Rikki Borgelt Leeftijd

Spread the love

Rikki Borgelt Leeftijd:- Het eerste studioalbum van de artiest was getiteld “Rondé” en werd in januari van dit jaar uitgebracht. De band bracht de volgende maand hun tweede studioalbum uit, getiteld “Flourish”. De cd met de titel “Flourish” heeft in totaal twaalf nummers, waarvan twee getiteld “NPO FM Megahit” en “TopSong Calling”. Tijdens hun optreden in augustus waren ze het voorprogramma van James Bay.

Rikki Borgelt Leeftijd
Rikki Borgelt Leeftijd

In het voorjaar van 2014 was een project aan de Herman Brood Academie de kiem die uiteindelijk uitgroeide tot Rondé. Ondanks het feit dat de leden van de band een breed scala aan muzikale achtergronden hebben, variërend van punk tot psychedelisch tot gospel, is er een instant connectie tussen hen. In april 2014 begint Herman Brood aan hun Herman Brood Academy on Tour, die hen naar een aantal gerenommeerde poppodia in Nederland zal brengen. Daarna spelen ze hun allereerste show met de leden van de band die ze nu in Paradiso hebben staan.

Als onderdeel van een voorjaarsproject kregen studenten van de Herman Brood Academie de taak om hun eigen fictieve personages te ontwikkelen, en Rondé was een van die personages. In de maand april trad de band op in verschillende poppodia in heel Nederland als onderdeel van een evenement genaamd “Herman Brood Academy on Tour”. In september deed de band mee aan de OOR Talentencompetitie, die gehouden werd tijdens de Popronde. In oktober werd Rondé’s nummer “Run FM” een grote hit genoemd, en als gevolg daarvan kreeg de band de naam FM Serious Talent.

Hun meest recente FM-megahit, “Hard to Say Goodbye”, werd door de Independent Music Awards geëerd als zowel Favorite Track als Hard Disk of the Year. In de maand april hadden Rondé en Bastille een optreden in de Ziggo Dome.

In april van datzelfde jaar maakten ze deel uit van de “Herman Brood Academy on Tour”, een korte tour langs populaire muziekpodia in Nederland. De band deed in september mee aan de Popronde, toen nog onder de naam OOR Talent. Elk jaar nemen mensen uit heel Nederland deel aan het muziekfestival Popronde, dat jaarlijks plaatsvindt in een aantal verschillende Nederlandse steden en dorpen.

Rikki Borgelt Leeftijd
Rikki Borgelt Leeftijd

In de maand oktober ontving Rondé zowel de FM Serious Talent- als de FM Megahit-award voor hun nummer “Run”. .Na het winnen van de FM Serious Talent Award in april, vestigde de band Rondé’s uitvoering van “We Are One” zich onmiddellijk als hun tweede 3FM Megahit.

In januari van dit jaar bracht de band Rondé hun debuut studioalbum uit, dat simpelweg Rondé heette. Hun tweede studioalbum, getiteld Flourish, werd in maart uitgebracht en bevatte in totaal twaalf nummers, waaronder de FM Megahit Calling. Get To You was nog zo’n nummer van Rondé dat een enorme hit werd op de FM-radio nadat het door Rondé was gepubliceerd. In de maand augustus werden de Dutch Radio Hard Disk en Favorite Track-onderscheidingen uitgereikt aan “Hard To Say Goodbye”, de meest recente single van de band en een megahit op FM-radio.

Het jaarlijkse muziekfestival Popronde reist door heel Nederland en maakt onderweg stops in verschillende Nederlandse steden, dorpen en gehuchten. Tijdens de maand oktober werden Rondé en hun nummer “Run” respectievelijk erkend als de “3FM Serious Talent” en de “FM Megahit”. Rikki Borgelt, de zanger van Rondé, moest geopereerd worden toen er stembanden werden gevonden tijdens hun optreden op Eurosonic Noorderslag. In april ontving de band Rondé de FM Serious Talent Award voor hun nummer “We Are One”, en het nummer werd al snel Rondé’s tweede FM-megahit.

Rondé had op een zaterdag in de maand september een optreden op het evenement in Scheveningen met de titel “Live on the Beach”. Bovendien maakte de band Keane daar een opwachting. “Megahit”, uitgevoerd door NPO FM Zowel “Get to You” als “Hard to Say Goodbye” werden in de maand augustus voor het publiek beschikbaar gesteld. Als gevolg hiervan won de band prijzen voor Radio’s Hard Disk en Favorite Track.

Rikki Borgelt Leeftijd
Rikki Borgelt Leeftijd

Na haar optreden op Eurosonic/Noorderslag liet zangeres Rikki Borgelt een operatie aan haar stembanden uitvoeren om een ​​stemprobleem te verhelpen dat ze had ervaren. Nadat de band van Rondé in april de FM Serious Talent Award in ontvangst mocht nemen, werd hun optreden van “We Are One” die maand de op één na grootste hit van 3FM. Rondé werd voor het eerst gezien als onderdeel van een schoolproject aan de Herman Brood Academie.

Dit nummer was behoorlijk succesvol op de Mega Top, waar het de hoogste positie van nummer één bereikte. Studenten van de Herman Brood Academie gebruikten het voorjaar om Rondé te lanceren als klasproject. Rondé was het eerste bedrijf in zijn soort. In april van datzelfde jaar maakten ze deel uit van de “Herman Brood Academy on Tour”, een korte tour langs populaire muziekpodia in Nederland. De band deed in september mee aan de Popronde, toen nog onder de naam OOR Talent.

De documentaire getiteld “Hard to Say Farewell” onderzoekt de emotionele uitdagingen die gepaard gaan met afscheid nemen. Omdat ik me ervan bewust ben dat dit de weg is die voor mij tot het meeste succes zal leiden, kwam ik een verband tegen tijdens het spelen van dit nummer. Dat gezegd hebbende, het in de praktijk brengen van wat is geschetst, is niet altijd een wandeling in het park. Borgelt zingt in het lied dat het moeilijk is om iets los te laten als er een diepe band is tussen jullie twee.

In januari van dit jaar bracht de band Rondé hun debuut studioalbum uit, dat simpelweg Rondé heette. Het werd in maart gepubliceerd en bevatte twaalf nummers, waaronder het tweede studioalbum van de band, Flourish. Een van die nummers was de FM Megahit Calling. In augustus beloonde Radio Radio hun “Hard To Say Goodbye”-nummer met zowel de Hard Disk- als de Favorite Track-prijs. “Hard To Say Goodbye” is de meest recente single van de band.