde hij al “extreem agressieve techno” toen hij nog maar acht jaar oud was. Door zijn gebrek aan bekendheid heeft hij in de loop van zijn carrière niet zoveel optredens kunnen geven als hij had gewild. De verscheidenheid aan melodieën die hij zijn publiek meegaf, was verreweg de meest opvallende toevoeging aan hun beleving van de muziek. Sterker nog, niemand uitte enige oppositie en als direct gevolg keken steeds meer mensen tegen hem op.