Sanne En Erik Leeftijd

Spread the love

Sanne En Erik Leeftijd:- Sanne begon haar carrière in de muziekindustrie als zangeres, maar nam al snel deel aan klankmixwedstrijden nadat ze ervaring had opgedaan in die rol. Ze nam toevallig deel aan een evenement toen ze Helmut Lotti ontmoette, die op dat moment nog optrad in de rol van een Elvis-imitator. Sanne kreeg toestemming om Lotti tijdens haar afwezigheid in te vullen door haar de verantwoordelijkheid te geven die Lotti eerder had.

Sanne En Erik Leeftijd
Sanne En Erik Leeftijd

Omdat “Veel te mooi” in 2020 30 jaar wordt, hebben Erik en Sanne besloten de mijlpaal te vieren door op vakantie te gaan. Er werd onthuld dat de twee niet alleen collega’s maar ook geliefden waren, en als gevolg daarvan werden ze in de media in een razernij gegooid. Deze openbaring vond dertig jaar geleden plaats.

Destijds was hij op zoek naar een muzikant om het nummer “Much Too Beautiful” te spelen, dat al in de doeltaal was vertaald. Na enkele cassettes van Sanne te hebben beluisterd, besloot hij dat zij een goede keuze zou zijn voor het duet. Na de eerste release was het nummer meteen een hit. Het ging regelrecht naar de top van de hitparades in Vlaanderen en was binnen een paar dagen uitverkocht.

Tegelijkertijd begon Van Neygen, de manager en producer van Sanne, een romantische relatie met de zangeres. Het is bijna duidelijk dat de relatie tussen Sanne en Van Neygen, die dat is, in Vlaanderen veel aandacht zal krijgen van de media. Oktober was zowel de maand dat hun dochter werd geboren als de maand waarin ze in het huwelijksbootje stapten. Na de release van Much Too Lovely lanceerde ze haar carrière als zangeres.

Ook toen ze samenwerkte met Van Neygen bleef ze liedjes schrijven. Sanne werkte mee aan de productie van de korte animatiefilm ‘Anastasia’. Naast haar rol in de film als Sneeuwwitje, speelde ze hetzelfde personage in de toneelbewerking van het verhaal met dezelfde naam. In die musical bleven Van Neygens gevoelens gespaard, aangezien ze de bewuste beslissing nam om Chris Van Tongelen, die de prins van het complot speelde, niet te kussen.

Sanne En Erik Leeftijd
Sanne En Erik Leeftijd

Ze werden vernietigd door de rook van de sigaretten. Ze gaat grinnikend verder: “Toen dacht ik: ‘Niet met mij'”, gevolgd door de zin: “Er wordt gezegd dat zodra ze de school binnenging, die destijds op een auditorium leek vanwege de verschrikkelijke weer stond iedereen op, en de stemming werd meteen beduidend gespannener. “( Daarna begroette ik iedereen gewoon met “Goedemorgen!” en iedereen lachte het weg. Als een direct gevolg hiervan begrijp ik nu beter alles.

Hij merkte tegen haar op en prees haar om haar stem: “Je hebt een ongelooflijke stem.” Ze betuigt haar dankbaarheid aan de gulle man door te zeggen: “Dank u, meneer”, op een manier die bij de gelegenheid past. Ze leerden elkaar pas kennen toen Sanne al in een tweede uitvoering was verschenen als voorzanger van Helmut Lotti. Sanne geeft Erik een cassette waarop ze heeft opgenomen. “Na dat te hebben gehoord, ging die stem dagen later mijn hoofd niet uit en ik werd er gek van. Terwijl ik naar een lied uit Joegoslavië luisterde, kwam de gedachte bij me op: “Misschien zou het een goed idee zijn om op te treden dat lied met haar.” Een vertaling van het Franse woord “te gorgeou.”

Na de gebeurtenissen van deze ontmoeting werd Sanne’s reputatie als puritein beschadigd. Kathleen Aerts, de understudy van Van Tongelen, zag een kus tussen de twee plaatsvinden voordat ze op het podium werd geroepen om Van Tongelen te vervangen. Terwijl ik door Bornem fietste, merkte ik dat alle krantenwinkels posters met Story op hun ramen hadden geplakt.

Op een grote afbeelding van ons tweeën met de tekst “The Forbidden Love” eroverheen, vraagt ​​Sanne, die toen een jaar oud was, aan Cath Luyten: “Buurman, wat doe je nu?” De vrouw beweert dat “we geen idee hadden dat ze van plan waren het op welke manier dan ook openbaar te maken.” “Liefde die niet kon zijn” vanwege het feit dat Erik Van Neygen getrouwd was, twee kinderen en een vrouw had, en ook enkele jaren ouder was dan zijn minnaar. De tekst vervolgt met dat dan.

Sanne En Erik Leeftijd
Sanne En Erik Leeftijd

Alles ging vrij snel omdat we op dat moment geen geheimen hadden. De uitkomst van deze situatie was volgens Erik de allerbelangrijkste overweging in deze hele zaak. Op dat moment had hij zijn twijfels of hij de vrouw wel of niet kon vertrouwen. Sterker nog, hij had geen idee wat er in de wereld om hem heen gebeurde. Sanne beweert dat de afbeelding van de vrouw met haar ogen open op alle posters stond die toen beschikbaar waren.

Afgelopen zomer leverde het debuutconcert van upvocalist in Tien hem lof op als rijzende ster in de Vlaamse muziekscene. De voorstelling vond plaats in Blankenberge. Het was op zijn verzoek dat dit werd uitgevoerd. Eric Vlaanderen bevindt zich aan de andere kant van de wereld van waaruit Sanne covers speelde van liedjes die oorspronkelijk werden uitgevoerd door Emmylou Harris en Linda Ronstadt. Haar stem verliet Van Neygen, de kunstist die onmiddellijk na haar zou spelen en was behoorlijk onder de indruk.

Francoise Hardy’s “The House amid the Roses”, een bewerking van Adriano Celentano’s “La maison où je grandi”, een Italiaanse roman gebaseerd op zijn “Ragazzo Della Via Gluck”, was een enorm succes in haar thuisland België, net als Jennifer Rush’s “Land van ons twee”, een Engelse roman geschreven door Jennifer Rush. Beide romans zijn geschreven door Belgische auteurs. Toen alles was gezegd en gedaan, eindigde dit nummer op de tweede plaats op de Ultratop-hitlijst.

Vanwege het pad dat ik heb besloten te nemen, zal ik hier geen vrienden meer hebben. Ik ga deze functie verlaten zodra ik hier klaar ben met lesgeven. Voordat Sanne hem naar het nummer “Much Too Lovely” laat luisteren, is Erik zich totaal niet bewust van hoe verbluffend knap hij eigenlijk is. Het is bekend dat ze een vaste gast is bij Soundmix, en onder de andere leden van de band wordt Erik het ‘betere nummer’ genoemd. Ze is te horen zingen vlak voor hem terwijl ze een van haar concerten geeft.