Sanna Lundell Barn

Spread the love

Sanna Lundell Barn:- På grund av detta fick de möjlighet att återupptäcka varandra och försona sin relation. Under samma tidsperiod började Sannas intensiva behov av ett fjärde barn att bli mer påtagligt.Det var nästan som om min kropp försökte kommunicera med mig att det var dags för mig att skaffa ett barn till.

Sanna Lundell Barn
Sanna Lundell Barn

Jag längtade av hela mitt hjärta efter att få bilda en alldeles egen familj. Efter att jag nyligen upptäckte att jag var gravid verkade ingen vara intresserad av att prata med mig om det. Jag brydde mig inte ens om att fråga om Micke ville följa med oss ​​på vår resa eller inte.

Sedan de började dejta har journalisten Sanna Lundell och skådespelaren Mikael Persbrandt ansetts vara ett av de mest eftertraktade kändisparen i Sverige. Sanna Lundell är journalist och Mikael Persbrandt är skådespelare. Jag, Lo och Fox är alla produkter av deras förhållande, som har varat i mer än 16 år och har hållit dem ihop hela tiden.

De har tillbringat en betydande tid på gården Stora Lundby; Ändå är Sanna och barnen de enda som har gjort det de senaste månaderna. Anledningen till detta är att Mikael har flyttat till Danmark.

Den helt ombyggda tågkupén innehåller 190 bäddar, en gigantisk platt-TV monterad på väggen, ett badrum med dusch och tvättmaskin samt ett fullt utrustat kök med kyl, frys och diskmaskin. Dessutom har tågvagnen en platt-TV.

När jag tänker på det har jag ett behov av att gråta eftersom jag hade det så bra på den tiden och under åren som följde det. Jag känner faktiskt att jag skulle kunna gråta just nu. Graviditeten var som en dröm, och ledigheten som följde efteråt var som en dröm som gick i uppfyllelse. Så jag ska bara skjuta upp det här barnet med några mediciner!

Denna intervju genomfördes i början av 2019. (vår). Lyssna på resten av Sannas spännande berättelse i moderpodden, där hon mer öppet diskuterar sin koppling till sin älskare Mikael Persbrandt, sina graviditeter och hur hon blev hjälplös av sorg efter sin mammas bortgång.

Skådespelaren diskuterar det nya han köpt i avsnittet av webbserien Biltokig som kan ses på både YouTube och Facebook.

I denna tid är det viktigt för mig att ha en plats som jag kan hänvisa till som min egen. Han nämner i ljudet att detta kommer att fungera som hans hus medan han är i Danmark för en mycket lång inspelningssession.

Sanna Lundell Barn
Sanna Lundell Barn

Men flytten har varit en betydande anpassning för många människor, inte bara Mikael. Sanna har också genomgått en rejäl förändring som ett resultat av detta. Hon skriver nu på sin blogg om de utmaningar hon möter med barnen och hur hon önskar att Mikael var där så att han kunde hjälpa henne med alla de uppgifter hon behöver utföra på gården om han var det.

Den 16:e maj är här, och det här blir någon typ av förlängd helg. Allt i mitt liv känns som en förlängd helg. Barn, oavsett oförklarlig anledning, kräver aldrig uppsikt av en vuxen.

Någon studerar långt bort, någon annan är lite otrevlig och någon annan har en studiedag, temavecka eller något helt annat inplanerat denna vecka. Alla dessa händelser är extremt vanliga, men tar alltid en något annorlunda form.

Jag hade räknat med att barnen skulle hålla sig friska i minst en månad och att de skulle få långa, normala dagar i skolan och förskolan, där pappan skulle ta hand om allt annat. Innan hon går vidare skriver hon följande:

“Ja, men jag känner mig lite trött just nu. Lite utmattning från mamman Se till att det finns toalettpapper, duschtvål och rena gymkläder, samt kom på mål och aktiviteter som kan konkurrera med med teven. Laga mat, städa, ta itu med klagomål och argument, se till att det finns toalettpapper och rena gymkläder. Det enda jag vill just nu är att M ska komma tillbaka från Danmark.

Sannas tre söner fick Mikael Persbrandt, en skådespelerska som är 55 år. Deras förhållande har haft sina upp- och nedgångar, och när hon blev gravid med Igor, som nu är 12 år gammal, började hon göra sig redo för möjligheten att bli ensamstående mamma.

Sanna Lundell Barn
Sanna Lundell Barn

Mikael Persbrandt är ansvarig för födelsen av alla Sannas tre pojkar. Namnet Mikael har gått i arv till alla Sannas tre ungar. När jag var i sjunde eller åttonde månaden började jag inse att detta inte bara var en fest; det var en riktigt hemsk situation. Jag önskar att jag kunde säga att denna insikt kom något tidigare.

Det var inte förrän den sjunde eller åttonde månaden som jag började få det, men det var det värt. Eftersom det är troligt att jag själv kommer att vara närvarande så har jag nog tänkt mycket på det här. Eller så är det möjligt att han inte är helt för sig själv.

Det finns en möjlighetatt han spelar en roll i sin sons liv, men inte på det sätt som jag skulle ha förväntat mig. Dessutom var det ganska utmanande att åstadkomma vad som helst under de förutsättningarna.

Mikael fick slutligen diagnosen bipolär sjukdom efter år av upp- och nedgångar i deras förhållande. Tack vare denna diagnos kunde han få behandling för sitt drogberoende.

Som fyrabarnsmamma förstår Sanna Lundell både hur skrämmande det kan vara att komma så nära att förlora ett barn och hur vackert det är att föda den man föreställer sig vara.

Utöver det diskuterar hon relationen som hon har med Mikael Persbrandt. Hennes barn Olga, 17, Igor, 12, Lo, 9, och Fox, som snart fyller 1 år, samt hennes älskare Mikael Persbrandt utgör hennes familj. Wille Crafoord är Olgas nuvarande betydande andra.

Sanna Lundell är mor till fyra barn vid sidan av sina roller som journalist och mediefigur. Hennes väg till moderskap har inte varit lätt eller okomplicerad vid något tillfälle. Den har varit fylld av giftiga relationer, förödande förlust och en dramatisk födelse som för 18 år sedan var farligt nära att ta både henne och hennes dotter Olgas liv.

På grund av alla dessa problem har det varit utmanande för henne att gå vidare till andra saker.Jag fick en mycket allvarlig form av blodförgiftning från Listeria, och på grund av det satte jag inte bara mitt eget liv utan även Olgas i fara under kuppen.

Det var ett viktigt ögonblick i hennes liv såväl som mitt, och det var ett jäkla sätt att få saker att gå igång. Vi hade intrycket att hon inte skulle överleva, så hennes framgång kom som en trevlig överraskning för oss.

Mikael är just nu i Danmark för att spela in en serie där. Det är därför han är där. När det var dags för honom att flytta hade han ordning på allt, milt uttryckt. Han kunde säkra en roll i miniserien The Improbable Killer som ett resultat av detta, som handlar om “The Skandiaman”. Just nu funderar vi på att sätta honom i rollen.